Merhaba.Göğüslerim çok ağırlaştı ve sızlıyor. Bir de beklediğim için reglim gecikince test yaptırdımHayırlı olsun canım kucağına almak nasip olsun ltfen belirtilerini yazarmısın
Doktor kontrolüne gittiğimde söyledi. düşükten sonra rutin bi muayeneye gittim o zaman konulurken ilk gebeliğimin geç döllenme olduğunu söyledim oda olabilir sol yumurtalık biraz tembel dedi. sanırım bizim anlamamız zor ama ondan sonra akıntıdan tahmin ettim normal yumurtlama zamanımda akıntım oldu üstüneden bi hafta sonra tektat bi akıntı daha oldu dedim herhalde söylediği şey bu doktorun.Maalesef evet :) yumurta tembelligi nasil oluyor farkedilebilecek biseymi? Ben iltahap icin kontrole gittim sadece sagda 1 yumurta 14 mm olmus demisti bi onu gorduk ilk kez gordum nasil bisey nerde oluyo falan hic fikrim yok. turkiyedede doktora gidicem aklimda ne varsa sorucam kovulmazsam iyi :)
tam 1 yıl oldu bu ay cnmSizin ne kadar oldu canım isteyeli
Ayyyyyy süpersinnnnKizlarrrrrr çift çizgi
Ay canım inşallah hayırlı haberlerini yazarsinBizimde günler bir an önce geçse :/
Etmez olur muyum hiç hepiniz dualarimdasinizAyyyyyy süpersinnnnhayırlı olsun dualarını bekliyoruz...
tebrık ederım cnmmm darısı benle beraber tum ısteyenlereee ınsallah bı kaç gune bende hamıleyım dıye guzell haber yazarımm ınsalllah dualarını eksık etmeeEtmez olur muyum hiç hepiniz dualarimdasiniz
hafıf sancın falan oldu mu reglı olacagın zaman karnında hafıf sancı oluyor mu snın cnm oyle bısı oldu mu idrarda koku flanMerhaba.Göğüslerim çok ağırlaştı ve sızlıyor. Bir de beklediğim için reglim gecikince test yaptırdım
İnşallah hepiniz güzel haberlerimizi yaşarsınız.tebrık ederım cnmmm darısı benle beraber tum ısteyenlereee ınsallah bı kaç gune bende hamıleyım dıye guzell haber yazarımm ınsalllah dualarını eksık etmee
hayırlı olsun canım ne güzel bi kaç kişi bekliyoduk burda ama malesef ben regl oldumKizlarrrrrr çift çizgi
Bizimde günler bir an önce geçse :/
Ay canim. Olsun ümidi kaybetmek yok. Hepiniz dualarimdasiniz. İnşallah seninde iyi haberi yazicagin gün gelicekhayırlı olsun canım ne güzel bi kaç kişi bekliyoduk burda ama malesef ben regl oldum
Benimde bugün 2. Günü canım. Sıkma canını beraber bekleriz bu sefer :) eylül için açılmuş olan topikten mutlu haberi veririz bu seferah canım şimdi o kadar uzak geliyor ki bana daha reglimin ilk günü bitiyor
Ay canim. Olsun ümidi kaybetmek yok. Hepiniz dualarimdasiniz. İnşallah seninde iyi haberi yazicagin gün gelicek
Benimde bugün 2. Günü canım. Sıkma canını beraber bekleriz bu sefer :) eylül için açılmuş olan topikten mutlu haberi veririz bu sefer
Artık kahve yi 1 e düşür canım. Hamilesin sen dikkat et kendine
bugun sadece menengic kahvesi ictim o kadar kafein sıfır onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?