- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
İyi yapmışsın canım. Bana doktor çay kahve günde 1 tane demişti çünkü. Sen 6 diyince yazma zoruululupu hissettimbugun sadece menengic kahvesi ictim o kadar kafein sıfır onda
kanda baktim bugun 330.38 kac haftalik simdi bide cok usuyorum kzlar atesimde var ayaklar buz gibi
Moralini yüksek tut canım. Salmsk yok, elbet bizimde göbüşlerimiz sağlıklı bebeklerle dolacak. Vakti varmış demek ki biraz daha. Ama artık inşallah o vakit gelmiştirtamam canım bekleyeim beraber :)
bugün kendimi akşama kadar çok kötü hissettim suratım bi karıştı daha yeni kendime geliyorum.
inşallah veririz
İyi yapmışsın canım. Bana doktor çay kahve günde 1 tane demişti çünkü. Sen 6 diyince yazma zoruululupu hissettim
Benimde bugün 2. Günü canım. Sıkma canını beraber bekleriz bu sefer :) eylül için açılmuş olan topikten mutlu haberi veririz bu sefer
patikkk giyiyorum dusun. yok ya daha soktayiz ikimiztam bilemiyorum canım ama cok sevindim senin adına ne güzel tuvanız şenlendi Allahın izniyle.
herşey dahada güzel olur inş sizin için.
kendini koru sıcak tut ayaklarını
Moralini yüksek tut canım. Salmsk yok, elbet bizimde göbüşlerimiz sağlıklı bebeklerle dolacak. Vakti varmış demek ki biraz daha. Ama artık inşallah o vakit gelmiştir
aminnnncanım senin bat kaç göürünüyor şimdilik
5 haftada keseyi görmüştüm canım. 6 hftada bebeği gördüm kese içinde. Ama kalp atışını duyamadık 9+6 ya kadar bekleyip kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şimdi Allah ın izniyle sağlıklı bebişimi bekliyorumiyivetttin cnm . sen kac haftada keseyi gordun cnm
patikkk giyiyorum dusun. yok ya daha soktayiz ikimiz
9 eylül canım , senin ?canım senin bat kaç göürünüyor şimdilik
ah tatlım senin daha zormus bu yasadıgını unutturacakk bi melek gelir inşallah en kısa zamanda5 haftada keseyi görmüştüm canım. 6 hftada bebeği gördüm kese içinde. Ama kalp atışını duyamadık 9+6 ya kadar bekleyip kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şimdi Allah ın izniyle sağlıklı bebişimi bekliyorum
O yüzden adet bitince bol bol ilişki. Ama kafa rahat olarak ve bebek düşünmeden. Anı yaşayarakbazen gaza geliyorum zatennn hooop kendine gel olcak bu bebiş diyorumsonra bi karabasan çöküyo
neyse bakalım yapcak bişi yok keşke elden bişi gelse elden tek gelen ilişki
9 eylül canım , senin ?
aynen oyle ağustos oyleydi canım yaaa günde 2 kere oldugu bile oldu bebek dusunmeden anı yassayarakkk bu kışa inşallah hamile girerriz benim ekim eşimin kasım dogum gunuO yüzden adet bitince bol bol ilişki. Ama kafa rahat olarak ve bebek düşünmeden. Anı yaşayarak
Ayy amin canım ya inşallah. İnan bir melek ancak diğer meleğimin acısını unutturabilirah tatlım senin daha zormus bu yasadıgını unutturacakk bi melek gelir inşallah en kısa zamanda
Kasım benim , aralık eşimin doğumgünü : Daynen oyle ağustos oyleydi canım yaaa günde 2 kere oldugu bile oldu bebek dusunmeden anı yassayarakkk bu kışa inşallah hamile girerriz benim ekim eşimin kasım dogum gunu
Kasım benim , aralık eşimin doğumgünü : Dama ben 3 ay önceden de versem olır doğumgünü hediyesini
dizilmişiz ekim kasım aralıkKasım benim , aralık eşimin doğumgünü : Dama ben 3 ay önceden de versem olır doğumgünü hediyesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?