Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

reglime bir hafta kala laboquick erken gebelik idrar testi yaptım . negatif.. dogrudur heralde di mi
Acele etmeyin bence. Ben geçen ay çok denedim negatif ne zaman pozitife dönecek diye. Stresten başka bişey değil ve hormonlarida etkiliyor. Bu ay akışına bıraktım. Sadece burayı takip ediyorum ve günümün geçmesini bekleyip dua ediyorum

Yaa üzülme canım hayırlı zaman değil demekki.hayırlı zamanda inşallah.benimde pek umudum yok gibi ama bekliyorum bakalım gün geçmesini :)

teşekkür ederim hepinize kızlar bakalım bu sefer 29da gelmek istemiş nolmalde cogunluk 26dır benim.
hayırlısı Allahtan ne diyelim.
Sup3risi inşallah canım sizler hamile kalında Allahın izniyle eğer değilse el ele bekleriz.

Amin inşallah:) Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi. Birde biz becerebilsek şu kafaya takmama işini çok güzel olcakta işte....
Amin canım insallah Sizi o kadar iyi anlıyorum ki kafama takmicam demekle de olmuyor Doğaçlama olmalı İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin Amin

Çok üzüldüm okurken bende ağladım bunları yaşamıs biri olarak Dilerim eylül ayı uğurlu gelir....

tamam canım dün okumustum hikayeni şimdi hatırladım.
rabbim evladını sana bagıslasın inşallah
daha iyi haberler ver bize doğdugunu kucagına aldıgını falan bizlerede dua ne olur.

Ağustos olmazsa eylül .eylül olmazsa ekim .inşallah çabucacık olur da çok bekletmez bizi yavrularımız .benim belirtiler şu an yok öğleden sonra oluyor bir kaç gündür ağrılar batmalar .şu an az midem bulanıyor ama açlıktanda olabilir daha bişey yemedim :)
Sagoll canim ins en kisa surude darisi basiniza

rabbım guldur yuzumuzu artıkk sağ slım saglıklı sıhatlı ewlatlar nasıp et bızee ınsalllah teker tekerr hamiş haberlewrımızı yazarızz buraya

Bugün kan vermeye gitcem kizlar. bu arada ben bata 2 gun kala test yapmistim negatifti bi gun gecincr yaptim pozitiff

Bugün kan vermeye gitcem kizlar. bu arada ben bata 2 gun kala test yapmistim negatifti bi gun gecincr yaptim pozitiff
Canım bir kaç gündür takip ediyorum seni umarım kanla birlikte tam netleştirirsin. Burada bekleyenlerin hamile olduğunu gördükçe bende mutlu oluyorum. Darısı Eylül'de bize :)

Canim önümüzdeki aya hepberaber hamile kaliriz insallah bu suredede sabirla beklicez artik minnak yavrularimizi :)

Kızlar bugün test yapıcam dün gece yazdım zaten. 9gun gecikti adetim. Şimdi özellikle bisey icmemem mı gerekiyor? Kahve içmek istiyorum ama ondan sonra idrarın gelirse çıkmama ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…