Amin inşallah:) Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi. Birde biz becerebilsek şu kafaya takmama işini çok güzel olcakta işte....Merhaba kızlar içinde bulunduğunuz durumu o kadar iyi anlıyorum ki 1.5 yıl boyunca denedik sadece hormon testi verdim herseyim normaldi 1 yıl denedik olmadı eşime dedim test ver yok mok desede gitti test verdi Herşey normal. O zaman ne olabilir benim tuplere bakılacak... çalışıyorum iş yerinde izin durumu sikintili salladıkca salladim.Son zamanlarda sinirlerim bozuldu Artik buraları okumaz oldum yumutlama testleri yapmaz oldum. Kafamda şu oluştu bu çocuk tedavisiz gelmeyecek Kafam o kadar rahattı ki Emin olun kızlar hep diyorlar ya kafan rahat ilişki olmalı diye... en son birlikte olduğumda cocugu dusunmedim yumurttlamayi düşünmedim Nasıl olsa tedaviyle olacak diye. Hatta iliski sonrasında ayağı dikip 20 dk yatma vs hiç yapmadım nasıl olsa olmuyor ya...... sonra adetim 1 gün gecikti test yaptım belli belirsiz acaba dedim bi tuhaf oldum Sonra 2 gün sona bi daha çift çizgi daha koyu Hemen Dr a gittim kan verdim beta hcg 98 pozitif ....mutlu oldum mu olamadım şaşkınım çünkü her duygu var Bu sefer insana kaybetme korkusu geliyor Allahım diyorum kalbini duyuyum kalpten sonra tarama testlerine gireyim...vsvsvs Ve o hamile kaldığım hafta konyaya gitmiştik gebelik beklemiyorum bile deli gibi gezmistim Meğersem o ara yerleşiyormuş. Mevlananin içinde çok dua ettim Hem kendime hep çocuk sahibi olmak isteyen biz hanımlara Mevlana bize ugurlu geldi ..Şu an daha 4 haftalık hamileyim daha ikinci bir kan testi vermedim Belirtim adet gecikmesi göğüs uçlarında hassasiyet aşırı ateş basması. Fizyolojik bi rahatsizlik yoksa eşinizde ve sizde tek diyeceğim KAFANIZ RAHAT OLSUN....ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH....AMİN....
Yaaaaa hayırlı olsunkizlar yanlismi goruyomm
Canim yipratma kendini bak gecen ay yasadigimi anlattim ben o günden beri doktorlarda sürünüyorum. Ben butun belirtileri yasadim migde bulantisi, kasik agrisi, bas dönmesi ama tabi doktora 16 gün kadar gec gittim aptal gibiCanım uzulmemek ld,değil çok istemiştimm ağlıyordum mi eşim uyandı neden ağlıyosjn hayatım dedi bana ben daha kotu oldum hıçkırıklılara boğuldum anladı zaten direk onunda gozlerinde gordum uzuntuyu kıyamadım ya öyle beraber kahvaltı yaptık konuşmadan sessizce zorla yedirdi bişiler ama çok üzüldü ya kendimi çok kotu ve mutsuz hissediyorum gozlerimden yaşlar süzülüyor şuan bile. Kalp,stışlarını dinlemeye gittiğinizde bize haber ver olur mu ? Ve kendini koru dikkat et
Hayırlı olsun Allah bizede nasip eder inşallah:)Kizlarrr testin sonucu pozitif silik ama. O da daha erken olduğu için sanırım. Darısı isteyen herkese olsun hamileligimiZ sağlıkla sonuçlanan inşallah dualarımı kabul eden Rabbime sonsuz hamd
İnşallah cnm ya dua et bana ne olur bugün 28.günüm normalde 26.27.gunde olurum olmayınca nasıl umutlanmam insan nasıl ümit etmez ama ben hep olumsuzu düşünüyorum ya gelirse regl diye. Heveslenmeye korkuyorum ama geçen aylarda olmayan gelmeyen his bu ay geldi bana bilmiyom. Belli olmaz 30 u geçirmeyi dusunuyoeum belki öyle yaparım test yarın 29 zaten bilmiyorum test yapıp negatifi görmekten çok korkuyorum içim boğuluuoo
