Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

benim bat yarın test yaptım az önce tek çizgi çıktı. klomen de kullanmıştım halbuki. bütün hayallerim suya düştü. olmuyor düşükten sonra olmuyor işte Allah yardımcımız olsun
Öyle düşünme canım. Bende kürtaj olmak zorunda kaldım bu ay olmadı benimde. Ama eylül için çalışıcaz. Rabbim bilir vereceği zamanı. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun bu sefer sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah canım

Hayırlı olsun canım kucağına almak nasip olsun ltfen belirtilerini yazarmısın
Çok teşekkür ederim.Göğüslerim çok ağırlaştı ve sızlıyor.Bekliyor olduğum için reglim gecikince test yaptım.Selamlar.

benim bat yarın test yaptım az önce tek çizgi çıktı. klomen de kullanmıştım halbuki. bütün hayallerim suya düştü. olmuyor düşükten sonra olmuyor işte Allah yardımcımız olsun
burada düşük yapan o kadar çok arkadaşımız var ki bende dahil Allah herşeyin hayırlısını bilir demek daha zamanı var sen bol bol dua et ve hayırlısını iste umarım kısa zamandı hayırlısıyla size de nasip olur.

İnşallah canım benim. yarın adet olmazsam hemen sevinmiycem kullandığım ilacın etkisidir diyip geçecem. belirti olarak göğüs uçlarım çok hassaslaştı benek benek bişeyler çıktı böyle. bide bu sabah 4 buçukda bi mide kazınmasıyla uyandım acıkıyorum çok sık. offf beklemek ne zor. Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inşallah.

ya iste bu gec döllenme erken döllenme olayindan dolayi olabiliyo oyle durumlar tabiki ama sizin imkaniniz var yani istediginiz an gidip kan testi yaptirabiliyosunuz o daha kesin daha iyi tabiki
evet benim sol yumurtalık biraz tembelmiş hep onun marifeti bunlar :)
sen yurtdışındaydın dimi?

Aa inşallah hamilesindir canım baya gecikmiş darısı bize :) pek farketmiyo sanırım hiç öyle bişey diyen olmadı ama bilmiyorum.testte yazmıyomu

ben deli gibi 6 turk kahvesi icmeme ragmen ayni gun test yapmistim canım etkilemez

Gelir gibi oluyor kaçıyor hemen işkence resmen. Ama iyi fikirmis
benimde tam aksine heyecanlanayim stress yapayim tutamam yani hastanede gecende 3 idrar testi icin idrar verdim onun disindada kac defa lavaboya gittim bilmiyorum artik dusun kahvede cis getiriyo kafeinden dolayi

Amin canım inşallah. Belki hamilesindir canım gecikince çıkar. Ama sen yine değilmişain gibi düşün hamileysen sürpriz olsun

evet benim sol yumurtalık biraz tembelmiş hep onun marifeti bunlar :)
sen yurtdışındaydın dimi?
Maalesef evet :) yumurta tembelligi nasil oluyor farkedilebilecek biseymi? Ben iltahap icin kontrole gittim sadece sagda 1 yumurta 14 mm olmus demisti bi onu gorduk ilk kez gordum nasil bisey nerde oluyo falan hic fikrim yok. turkiyedede doktora gidicem aklimda ne varsa sorucam kovulmazsam iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…