Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

kanda baktim bugun 330.38 kac haftalik simdi bide cok usuyorum kzlar atesimde var ayaklar buz gibi

tam bilemiyorum canım ama cok sevindim senin adına ne güzel tuvanız şenlendi Allahın izniyle.
herşey dahada güzel olur inş sizin için.
kendini koru sıcak tut ayaklarını

tamam canım bekleyeim beraber :)
bugün kendimi akşama kadar çok kötü hissettim suratım bi karıştı daha yeni kendime geliyorum.
inşallah veririz
Moralini yüksek tut canım. Salmsk yok, elbet bizimde göbüşlerimiz sağlıklı bebeklerle dolacak. Vakti varmış demek ki biraz daha. Ama artık inşallah o vakit gelmiştir

tam bilemiyorum canım ama cok sevindim senin adına ne güzel tuvanız şenlendi Allahın izniyle.
herşey dahada güzel olur inş sizin için.
kendini koru sıcak tut ayaklarını
patikkk giyiyorum dusun. yok ya daha soktayiz ikimiz

Moralini yüksek tut canım. Salmsk yok, elbet bizimde göbüşlerimiz sağlıklı bebeklerle dolacak. Vakti varmış demek ki biraz daha. Ama artık inşallah o vakit gelmiştir

bazen gaza geliyorum zatennn hooop kendine gel olcak bu bebiş diyorum sonra bi karabasan çöküyo
neyse bakalım yapcak bişi yok keşke elden bişi gelse elden tek gelen ilişki

iyivetttin cnm . sen kac haftada keseyi gordun cnm
5 haftada keseyi görmüştüm canım. 6 hftada bebeği gördüm kese içinde. Ama kalp atışını duyamadık 9+6 ya kadar bekleyip kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şimdi Allah ın izniyle sağlıklı bebişimi bekliyorum

ah tatlım senin daha zormus bu yasadıgını unutturacakk bi melek gelir inşallah en kısa zamanda

bazen gaza geliyorum zatennn hooop kendine gel olcak bu bebiş diyorum sonra bi karabasan çöküyo
neyse bakalım yapcak bişi yok keşke elden bişi gelse elden tek gelen ilişki
O yüzden adet bitince bol bol ilişki. Ama kafa rahat olarak ve bebek düşünmeden. Anı yaşayarak

O yüzden adet bitince bol bol ilişki. Ama kafa rahat olarak ve bebek düşünmeden. Anı yaşayarak
aynen oyle ağustos oyleydi canım yaaa günde 2 kere oldugu bile oldu bebek dusunmeden anı yassayarakkk bu kışa inşallah hamile girerriz benim ekim eşimin kasım dogum gunu

aynen oyle ağustos oyleydi canım yaaa günde 2 kere oldugu bile oldu bebek dusunmeden anı yassayarakkk bu kışa inşallah hamile girerriz benim ekim eşimin kasım dogum gunu
Kasım benim , aralık eşimin doğumgünü : D ama ben 3 ay önceden de versem olır doğumgünü hediyesini

Gelecek regl kanamanız muhtemelen9/9/2016tarihinde başlayacak.
Son 3 ayı yazdım zaten ortalama döngünüz 27 dedi genelde 27 dir zaten.

yani beraberiz canım 9 eylül
inşallah bayram şekerimizi tadarızzz bebeklerimizkeee

Kasım benim , aralık eşimin doğumgünü : D ama ben 3 ay önceden de versem olır doğumgünü hediyesini

kaç kasımsın canım eşim 1 kasım
ben 23 ekim

23 ekime bebişimle girsem yeni yaşıma uçarım sanırım sevinçten aklımı falan oynatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…