Cnm bnm ya üzüldüm ama Hayrlisi bu ay değilmiş demekki yola devam pes etmek yokKızlar günaydın dun gece dua ettim Allahım,hamile değilsem,reglim,gelsin diye. Yaşadığım herşey tamamen psikolojikmiş demek ki hisler vs hepsi boş. Yani demem o ki regl olarak uyandım .. Üzüldüm mü evet koca Bi hayal kırıklığı demek ki mevlam uygun görmemiş benden bu kadar :) ne kadar umitlensemde bi tarafım,o testi,alıp yapmal istemedi reglinde gwleceğibi hissediyordum,korkularım,vardı
Merak ettim baktim senin icin netten su kadarini söyliyim rüya sahibi kendi hamilelik haberini alabilir diyo. Hayirlisi olsun insallah hakkinda :) sadece o kismini sana yazdim daha cok sey yaziyoda senin icin onemli olan orasi diye dusundumkızlarr dun aksam ruyamda bır arkadasımı hamılee gordm bayaa 8 9 aylıkdı karnııı baktımm uzun uzunn ruyamdaa onaa ne demek sızceee (iice kafayı yıyorum sanırım oncelerı kendımı hamiş gourudum sımdı başkalarını :) )
Büyük ihtimalle bilinçaltının etkisiyle görülmüş bir rüya.. :) çok fazla düşünmekızlarr dun aksam ruyamda bır arkadasımı hamılee gordm bayaa 8 9 aylıkdı karnııı baktımm uzun uzunn ruyamdaa onaa ne demek sızceee (iice kafayı yıyorum sanırım oncelerı kendımı hamiş gourudum sımdı başkalarını :) )
ahh ahhh amınn cnm inşallahhh bgun yarınn gunumm karnm sıss arada sıkıstırıyoo sankı olcak gibi bilemedım arada bı kasıgıma agrı gırıyoo idrarım da kokuyoo bılemedım kı hafıff şişlik ve rahatsızlık hıssıı korktuyor benıMerak ettim baktim senin icin netten su kadarini söyliyim rüya sahibi kendi hamilelik haberini alabilir diyo. Hayirlisi olsun insallah hakkinda :) sadece o kismini sana yazdim daha cok sey yaziyoda senin icin onemli olan orasi diye dusundum
Canim hayirlisiyla gelsin insallah bebisler, cok güzel yapiyorsun umudunu yitirmemek en önemlisi. Gecmis aylari unutup önüme bakiyorum allahtan umut kesilmez, biz elimizden geleni yapiyoruz görecek elbetBenim de 1 hafta kaldı regl e. Eğer hamile değilsem üzülmek olumsuz düşünmek yok diye söz verdim kendimekendimizi yıpratıyoruz. O geleceği zamanı biliyor. Çalışmak bizden takdir Allah 'tan.
insallah adetin biterbitmez kalirsinCanım uzulmemek ld,değil çok istemiştimm ağlıyordum mi eşim uyandı neden ağlıyosjn hayatım dedi bana ben daha kotu oldum hıçkırıklılara boğuldum anladı zaten direk onunda gozlerinde gordum uzuntuyu kıyamadım ya öyle beraber kahvaltı yaptık konuşmadan sessizce zorla yedirdi bişiler ama çok üzüldü ya kendimi çok kotu ve mutsuz hissediyorum gozlerimden yaşlar süzülüyor şuan bile. Kalp,stışlarını dinlemeye gittiğinizde bize haber ver olur mu ? Ve kendini koru dikkat et
Kan vercen mi bugn cnminsallah adetin biterbitmez kalirsin
Negativ sonuc yaniltici olabiliyo ama pozitifse dogu cikiyo diyorlar genelde bide idrara dusmeden yapilan test ne kadar erken gebelik testide olsa cikmaz yalan onlar :)reglime bir hafta kala laboquick erken gebelik idrar testi yaptım . negatif.. dogrudur heralde di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?