Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Ben eskisine göre azalttim ve hamile olmak istedigim gunun ertesi nikotini dusurdum ona bile cabuk alistim ve dahada dusurucem su incelero varya hamile olursamda insallah icimden gelerek icmemeyi dusunuyorun kesinlikle..
Ay buna sevindim gercekyen cnm insaa en kisa zamnda kalirsinda kurtulursunbbu sigara zimbirtisindan

Bu falciyi yesinler hep böyle temiz güzel seyler söylüyo :))

süper cadı ay pardon süper dadı programını asla örnek almayın ..onun eğitim sistemi köpek eğitim sistemidir.
ben psikolojiyle çocuk psikolojisiyle çok ilgiliyim.okadar kitap okudum ve okuyorumki programları dinliyorum pedeogoglara ulaşıyorum sitelere yazıda yazıyordum bıraktım şimdi .Rahatlıkla yardımcı olurum size.

çocuklar bizim misafirimizdir malımız değil onlara rehber olmamız gerekir.Bir anlık öfke defalarca özür ve pişmanlık getirir.Çocuğun gönülüne asla yara açmamalıyız.Biz dayakla büyüdükte ne oldu dememek gerek.

canım çocuktan önce herkes öyle diyor da çocuklar bizim imtihanımız yaşarken kayış kopartıyorlar.Onun için şimideden size söylüyorum bu çok önemli biz gelecek kuşakları yetiştiriyoruz. lütfen yaşar kuru adem güneş gibi pedegogların yetiştirme tarzını benimseyin.
hamilelikte güvenli bağlanma kitabını okuyun.2 yıl ten tene uyumanız lazım.bunu unutmayın 4 yaşına kadarda aynı odada çocuk isterse yatmalısınız.
Ben sabah nescafe icmeden yapamam, nescafe yapiyorum sigara iciyorumonunla, yanina turk kahvesini soguyunca kafama dikip kapatiyorum. Insallah bi hamile kalsamda su sigarayi biraksam cok iyi olacak
2012 de hamile kaldığımı öğrendiğim gün sigarayı bıraktım hiç içmedim birdahada bunlar bana hep evlat armağanıdır.Darısı başına

kızlar sizin adet tarihleriniz ne zaman?

5 ağustosta olmam gerekir ilişki de 24 temmuzda oldu.

ay bende buna gonderiyorum :)) gozukuyo mu bisey kizlar anca boyle yükleyebildim
Karsilikli iki cocuk gorunuyo sanki :) baslada anlamam vallahi ben, benim bi falda ustuste karninda kucaginda cocuk olan birkac insan figuru cikmisti bariz belli oluyordu :)

Ben anokulunda staj yaptim ve bizde mola uygulamasi yapiyorduk ordan dedim

Ben anokulunda staj yaptim ve bizde mola uygulamasi yapiyorduk ordan dedim
ay ama büyük konuşmıyım tvdekiler çocuk gibi değilki.. bağırmalar çağırmalar küfürler vurmalar devamlı ağlamalar.. insanın bi saatten sonra sabrı kalmaz.. gerci onlarda öyle doğmuyo ailenin hatası düzgün yetiştirmek gerek çocuk sonuçta..

Kizlar ben ise basliyorum allaha emanet olun, insallah hepimiz güzel haberler aliriz önümüzdeki aya size iyi sohbetler

siz ne ekerseniz onu bicersiniz firtina eken firtina bicer diye bi soz vardir oyuzden cocugu sevgiyle egitmek gerek

Kahve yapip iceyim dedim kahve kokusunu
Hani su kokulu tarhana varya kisin icilen salep gibi onun kokusuna benzettim ve cnm cok istiyo ne oluyo bana bole anlamis deigilim

Benim de adet tarihim 29 yada 30 temmuz. Evlilik yıl dönümümüz 1 ağustos. İnşallah Rabbim hepimize en güzel hediyeyi verir. Hiç belirtim yok ama Allahtan ümit kesilmez.
Hadi hayirlisi cnm ne karrlik evlisin...
Bende hamileysem evlilik yildonumune az bi zamn kala doguck insallah

merhaba arkadaşlar geçen ay 27 sinde adet olmuştum 28 günde bir olurum hiç şaştığını görmedim ve adet olmadım belirtimde yok eğer olursa ikinci çocuğum olacak sizce kan versem mi çıkar mı bişey varsa

kanda çıkar canım. hayırlısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…