Ay buna sevindim gercekyen cnm insaa en kisa zamnda kalirsinda kurtulursunbbu sigara zimbirtisindanBen eskisine göre azalttim ve hamile olmak istedigim gunun ertesi nikotini dusurdum ona bile cabuk alistim ve dahada dusurucem su incelero varya hamile olursamda insallah icimden gelerek icmemeyi dusunuyorun kesinlikle..
ay bide kesene de zarar.. ilk önce sana vücuduna organlarına herseyine sonra maddi olarak bütcene..Ay buna sevindim gercekyen cnm insaa en kisa zamnda kalirsinda kurtulursunbbu sigara zimbirtisindan
inşallah canım çok sağol inşallah hepimizin gelmiştir.Insallah bebisin gelmistir cnm
Evet bagrilmamasi gerek zarar verdigi sey bir esyasa ceza verilmemesi gerek onun kendisinden kiymetli deil ama mola uygulamasi yapilabilir dusunmesi ve ozur dilemesi icin yaptigi guzel isler icinde tebrik etmek ya da bir cikolata bir seker ile odullendirmek gerkk ama bunu sunu yaparsan sanaoyuncak alicam gibi deilde kendisi yaparsa soylemeden odullendirmek gerek mesela bu davranisi yaptin aferin sana bir sekeri hak ettin gibi olabilir benim dusuncem bu yanlissa sole cnm sen daha bilgilisin
canım çocuktan önce herkes öyle diyor da çocuklar bizim imtihanımız yaşarken kayış kopartıyorlar.Onun için şimideden size söylüyorum bu çok önemli biz gelecek kuşakları yetiştiriyoruz. lütfen yaşar kuru adem güneş gibi pedegogların yetiştirme tarzını benimseyin.Bi evladim olsa tepemde tasirim kizmak ne demek.. 3 yasinda yegenim var allah bize bagislasin hepimiz ölüyoruz üstüne evde annesiyle ablasi biraz kiziyor diye annemlere gelince hic geri gitmek istemiyor cocuk, bizim yanimizda rahatca istedigini yapiyo, istedigini aliyoruz, oyun oynuyoruz, gezdiriyoruz gecen gelisinde ablam ne olduysa bisey dedi ona yok haöa ben gitmiyorumki ben burda kalicam diyo, yolda arabada hep beni özlerler üzülürler baba ben gidersem diyomus aklina kurban oldugum :)) rabbim banada onun gibi zeki bi evlat nasip etsin insallah.
2012 de hamile kaldığımı öğrendiğim gün sigarayı bıraktım hiç içmedim birdahada bunlar bana hep evlat armağanıdır.Darısı başınaBen sabah nescafe icmeden yapamam, nescafe yapiyorum sigara iciyorumonunla, yanina turk kahvesini soguyunca kafama dikip kapatiyorum. Insallah bi hamile kalsamda su sigarayi biraksam cok iyi olacak
kızlar sizin adet tarihleriniz ne zaman?
ay bende buna gonderiyorum :)) gozukuyo mu bisey kizlar anca boyle yükleyebildimBu falciyi yesinler hep böyle temiz güzel seyler söylüyo :)) Eki Görüntüle 1862533
Rabbimin takdiri diyorum cnm bana birisi dese ruyanda birini gorucen onunla evlenicen dese hayatta inanmazdimay çok değişik.. malum olmuş demek ki..
Karsilikli iki cocuk gorunuyo sanki :) baslada anlamam vallahi ben, benim bi falda ustuste karninda kucaginda cocuk olan birkac insan figuru cikmisti bariz belli oluyordu :)ay bende buna gonderiyorum :)) gozukuyo mu bisey kizlar anca boyle yükleyebildim
Ben anokulunda staj yaptim ve bizde mola uygulamasi yapiyorduk ordan dedimsüper cadı ay pardon süper dadı programını asla örnek almayın ..onun eğitim sistemi köpek eğitim sistemidir.
ben psikolojiyle çocuk psikolojisiyle çok ilgiliyim.okadar kitap okudum ve okuyorumki programları dinliyorum pedeogoglara ulaşıyorum sitelere yazıda yazıyordum bıraktım şimdi .Rahatlıkla yardımcı olurum size.
çocuklar bizim misafirimizdir malımız değil onlara rehber olmamız gerekir.Bir anlık öfke defalarca özür ve pişmanlık getirir.Çocuğun gönülüne asla yara açmamalıyız.Biz dayakla büyüdükte ne oldu dememek gerek.
canım çocuktan önce herkes öyle diyor da çocuklar bizim imtihanımız yaşarken kayış kopartıyorlar.Onun için şimideden size söylüyorum bu çok önemli biz gelecek kuşakları yetiştiriyoruz. lütfen yaşar kuru adem güneş gibi pedegogların yetiştirme tarzını benimseyin.
hamilelikte güvenli bağlanma kitabını okuyun.2 yıl ten tene uyumanız lazım.bunu unutmayın 4 yaşına kadarda aynı odada çocuk isterse yatmalısınız.
2012 de hamile kaldığımı öğrendiğim gün sigarayı bıraktım hiç içmedim birdahada bunlar bana hep evlat armağanıdır.Darısı başına
5 ağustosta olmam gerekir ilişki de 24 temmuzda oldu.
ay ama büyük konuşmıyım tvdekiler çocuk gibi değilki.. bağırmalar çağırmalar küfürler vurmalar devamlı ağlamalar.. insanın bi saatten sonra sabrı kalmaz.. gerci onlarda öyle doğmuyo ailenin hatası düzgün yetiştirmek gerek çocuk sonuçta..Ben anokulunda staj yaptim ve bizde mola uygulamasi yapiyorduk ordan dedim
canım sende allaha emanet, amin..Kizlar ben ise basliyorum allaha emanet olun, insallah hepimiz güzel haberler aliriz önümüzdeki aya size iyi sohbetler
siz ne ekerseniz onu bicersiniz firtina eken firtina bicer diye bi soz vardir oyuzden cocugu sevgiyle egitmek gerekay ama büyük konuşmıyım tvdekiler çocuk gibi değilki.. bağırmalar çağırmalar küfürler vurmalar devamlı ağlamalar.. insanın bi saatten sonra sabrı kalmaz.. gerci onlarda öyle doğmuyo ailenin hatası düzgün yetiştirmek gerek çocuk sonuçta..
Allaha emanet ol kendine dikkat et iyi calismalar cnmKizlar ben ise basliyorum allaha emanet olun, insallah hepimiz güzel haberler aliriz önümüzdeki aya size iyi sohbetler
elele tutuşmuş bir erkek ve bir kadın gördüm sanki benay bende buna gonderiyorum :)) gozukuyo mu bisey kizlar anca boyle yükleyebildim
Benimde 5 agustos Rabbimden hayirlisi olsun insallah hepimiz icin
Hadi hayirlisi cnm ne karrlik evlisin...Benim de adet tarihim 29 yada 30 temmuz. Evlilik yıl dönümümüz 1 ağustos. İnşallah Rabbim hepimize en güzel hediyeyi verir. Hiç belirtim yok ama Allahtan ümit kesilmez.
kanda çıkar canım. hayırlısı olsun:)merhaba arkadaşlar geçen ay 27 sinde adet olmuştum 28 günde bir olurum hiç şaştığını görmedim ve adet olmadım belirtimde yok eğer olursa ikinci çocuğum olacak sizce kan versem mi çıkar mı bişey varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?