Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar bugün test yapıcam dün gece yazdım zaten. 9gun gecikti adetim. Şimdi özellikle bisey icmemem mı gerekiyor? Kahve içmek istiyorum ama ondan sonra idrarın gelirse çıkmama ihtimali var mı?
Aa inşallah hamilesindir canım baya gecikmiş darısı bize :) pek farketmiyo sanırım hiç öyle bişey diyen olmadı ama bilmiyorum.testte yazmıyomu

benim bat yarın test yaptım az önce tek çizgi çıktı. klomen de kullanmıştım halbuki. bütün hayallerim suya düştü. olmuyor düşükten sonra olmuyor işte Allah yardımcımız olsun

benim bat yarın test yaptım az önce tek çizgi çıktı. klomen de kullanmıştım halbuki. bütün hayallerim suya düştü. olmuyor düşükten sonra olmuyor işte Allah yardımcımız olsun
Canım daha geçmemiş 3gün geçince çıkar belki öyle olan çok gecikmesini bekle inşllah hamilesindir .değilsende eylüle inşallah

Canım daha geçmemiş 3gün geçince çıkar belki öyle olan çok gecikmesini bekle inşllah hamilesindir .değilsende eylüle inşallah

ah be canım keşke öyle olsa. 8 aydır ne çektiğimi bilirim. her ay bi umut bekliyorum. amh da düşük benim. yumurtalık rezervlerim azalıyormuş yani. isyan etmiyorum. dua ediyorum hep. ama olmuyo ve ben çok üzülüyorum

Aa inşallah hamilesindir canım baya gecikmiş darısı bize :) pek farketmiyo sanırım hiç öyle bişey diyen olmadı ama bilmiyorum.testte yazmıyomu
Testte öyle bisey yazmıyo ama malum negatif korkularını var ya akla bir sürü soru takılıyor işte

hepside Allah'tan canım hayırlı zamanda inşallah

Testte öyle bisey yazmıyo ama malum negatif korkularını var ya akla bir sürü soru takılıyor işte
Canim ya 9 gün nasil bekledin sabir tasi olsa catlardi ben bile merak ettim su an 3-4 saat sivi alimi yapilmamali diyorlar testten once ama senin 9 gun gecmis gecende gorumcem 3 gun gecince aksam yapti testi yani farketmiyo cikiyo hamileysen zaten.

Ay inşallah hamileyimdir aksilik bu ya sen 9 gün bekle afedersin bi idrarın gelene kadar bekleyeme. Esimde sabirsizlandi ama gelmiyor

Bende 12 geçti yapmıştım çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…