Kızlar dicrksiniz ki bu kadar kafaya takma stres yapma ama inanın bana ben en rahat oldugum aydı nr bat ne yumurtlama hiçbişeyr bakmadım çok rahattım hiç ustune düşmedim ama ne olduysa regle 1 hafta kala bişeyler oldu hisler belirtiler of Allahımmm ne olur bebek olsunnnnnnn bu yasadıklarım
Çok teşekkür ederim.Göğüslerim çok ağırlaştı ve sızlıyor. Bir de beklediğim için hemen adet gecikince test yaptırdım.Hayırlı olsun canım kucağına almak nasip olsun ltfen belirtilerini yazarmısın
Canimm boyle kendini daha cok etkiliyorsun ve biliyosunki bizim psikolojik durumumuzda önemli bebek icin yani varsa onuda strese sokuyosun böyle o yüzden rahat ol insallah melegin seninledir sakin sakin kapa gözünü onu hayal ederek uyu icini ferah tut. Bu zamanlar cok önemli ayrica bebegin sana tutunmasi icin korkuyorsun biliyorum ama bi kan testi yaptir istersen en kesin sonucu o sekilde alirsin daha adetine var madem. Aglama üzülme bu ay olmazsa bidahaki aya olur sen saglikli olda. tabiki dilegim bebisinin seninle olmus olmasi su anda ama yoksada kendini cok yipratmaKızlar dicrksiniz ki bu kadar kafaya takma stres yapma ama inanın bana ben en rahat oldugum aydı nr bat ne yumurtlama hiçbişeyr bakmadım çok rahattım hiç ustune düşmedim ama ne olduysa regle 1 hafta kala bişeyler oldu hisler belirtiler of Allahımmm ne olur bebek olsunnnnnnn bu yasadıklarım
Aaa çok sevindim hadi gözün aydın canııım darısı önce şuanKizlarrr testin sonucu pozitif silik ama. O da daha erken olduğu için sanırım. Darısı isteyen herkese olsun hamileligimiZ sağlıkla sonuçlanan inşallah dualarımı kabul eden Rabbime sonsuz hamd
Ay gerçekten cok sevindim ya Rabbimsağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsn inşallahAaa çok sevindim hadi gözün aydın canııım darısı önce şuanmyzt ye sonra bizee :)
Aa süpeer .hayırlı olsn canım Rabbim sğlıkla kucagına almayı nasip etsn inşallh.bize dua edinKizlarr hamileyimm dun aksam yazamadim size ☺
Canım uzulmemek ld,değil çok istemiştimm ağlıyordum mi eşim uyandı neden ağlıyosjn hayatım dedi bana ben daha kotu oldum hıçkırıklılara boğuldum anladı zaten direk onunda gozlerinde gordum uzuntuyu kıyamadım ya öyle beraber kahvaltı yaptık konuşmadan sessizce zorla yedirdi bişiler ama çok üzüldü ya kendimi çok kotu ve mutsuz hissediyorum gozlerimden yaşlar süzülüyor şuan bile. Kalp,stışlarını dinlemeye gittiğinizde bize haber ver olur mu ? Ve kendini koru dikkat etcanim uzulme bole yapip eylülde olurr insaĺah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?