Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Anladım cnm sen hamileysen bende ona göre belirti aricam da

Canım dediğin gibi tutunamamış olabilir. Bi arkadaşım 10 gunlukken dusurmuss. Hayırlısı yaaaa herseyiinnn hamileleğindee veren rabbim nasıl dilerse bizim için

İnşallah canım ya kendim kadar seviniyorum burda pozitif sonuç alanlara

Ah kızlar ah biz ne yapcaz bu psikolojiyle hep beraber toplanıp bi tatilemi çıksak
Hahaha super olurdu ya valla hayat beylere guzel bidahaki aya olur stres yapma diyip gecistiriyorlar ama bizde oylemi kadin beyni oylemi taktikmi takiyoruz illa olacak, niye olmadi rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin o duyguyu tatmayi, allahim sen gör bizi delirmeden

Cnmm bnmde ilk günüm fazla gelmez yani ilk saatlerimm. Sonra hemen çoğalır normal yoğunn reglimm gelir yani. Senin öyle deglmişşş testtt yap istersennn

Canım dediğin gibi tutunamamış olabilir. Bi arkadaşım 10 gunlukken dusurmuss. Hayırlısı yaaaa herseyiinnn hamileleğindee veren rabbim nasıl dilerse bizim için
Bence sendede var bir melek öyle geliyo bana allahim insallah testi yaptigin an cift cizgiyi göstersin sana

Bende bi kendi termin zamanim gelsede rahatlasam o zamandan beri gidiyorum entzündung diyo bana beyinsizler ya agrim o zaman basladi halada gecmedi simdi dusununce umudumu yitirmeye basliOrum ya olmazsa diye.

Valla buradakilerin bize pek faydası olacağını sanmıuorum benim çevremdekiler bile türkiyeye gidip tedavi oluyorlar .. inşallah biz o tedavilere kalmadan hayırlısıyla hamile kalırız.. arada umudumuzu kaybediyoruz evet ama Allahın işine karışılmaz diyorum hep kendime.. dua ediyorum ve kendi kendime diyorum ki yıllardır bekleyenler var hatta amcamın kızı 14 senedir evli ve bebeği yok kendi ablalarımında yok dua ediyorum ilk onların olsun da ben daha yeni sayılırım 1 sene oldu isteyeli .. Rabbim büyüktür ne yazmışsa onu göreceğiz.. böyle diyerek kendime geliyorum..hiçbirşey vaktinden önce olmaz sadece çok istemek ve bolca dua etmek lazım..

Cnmm bnmde ilk günüm fazla gelmez yani ilk saatlerimm. Sonra hemen çoğalır normal yoğunn reglimm gelir yani. Senin öyle deglmişşş testtt yap istersennn

Canım benimde ilk günüm sadece damla damla gelir ama 2.gün baya kötü olurum.. bakalım artık yarın ne olcak ..

Kızlar hamilelikte idrar kokusu belirtiside oluyomuş.afedersiniz ama benimki sade mısır cipsi gibi kokuyor bu aralar :)

Biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim duysun sesimizi bu ay olursa tutunsun diye cok dua ediyorum besmele cekmeden adim bile atmiyorum o derece. Karar verdim zaten gidicem trde bi kontrole. Sigortaya dünya para ödüyorum degistirdim bebek dusundugum icin istedigim doktora hastaneye gidebiliyorum ama adamlarda is yok o kadar para versem neye yariyo anlamadim. Lanet girsin bu avrupaya bu arada bizim burdaki doktorlar, hemsireler, praktikantlar hepsi alman sinir oluyorum dolusmuslar koyun surusu gibi ama onlarda isvicreli doktorlardan farkli degiller! Kurban oldugum ülkem imkan yok orda ama turk doktorlarin ustune doktor tanimam ben!

Bence sendede var bir melek öyle geliyo bana allahim insallah testi yaptigin an cift cizgiyi göstersin sana
Ahhhh cnm ya hamile değilsemmm bile ettiğinn şu dua varyaaa Allahım hepimizin yuzunu en tez zamanda güldürsün inşallah hamileyimdir cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…