Acele etmeyin bence. Ben geçen ay çok denedim negatif ne zaman pozitife dönecek diye. Stresten başka bişey değil ve hormonlarida etkiliyor. Bu ay akışına bıraktım. Sadece burayı takip ediyorumreglime bir hafta kala laboquick erken gebelik idrar testi yaptım . negatif.. dogrudur heralde di mi
Yaa üzülme canım hayırlı zaman değil demekki.hayırlı zamanda inşallah.benimde pek umudum yok gibi ama bekliyorum bakalım gün geçmesini :)Canım uzulmemek ld,değil çok istemiştimm ağlıyordum mi eşim uyandı neden ağlıyosjn hayatım dedi bana ben daha kotu oldum hıçkırıklılara boğuldum anladı zaten direk onunda gozlerinde gordum uzuntuyu kıyamadım ya öyle beraber kahvaltı yaptık konuşmadan sessizce zorla yedirdi bişiler ama çok üzüldü ya kendimi çok kotu ve mutsuz hissediyorum gozlerimden yaşlar süzülüyor şuan bile. Kalp,stışlarını dinlemeye gittiğinizde bize haber ver olur mu ? Ve kendini koru dikkat et
Amin canım insallah Sizi o kadar iyi anlıyorum ki kafama takmicam demekle de olmuyor Doğaçlama olmalı İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin AminAmin inşallah:) Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi. Birde biz becerebilsek şu kafaya takmama işini çok güzel olcakta işte....
Çok üzüldüm okurken bende ağladım bunları yaşamıs biri olarak Dilerim eylül ayı uğurlu gelir....Canım uzulmemek ld,değil çok istemiştimm ağlıyordum mi eşim uyandı neden ağlıyosjn hayatım dedi bana ben daha kotu oldum hıçkırıklılara boğuldum anladı zaten direk onunda gozlerinde gordum uzuntuyu kıyamadım ya öyle beraber kahvaltı yaptık konuşmadan sessizce zorla yedirdi bişiler ama çok üzüldü ya kendimi çok kotu ve mutsuz hissediyorum gozlerimden yaşlar süzülüyor şuan bile. Kalp,stışlarını dinlemeye gittiğinizde bize haber ver olur mu ? Ve kendini koru dikkat et
Çok üzüldüm okurken bende ağladım bunları yaşamıs biri olarak Dilerim eylül ayı uğurlu gelir....
Merhaba kızlar içinde bulunduğunuz durumu o kadar iyi anlıyorum ki 1.5 yıl boyunca denedik sadece hormon testi verdim herseyim normaldi 1 yıl denedik olmadı eşime dedim test ver yok mok desede gitti test verdi Herşey normal. O zaman ne olabilir benim tuplere bakılacak... çalışıyorum iş yerinde izin durumu sikintili salladıkca salladim.Son zamanlarda sinirlerim bozuldu Artik buraları okumaz oldum yumutlama testleri yapmaz oldum. Kafamda şu oluştu bu çocuk tedavisiz gelmeyecek Kafam o kadar rahattı ki Emin olun kızlar hep diyorlar ya kafan rahat ilişki olmalı diye... en son birlikte olduğumda cocugu dusunmedim yumurttlamayi düşünmedim Nasıl olsa tedaviyle olacak diye. Hatta iliski sonrasında ayağı dikip 20 dk yatma vs hiç yapmadım nasıl olsa olmuyor ya...... sonra adetim 1 gün gecikti test yaptım belli belirsiz acaba dedim bi tuhaf oldum Sonra 2 gün sona bi daha çift çizgi daha koyu Hemen Dr a gittim kan verdim beta hcg 98 pozitif ....mutlu oldum mu olamadım şaşkınım çünkü her duygu var Bu sefer insana kaybetme korkusu geliyor Allahım diyorum kalbini duyuyum kalpten sonra tarama testlerine gireyim...vsvsvs Ve o hamile kaldığım hafta konyaya gitmiştik gebelik beklemiyorum bile deli gibi gezmistim Meğersem o ara yerleşiyormuş. Mevlananin içinde çok dua ettim Hem kendime hep çocuk sahibi olmak isteyen biz hanımlara Mevlana bize ugurlu geldi ..Şu an daha 4 haftalık hamileyim daha ikinci bir kan testi vermedim Belirtim adet gecikmesi göğüs uçlarında hassasiyet aşırı ateş basması. Fizyolojik bi rahatsizlik yoksa eşinizde ve sizde tek diyeceğim KAFANIZ RAHAT OLSUN....ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH....AMİN....
Sagoll canim ins en kisa surude darisi basinizaAa süpeer .hayırlı olsn canım Rabbim sğlıkla kucagına almayı nasip etsn inşallh.bize dua edin
Sagoll canim ins en kisa surude darisi basiniza
İnşallah ediyorum canım etmem mi Aynı duygu selinin insanlarıyız biz.tamam canım dün okumustum hikayeni şimdi hatırladım.
rabbim evladını sana bagıslasın inşallah
daha iyi haberler ver bize doğdugunu kucagına aldıgını falan bizlerede dua ne olur.
cnm sen sımdı hamılemısın bı yazında hamıle oldugunu anladımmOf Allahım yardım et eğer hamile değilsem reglim gecikmesinnn bu aciz kulun saat bile geçse ümitleniyor ağlıcam yaaaaa
Malesef bugün regl oldu :/cnm sen sımdı hamılemısın bı yazında hamıle oldugunu anladımm
hayır canımcnm sen sımdı hamılemısın bı yazında hamıle oldugunu anladımm
Sizin ne kadar oldu canım isteyelirabbım guldur yuzumuzu artıkk sağ slım saglıklı sıhatlı ewlatlar nasıp et bızee ınsalllah teker tekerr hamiş haberlewrımızı yazarızz buraya
sonucunu bekliyoruz :) paylaş mutlaka :) normal ucuz testlerden mi yaptın peki ? yoksa erken gebelik testlerinden mi ?Bugün kan vermeye gitcem kizlar. bu arada ben bata 2 gun kala test yapmistim negatifti bi gun gecincr yaptim pozitiff
Canım bir kaç gündür takip ediyorum seni umarım kanla birlikte tam netleştirirsin. Burada bekleyenlerin hamile olduğunu gördükçe bende mutlu oluyorum. Darısı Eylül'de bize :)Bugün kan vermeye gitcem kizlar. bu arada ben bata 2 gun kala test yapmistim negatifti bi gun gecincr yaptim pozitiff
Canim önümüzdeki aya hepberaber hamile kaliriz insallah bu suredede sabirla beklicez artik minnak yavrularimizi :)teşekkür ederim hepinize kızlar bakalım bu sefer 29da gelmek istemiş nolmalde cogunluk 26dır benim.
hayırlısı Allahtan ne diyelim.
Sup3risi inşallah canım sizler hamile kalında Allahın izniyle eğer değilse el ele bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?