Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Doktor kontrolüne gittiğimde söyledi. düşükten sonra rutin bi muayeneye gittim o zaman konulurken ilk gebeliğimin geç döllenme olduğunu söyledim oda olabilir sol yumurtalık biraz tembel dedi. sanırım bizim anlamamız zor ama ondan sonra akıntıdan tahmin ettim normal yumurtlama zamanımda akıntım oldu üstüneden bi hafta sonra tektat bi akıntı daha oldu dedim herhalde söylediği şey bu doktorun.

Bekarken de adet düzensizliğinde kontrole gittiğimde buna benzer bişey demişti ama üzerinde 12-13 sene falan geçti tam hatırlamıyorum. :)

iyi bir doktora denk gelirsen seni kovalamadan bütün sorularını güzelce cevaplar :)

Hamile olan arkadaşlar tebrik ederim allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.. Benim belirtilerimde psikolojikmiş bundan sonra daha rahat olmaya çalışıcam inşallah darısı bizim başımıza..

Ay canim. Olsun ümidi kaybetmek yok. Hepiniz dualarimdasiniz. İnşallah seninde iyi haberi yazicagin gün gelicek

inşallahh canım şuan çok uzak geliyor al baştan yeniden
ama bu eylülde hiçbişeyi takip etmicem yumurtlamaydı vs inanıyorum veren Allah her türlü verir.
bu seferde öyle yapmıstım ama kısmet değilmiş.

Benimde bugün 2. Günü canım. Sıkma canını beraber bekleriz bu sefer :) eylül için açılmuş olan topikten mutlu haberi veririz bu sefer

tamam canım bekleyeim beraber :)
bugün kendimi akşama kadar çok kötü hissettim suratım bi karıştı daha yeni kendime geliyorum.
inşallah veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…