Düzenlee :)Korkuyorumbelli olmaz yarın bi eczane yurusuyu duzenleyebilirim
Canım ben almanyaya geleli 1 sene olcak bu ayın 20sinde .. oyüzden kadındoktorum Alman ama senden benden güzel Türkçe konuşuyo... yinede burdakiler her testi yapmıyorlar işte.. ilk geldiğimde başka bir doktora gittim o da almandı yanında türkçe tercüme eden biri vardı ama hiç tercüme edemiyordu yine ben kendim anlıyordum hani kadının ne demek istediğini hatta alttan ultrasyonla bakma onda paralıymış Allah Allah dedim diğerlerinde paralı değil de bu kadın da niye paralı felan sonra hemen değiştirdim doktorumu dediğinden hiçbişey anlamıyorm felan.. Allahtan şimdiki biraz daha iyi..Biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim duysun sesimizi bu ay olursa tutunsun diye cok dua ediyorum besmele cekmeden adim bile atmiyorum o derece. Karar verdim zaten gidicem trde bi kontrole. Sigortaya dünya para ödüyorum degistirdim bebek dusundugum icin istedigim doktora hastaneye gidebiliyorum ama adamlarda is yok o kadar para versem neye yariyo anlamadim. Lanet girsin bu avrupayabu arada bizim burdaki doktorlar, hemsireler, praktikantlar hepsi alman sinir oluyorum dolusmuslar koyun surusu gibi ama onlarda isvicreli doktorlardan farkli degiller! Kurban oldugum ülkem imkan yok orda ama turk doktorlarin ustune doktor tanimam ben!
Ya kaç gündür var o koku ama bişeye benzetememiştim bugün ona benzettim :))Benzetmeni yerim yaaben koku hiç sezmedim cnm
Koku sezmedim bide kirpik karışması diolar oda yokk .gerci hepsiherkeste olmuyor ay sanki hamileyimmmdeYa kaç gündür var o koku ama bişeye benzetememiştim bugün ona benzettim :))
Koku sezmedim bide kirpik karışması diolar oda yokk .gerci hepsiherkeste olmuyor ay sanki hamileyimmmde
Binlerce kez aminnn insallah güzel haberler verirsin bize testi yapincaAhhhh cnm ya hamile değilsemmm bile ettiğinn şu dua varyaaa Allahım hepimizin yuzunu en tez zamanda güldürsün inşallah hamileyimdir cnm inşallah
İnşallah cnm inşallahhhh şu yazışma arasında kaç kere wc gttmm yaaa akıntı meğer bişiler akar gibi oluyor bide afedersiniz silerken peçeteye nasıl bakıyorum gorseniz gozlerimi belerte belerteBinlerce kez aminnn insallah güzel haberler verirsin bize testi yapinca
Çapraz çapraz oluuormus sanırım bazı kişilerde belirti olarak diktim gözlerimi aynaya ama öyle bişey yokKirpik karışmasını ilk defa duyuyorum o nasıl oluyo
Burdada var turkce konusan psikolog bile varmis fena bu millet ya :) o biseyi yapmiyosa sen yaptir valla. Sigortamizi kendimiz oduyoruz biz sigortayi aradik dedik bebek dusunuyoruz ne gerekiyo adam yolladilar eve dünya para verdigimiz sigortada hicbisey yok ultrason desen 9 ay hamilelikte iki kez karsiliyorlar yuh dedim ya sanirim sizde sigortayi kendiniz oduyorsunuz orada manyak bu miletCanım ben almanyaya geleli 1 sene olcak bu ayın 20sinde .. oyüzden kadındoktorum Alman ama senden benden güzel Türkçe konuşuyo... yinede burdakiler her testi yapmıyorlar işte.. ilk geldiğimde başka bir doktora gittim o da almandı yanında türkçe tercüme eden biri vardı ama hiç tercüme edemiyordu yine ben kendim anlıyordum hani kadının ne demek istediğini hatta alttan ultrasyonla bakma onda paralıymış Allah Allah dedim diğerlerinde paralı değil de bu kadın da niye paralı felan sonra hemen değiştirdim doktorumu dediğinden hiçbişey anlamıyorm felan.. Allahtan şimdiki biraz daha iyi..
İnşallah cnm inşallahhhh şu yazışma arasında kaç kere wc gttmm yaaa akıntı meğer bişiler akar gibi oluyor bide afedersiniz silerken peçeteye nasıl bakıyorum gorseniz gozlerimi belerte belerte
Canım sendende bekliyoruz yarın test sonucu :)Kızlar sohbet çok güzeldi biraz uyumaya calısıcam sıcaktanda uyunmuyor inşallah hamileyimdir diyorum yorumlarınız fikirleriniz için teşekkürler dua edin nolurrr gelmesin regl ve sebebi bebek olsun. O peçeteler hep beyaz kalsın
Canım ben uyuyamadım geldimmm anlamsız tuhaf bi hyecan sardı beni ya kalbim niye boyle deli gibi atıyoo kızlar ben yoksa hamilemiyimm sanırım havaya giriyorum ne oluyo bana regl olursammmm çok ağlıcaaamCanım sendende bekliyoruz yarın test sonucu :)
Hayırlı olsun canım kucağına almak nasip olsun ltfen belirtilerini yazarmısınHenüz sadece kese olarak görünen hamileliğimin 5. haftasında bulunduğumuzu söyledi Doktorum Banu Çiftçi :) Kalp atışı için haftaya bizi muayeneye bekliyor :).Üç yıl önce myomum vardı ve ameliyat etmişti beni o sebeple tanışmıştık. O zamanlardan beri acaba hamile kalabilecekmiyim diye endişelenirdim.Bana o çok endişeli zamanlarımda da hep,
-"Sorun yok Ece,endişe etmene de acele etmene de gerek yok!" diyen ve hep güler yüzü,anlaşılır sözü,güvenilir,saygı ve sevgi dolu,cana yakın halleriyle,hep pozitif anlamda telkin eden,yol gösteren bir abla veya kardeş oldu sağolsun...Şimdi 2. ayda gebe olduğumu büyük bir mutlulukla öğrenince, bu platformdaki tüm kadınlar bilgi ve tecrübelerinden faydalanabilsin diye, doktorumun web sayfasında başlattığı bir uygulamayla ilgili bilgileri tüm kadınlarla paylaşmak istedim.Hamileliği adım adım,çok detaylı,hafta hafta gelişmeleriyle, sözlü olarak,videolar ve animasyonlar eşliğinde,gündelik konuşma dilinde anlatıyor.Ben oradan da takip ediyorum.Dileyen herkes takip edebilir.Ücretsiz bir çalışma sitesine girip üye olmanız yeterli.İşini şevk ve istekle yapan,moral motivasyonunuzun düşmesine izin vermeyen çok güzel insandır.Canım doktorumu tüm kalbimle herkese tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?