Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canım evde test yokmu bence yap hitsin en azından varmı yokmu diye bilirsin.. yoksa bile adetini beklersin.. böyle yaparak uykularını bile kaçırıyorsun.. eğer varsada bu kadar stres fazla gelir canım.. bence hiç vakit kaybetme hemen test yap..

Hayırlı olsun canım kucağına almak nasip olsun ltfen belirtilerini yazarmısın
Çok teşekkür ederim.Göğüslerim çok ağırlaştı ve sızlıyor. Bir de beklediğim için hemen adet gecikince test yaptırdım.

Canimm boyle kendini daha cok etkiliyorsun ve biliyosunki bizim psikolojik durumumuzda önemli bebek icin yani varsa onuda strese sokuyosun böyle o yüzden rahat ol insallah melegin seninledir sakin sakin kapa gözünü onu hayal ederek uyu icini ferah tut. Bu zamanlar cok önemli ayrica bebegin sana tutunmasi icin korkuyorsun biliyorum ama bi kan testi yaptir istersen en kesin sonucu o sekilde alirsin daha adetine var madem. Aglama üzülme bu ay olmazsa bidahaki aya olur sen saglikli olda. tabiki dilegim bebisinin seninle olmus olmasi su anda ama yoksada kendini cok yipratma

Kimse uyuyamamış galiba bende uyuyamadım ama takılınca çıkamıyoruz diye girmedim bağimlılık yapıyo burası:)) benimde midem bulandı o saatlerde 3 3buçuk gibi.yemeği akşamdan önce yedik akşamdan sonra öyle bulandıracak bişeyde yemedim.çok aşırı bulanmadı ama belirti bulantısımı acaba :/

Kızlar günaydın dun gece dua ettim Allahım,hamile değilsem,reglim,gelsin diye. Yaşadığım herşey tamamen psikolojikmiş demek ki hisler vs hepsi boş. Yani demem o ki regl olarak uyandım .. Üzüldüm mü evet koca Bi hayal kırıklığı demek ki mevlam uygun görmemiş benden bu kadar :) ne kadar umitlensemde bi tarafım,o testi,alıp yapmal istemedi reglinde gwleceğibi hissediyordum,korkularım,vardı

Hamileleri tebrik ediyorum kızlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlık ve sıhatle.

Aslında ben dun dedim ya kızlar gecikmiş saymamalıyıdım diye bu seferde 29. Günümde geldi. 35i geçerse öyle test yapcam,demiştim kendi kendime. Uyudum uyandım regl :)

canim uzulme bole yapip eylülde olurr insaĺah
Canım uzulmemek ld,değil çok istemiştimm ağlıyordum mi eşim uyandı neden ağlıyosjn hayatım dedi bana ben daha kotu oldum hıçkırıklılara boğuldum anladı zaten direk onunda gozlerinde gordum uzuntuyu kıyamadım ya öyle beraber kahvaltı yaptık konuşmadan sessizce zorla yedirdi bişiler ama çok üzüldü ya kendimi çok kotu ve mutsuz hissediyorum gozlerimden yaşlar süzülüyor şuan bile. Kalp,stışlarını dinlemeye gittiğinizde bize haber ver olur mu ? Ve kendini koru dikkat et

hayırlı olsn canım Rabbim sğlıkla kucagına almayı nasip etsn inşallh.bize dua edin :) benımde bugun yarın bellı olcak kzxılarr dua edın olumlu sonuc alım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…