Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Ay hadi bakalım inşallah canım. Tam bayramlık olur valla Gelsin bebişler inşallah

QUOTE="myzt, post: 47677074, member: 305584"]dizilmişiz ekim kasım aralık [/QUOTE]
Evet valla herşeyiyle sıralanmışız inşallah bebiş haberimizi de alırız eylül de birlikte

Ben 12 kasım , eşim 1 aralık canım. Akrep burcusun sanırım :)

evet canım eşimle akrebiz :)
2 akrep geldik bi arayada bebek nerlerde

bu arada ne kadarlık evliydinn ne zamandır istiyorsunuz bizim eylül çalısmamız 5. olacak
mayıstan beri uğraşıyoruz

QUOTE="myzt, post: 47677074, member: 305584"]dizilmişiz ekim kasım aralık
Evet valla herşeyiyle sıralanmışız inşallah bebiş haberimizi de alırız eylül de birlikte [/QUOTE]

inşallah arkadaşımmmm inşallahhhhhhh ah Allahım duy sesimizi

evet canım eşimle akrebiz :)
2 akrep geldik bi arayada bebek nerlerde

bu arada ne kadarlık evliydinn ne zamandır istiyorsunuz bizim eylül çalısmamız 5. olacak
mayıstan beri uğraşıyoruz
Mayıs 2015 te evlendik canım. Ocak gibi çocuk düşünmeye başladık nisanda oldu. Ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum haziranda. Kürtajdan sonraki 2. Adetim. İlk adete kadar korunmuştuk bu ay olmadı. Kürtajdan sonra ilk denememizdi yani eylül 2. Olacak

Bende canım. Destek olurız birbirimize

ben hep ne derdim biliyo musun canım eşime hala derim bizim cocumuz mayıs ayında dogucak sanki içime oyle doguyor.hep boğa burcu olucak gibi gelir bana.
kardeşim boğa kayınvalidem boğa bizim evlilik yıldonumumuz mayıs e anneler günüde mayıs bende derdim ki o karısıklıkta bide ben dogurur musum al bi telase daha
ama kucuklukten beri boğa burcunu sevmem boğalar kızmayın sakın kardesimle anlasamadıgımzıdan gıcık boga derdim ona hep
aylar öncesiden beri mayısta dogum yapcam gibi geliyor derim hep

bizde mayıs 2013 canım evlilik tarihimiz.
bu mayısta cocuk dusunmeye basladık.

ne cok ortak noktamız varmıs bizim yahuu
bide geliyor mu bebeklerimiz eylülde

Aman öyle deme canım. Ben bebeğimi kaybetmeseydim ocak doğumlu olcaktı. Oğlak burcu. Teyzem var oğlak burcu konuşmuyoruz kendisiyle. Iııyyyy dedim çocuğum da onun burcundan olcak benzemese bari falan diye. Ama Allah nasip etmedi. Bi daha mı dedim demem bişey

haklısın canım ama mayıs olsada sorun değil mevlam nasıl uygun görürse.
en tez zamanda saglıkla gelsinde yeter bana

Arkadaslar ben bugun hem evde hem kan testi yaptim pozitif degerim 278.93 beta hcg.doktor iki gun sonra yine yaptir artarsa dis gebelik olmadigini anlariz dedi doktorada pek guvenemedim...sizin yorumunuz nedir? Pazar gunude kese gozukur dedi.ultrasona bile sokmadi

hafıf sancın falan oldu mu reglı olacagın zaman karnında hafıf sancı oluyor mu snın cnm oyle bısı oldu mu idrarda koku flan
Yaa inşallah canım tez zamanda .bizimdaha ilk ama olavakmış gibi hissediyorum ağrışardan dolayı ama psikolojikte olabilir tabi :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…