Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

İnşallah canım rabbim yuzunu güldürsün umarım bebeğin seninledir.

günaydın kızlarr maşallah ya iki gün giremiyorum bi bakıyorum hamişler çoğalmış ne güzel valla hayırlı olsun hamişler bizlerede dua edin olur mu

Amin inşallah:) Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi. Birde biz becerebilsek şu kafaya takmama işini çok güzel olcakta işte....

Canim yipratma kendini bak gecen ay yasadigimi anlattim ben o günden beri doktorlarda sürünüyorum. Ben butun belirtileri yasadim migde bulantisi, kasik agrisi, bas dönmesi ama tabi doktora 16 gün kadar gec gittim aptal gibi agri gecti dedim cumadan beri iki adim atamiyorum, oturamiyorum, yatakta dönemiyorum bile yani anlayacagin hala cekiyorum bi iltahap diyolar bi yok diyolar bi kimyasal olmus diyolar. Umutsuz vakayim su aralar ama yinede ne yaptim umudumu yitirmedim :) konu sahibi kimmis bi bak bakalim? Bende hamile degilim sorun yok beraberce bekleriz diger ayi calismaya devam yilmak yok! Adetin bittigi gün calismaya basla gün asiri insallah önümüzdeki aya bizlerde hamile gireriz.

canm oncelkle sakın ol bak her namazmd tum ewlat ısteyenlerıcın dua ederım bızede nasıp olacak elbet... ne kadr umt etmek ıstemesende dedgn gıbı aet gnu yaklastkca ıster ıstemez umt edılıyo ama bska seylerle ugras bnce ne kadr az dsnsen kardr bu adet işini rabbm yazdysa zaten adet olmayacaksın ınsallah hayrlısıyla... bende gecen ay 29 gn olmstu ılk defa hmde bnde umt etmstm ama malesef bazen böle gecıkebıyo demekkı sen ıkı gn daha ble dayanamayp test ypma sakın... ewdemısın bıseylerle ugrasssan

Hamisler rabbim hayirlisiyla sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah, darisi bekleyenlere, bizede bol bol dua edin hamilelerin duasi kabul olurmus.

Cnm bnm ya üzüldüm ama Hayrlisi bu ay değilmiş demekki yola devam pes etmek yok

kızlarr dun aksam ruyamda bır arkadasımı hamılee gordm bayaa 8 9 aylıkdı karnııı baktımm uzun uzunn ruyamdaa onaa ne demek sızceee (iice kafayı yıyorum sanırım oncelerı kendımı hamiş gourudum sımdı başkalarını :) )

Benim de 1 hafta kaldı regl e. Eğer hamile değilsem üzülmek olumsuz düşünmek yok diye söz verdim kendime kendimizi yıpratıyoruz. O geleceği zamanı biliyor. Çalışmak bizden takdir Allah 'tan.

Merak ettim baktim senin icin netten su kadarini söyliyim rüya sahibi kendi hamilelik haberini alabilir diyo. Hayirlisi olsun insallah hakkinda :) sadece o kismini sana yazdim daha cok sey yaziyoda senin icin onemli olan orasi diye dusundum

Büyük ihtimalle bilinçaltının etkisiyle görülmüş bir rüya.. :) çok fazla düşünme

Merak ettim baktim senin icin netten su kadarini söyliyim rüya sahibi kendi hamilelik haberini alabilir diyo. Hayirlisi olsun insallah hakkinda :) sadece o kismini sana yazdim daha cok sey yaziyoda senin icin onemli olan orasi diye dusundum
ahh ahhh amınn cnm inşallahhh bgun yarınn gunumm karnm sıss arada sıkıstırıyoo sankı olcak gibi bilemedım arada bı kasıgıma agrı gırıyoo idrarım da kokuyoo bılemedım kı hafıff şişlik ve rahatsızlık hıssıı korktuyor benı

Benim de 1 hafta kaldı regl e. Eğer hamile değilsem üzülmek olumsuz düşünmek yok diye söz verdim kendime kendimizi yıpratıyoruz. O geleceği zamanı biliyor. Çalışmak bizden takdir Allah 'tan.
Canim hayirlisiyla gelsin insallah bebisler, cok güzel yapiyorsun umudunu yitirmemek en önemlisi. Gecmis aylari unutup önüme bakiyorum allahtan umut kesilmez, biz elimizden geleni yapiyoruz görecek elbet

insallah adetin biterbitmez kalirsin

reglime bir hafta kala laboquick erken gebelik idrar testi yaptım . negatif.. dogrudur heralde di mi

reglime bir hafta kala laboquick erken gebelik idrar testi yaptım . negatif.. dogrudur heralde di mi
Negativ sonuc yaniltici olabiliyo ama pozitifse dogu cikiyo diyorlar genelde bide idrara dusmeden yapilan test ne kadar erken gebelik testide olsa cikmaz yalan onlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…