- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Anladım cnm sen hamileysen bende ona göre belirti aricam datatlım nrmalde
canım regl gunum gelmese de vardı kasıklarımda sancı sızlama. Ama regl gunum yaklastıkca sol kasığım ağrıyor sızlıyor ısırılır gibi kemirilir gibi. Hani ohle yoğun adet sancısıı cekmiyorum. Reglden tam once korkunç bi sancı varya o hiç glmedi. Geldiğinde bi iki saate oluyordum regl.şimdi hep normal sancı ağrı diyeyim.goğus ağrısınıda yanlış hatırlamıyorsam 24 25.gunumde hissettim bugün 28 bitti. Demin yazdım son 17 ay reglime baktım 4 kere 26 4 kerede 27.gunumde regl olmuşum diğerleri 25 28 29.gunler. Ama genelim 26 27dir
Canım dediğin gibi tutunamamış olabilir. Bi arkadaşım 10 gunlukken dusurmuss. Hayırlısı yaaaa herseyiinnn hamileleğindee veren rabbim nasıl dilerse bizim içinNe olursa olsun cesaret et bizim ilk denemeydi hic dunyadan haberim yoktu daha bisey bilmiyodum okumamistim adet duzenim cok farkli oldu ilk gun az geldi dedim ya afedersin lavaboya gidince bisey gordum acik yazayim kusura bakmasin kimse bilgilendirmek amacli. Normalde adet olursun lavaboya gidine kan akar ya oyle akmadi ortada bisey gordum kan icindeydi ama yuvarlakti bildigin damla damla akip biriken bisey degil birden dusen bisey gibi ve o gun pede cok az kan geldi ben supelendim ama dedim ya bilgim yoktu doktorada anlatinca oyle dedi. Ve benim ilk adet olusumdan beri sadece adetin ilk gunu kanin gelmesiyle asiri sancim olur ama o ay 4 gun onceden gunde bi kez kisa sureli sanci hissetmeye basladim.
İnşallah canım ya kendim kadar seviniyorum burda pozitif sonuç alanlaraHmm benm adet olduğumdada hiç ağrımaz göğsüm bende çikolata kistleri vardı tüp bebek yaptırdim tutmadı çok ağrılarım oluyordu ameliyat oldum doktor 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi inşallah en kısa zamanda olur
Hahaha super olurdu ya valla hayat beylere guzel bidahaki aya olur stres yapma diyip gecistiriyorlar ama bizde oylemi kadin beyni oylemi taktikmi takiyoruz illa olacak, niye olmadiAh kızlar ah biz ne yapcaz bu psikolojiyle hep beraber toplanıp bi tatilemi çıksak
Cnmm bnmde ilk günüm fazla gelmez yani ilk saatlerimm. Sonra hemen çoğalır normal yoğunn reglimm gelir yani. Senin öyle deglmişşş testtt yap istersennnYok canım dolu dolu kanamam olmuyor dediğim gibi sadece peçeteyle sildiğimde çok açık pembe kan oluyo.. yaklaşık 5-6 ay önce yine aslında böyle olmuştum ama 4.günümde kanamam başlamıştı .. ay inşallah busefer gelmezde yerleşmedir ama hiçte ümidim yok ya .. dua edin ne olur kızlar
Bence sendede var bir melek öyle geliyo bana allahim insallah testi yaptigin an cift cizgiyi göstersin sanaCanım dediğin gibi tutunamamış olabilir. Bi arkadaşım 10 gunlukken dusurmuss. Hayırlısı yaaaa herseyiinnn hamileleğindee veren rabbim nasıl dilerse bizim için
Bende bi kendi termin zamanim gelsede rahatlasam o zamandan beri gidiyorum entzündung diyo bana beyinsizler ya agrim o zaman basladi halada gecmedi simdi dusununce umudumu yitirmeye basliOrum ya olmazsa diye.
Sağol cnm yarn bende seviniyorum çok çünkü aynı duyguları yaşiyoruzİnşallah canım ya kendim kadar seviniyorum burda pozitif sonuç alanlara
Cnmm bnmde ilk günüm fazla gelmez yani ilk saatlerimm. Sonra hemen çoğalır normal yoğunn reglimm gelir yani. Senin öyle deglmişşş testtt yap istersennn
Aynen ya hepimizin derdi aynıSağol cnm yarn bende seviniyorum çok çünkü aynı duyguları yaşiyoruz
Goğus ağrısından ziyade uçlarımm çok acıyor cnmHerkeste göğüs ağrısı olmuyomuş ama.göğüsler adet belirtisi olarakta oluyodu bende.o yüzden anlayamıyorum :)
Belirtiler arasında oda var ebet canım.senin belirtiler cok gününde geçmiş sende test yapsana canımGoğus ağrısından ziyade uçlarımm çok acıyor cnm
Anladım cnm sen hamileysen bende ona göre belirti aricam da
KorkuyorumBelirtiler arasında oda var ebet canım.senin belirtiler cok gününde geçmiş sende test yapsana canım
Biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim duysun sesimizi bu ay olursa tutunsun diye cok dua ediyorum besmele cekmeden adim bile atmiyorum o derece. Karar verdim zaten gidicem trde bi kontrole. Sigortaya dünya para ödüyorum degistirdim bebek dusundugum icin istedigim doktora hastaneye gidebiliyorum ama adamlarda is yok o kadar para versem neye yariyo anlamadim. Lanet girsin bu avrupayaValla buradakilerin bize pek faydası olacağını sanmıuorum benim çevremdekiler bile türkiyeye gidip tedavi oluyorlar .. inşallah biz o tedavilere kalmadan hayırlısıyla hamile kalırız.. arada umudumuzu kaybediyoruz evet ama Allahın işine karışılmaz diyorum hep kendime.. dua ediyorum ve kendi kendime diyorum ki yıllardır bekleyenler var hatta amcamın kızı 14 senedir evli ve bebeği yok kendi ablalarımında yok dua ediyorum ilk onların olsun da ben daha yeni sayılırım 1 sene oldu isteyeli .. Rabbim büyüktür ne yazmışsa onu göreceğiz.. böyle diyerek kendime geliyorum..hiçbirşey vaktinden önce olmaz sadece çok istemek ve bolca dua etmek lazım..
Ama hamilelik belirtileride aynı zatn aman kafayı sıyırdım herlde Rabbim sonumu hayretsinsennn bna bkma bende b kaç sivilce çıktı da regl psikolojisine grdmm ondannn korkuomm test ypmaya
Ahhhh cnm ya hamile değilsemmm bile ettiğinn şu dua varyaaa Allahım hepimizin yuzunu en tez zamanda güldürsün inşallah hamileyimdir cnm inşallahBence sendede var bir melek öyle geliyo bana allahim insallah testi yaptigin an cift cizgiyi göstersin sana
Benzetmeni yerim yaaKızlar hamilelikte idrar kokusu belirtiside oluyomuş.afedersiniz ama benimki sade mısır cipsi gibi kokuyor bu aralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?