Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canım ben almanyaya geleli 1 sene olcak bu ayın 20sinde .. oyüzden kadındoktorum Alman ama senden benden güzel Türkçe konuşuyo... yinede burdakiler her testi yapmıyorlar işte.. ilk geldiğimde başka bir doktora gittim o da almandı yanında türkçe tercüme eden biri vardı ama hiç tercüme edemiyordu yine ben kendim anlıyordum hani kadının ne demek istediğini hatta alttan ultrasyonla bakma onda paralıymış Allah Allah dedim diğerlerinde paralı değil de bu kadın da niye paralı felan sonra hemen değiştirdim doktorumu dediğinden hiçbişey anlamıyorm felan.. Allahtan şimdiki biraz daha iyi..

Bide ben bu ay antibiyotiğe başlarsam eşimi ikna etmem lazım.. onunda kontrol olması gerekiyor ama keçi inadı var .. bana tavsiye verin ya.. diyorum bizim için kolaymı sürekli kadın doktoruna gidiyoruz biz de çok utanıyoruz felan ama dinlemiyo onu geçtim korunması gerekiyor onu bile yapmıyo.. doktor antibiyotik verdiğinde içmem için mecbur onun kontrol olmasını beklicem

Ahhhh cnm ya hamile değilsemmm bile ettiğinn şu dua varyaaa Allahım hepimizin yuzunu en tez zamanda güldürsün inşallah hamileyimdir cnm inşallah
Binlerce kez aminnn insallah güzel haberler verirsin bize testi yapinca

Binlerce kez aminnn insallah güzel haberler verirsin bize testi yapinca
İnşallah cnm inşallahhhh şu yazışma arasında kaç kere wc gttmm yaaa akıntı meğer bişiler akar gibi oluyor bide afedersiniz silerken peçeteye nasıl bakıyorum gorseniz gozlerimi belerte belerte

Burdada var turkce konusan psikolog bile varmis fena bu millet ya :) o biseyi yapmiyosa sen yaptir valla. Sigortamizi kendimiz oduyoruz biz sigortayi aradik dedik bebek dusunuyoruz ne gerekiyo adam yolladilar eve dünya para verdigimiz sigortada hicbisey yok ultrason desen 9 ay hamilelikte iki kez karsiliyorlar yuh dedim ya sanirim sizde sigortayi kendiniz oduyorsunuz orada manyak bu milet

Kızlar sohbet çok güzeldi biraz uyumaya calısıcam sıcaktanda uyunmuyor inşallah hamileyimdir diyorum yorumlarınız fikirleriniz için teşekkürler dua edin nolurrr gelmesin regl ve sebebi bebek olsun. O peçeteler hep beyaz kalsın

İnşallah cnm inşallahhhh şu yazışma arasında kaç kere wc gttmm yaaa akıntı meğer bişiler akar gibi oluyor bide afedersiniz silerken peçeteye nasıl bakıyorum gorseniz gozlerimi belerte belerte
ahahah kiyamam ya bende herseyi takip ediyorum anliyorum seni

Canım sendende bekliyoruz yarın test sonucu :)

Henüz sadece kese olarak görünen hamileliğimin 5. haftasında bulunduğumuzu söyledi Doktorum Banu Çiftçi :) Kalp atışı için haftaya bizi muayeneye bekliyor :).Üç yıl önce myomum vardı ve ameliyat etmişti beni o sebeple tanışmıştık. O zamanlardan beri acaba hamile kalabilecekmiyim diye endişelenirdim.Bana o çok endişeli zamanlarımda da hep,
-"Sorun yok Ece,endişe etmene de acele etmene de gerek yok!" diyen ve hep güler yüzü,anlaşılır sözü,güvenilir,saygı ve sevgi dolu,cana yakın halleriyle,hep pozitif anlamda telkin eden,yol gösteren bir abla veya kardeş oldu sağolsun...Şimdi 2. ayda gebe olduğumu büyük bir mutlulukla öğrenince, bu platformdaki tüm kadınlar bilgi ve tecrübelerinden faydalanabilsin diye, doktorumun web sayfasında başlattığı bir uygulamayla ilgili bilgileri tüm kadınlarla paylaşmak istedim.Hamileliği adım adım,çok detaylı,hafta hafta gelişmeleriyle, sözlü olarak,videolar ve animasyonlar eşliğinde,gündelik konuşma dilinde anlatıyor.Ben oradan da takip ediyorum.Dileyen herkes takip edebilir.Ücretsiz bir çalışma sitesine girip üye olmanız yeterli.İşini şevk ve istekle yapan,moral motivasyonunuzun düşmesine izin vermeyen çok güzel insandır.Canım doktorumu tüm kalbimle herkese tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sendende bekliyoruz yarın test sonucu :)
Canım ben uyuyamadım geldimmm anlamsız tuhaf bi hyecan sardı beni ya kalbim niye boyle deli gibi atıyoo kızlar ben yoksa hamilemiyimm sanırım havaya giriyorum ne oluyo bana regl olursammmm çok ağlıcaaam testyaparsam çıkmz blki kızlarr biraz daha geçsin gunnn

Hayırlı olsun canım kucağına almak nasip olsun ltfen belirtilerini yazarmısın

Son düzenleyen: Moderatör:
Of Allahım yardım et eğer hamile değilsem reglim gecikmesinnn bu aciz kulun saat bile geçse ümitleniyor ağlıcam yaaaaa

Kızlar dicrksiniz ki bu kadar kafaya takma stres yapma ama inanın bana ben en rahat oldugum aydı nr bat ne yumurtlama hiçbişeyr bakmadım çok rahattım hiç ustune düşmedim ama ne olduysa regle 1 hafta kala bişeyler oldu hisler belirtiler of Allahımmm ne olur bebek olsunnnnnnn bu yasadıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…