Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Sen ne demiştin canım ben görmedim sanırım
Tesekkur ederim . Arkadaslar ben bugun hem evde hem kan testi yaptim pozitif degerim 278.93 beta hcg.doktor iki gun sonra yine yaptir artarsa dis gebelik olmadigini anlariz dedi doktorada pek guvenemedim...sizin yorumunuz nedir? Pazar gunude kese gozukur dedi.ultrasona bile sokmadi

Ben değerlerden pek anlamıyorım ama sanıyorum ki değerler iyi.hiç olmadığm için bilemediö

Tesekkur ederim canim
Tatlim benimde pek bilgim yok ama netten bi alman sayfasinda bide turk sayfasinda baktim foto atayim sana ne kadar yardimci olur bilemiyorum. Umarim normaldir hamileligin dis gebelik degildir insallah. Sen baska bi doktorada gorun istersen hemen inanma doktorada salakmi nedir dis gebelik tehlikeli nasil ultrasonda bakmaz ki gorunur yani baksa

Ya oturdugu yerden sadece sonuca bakti boyle doktorlarda ilgisiz olunca sinir bozuyorlar.yarin ana saglik ta tekrar kan testi yaptircam baska doktora gidip ultrasona gircem bakalim dua edin

Ya oturdugu yerden sadece sonuca bakti boyle doktorlarda ilgisiz olunca sinir bozuyorlar.yarin ana saglik ta tekrar kan testi yaptircam baska doktora gidip ultrasona gircem bakalim dua edin
adetin kaç gün geçti canım normaldir inşallah merak etme stres yapma ki bebişin gelişimi de etkilnmesin :)

kızlarr ben reglı oluyorum karın agrım başladı zaten o kadar dakık ve duzenlıdır kıı gun şaşmazzzzzz bu ayda gebelık hayalletım suya düştü

canım değerın gayet ıyı dış fılan deıl... değerın yalnız 2000 olmadan tekrar doktora gtmenı tavsıye etmem 2000 olmadan kese görünmüor ultrasonda sevgıler sağlıkla kucağına alırsın umarım

Hallo Superisi in welce stadt wohnst du ?
Hoi ig wohne in bern kennst du? Bi vo dr schwiiz. Hochdeutsch bende sifir denecek kadar berbat ama schweizerdeutsch anlasilmicak kadar zor degil :) isvicredeyim und wo wohnst du? Almanyaya cok geliyoruz gerci gittigimiz en uzak yer mannheim bitanecik yegenim orada da

Dualarimiz seninle canim bak fotodaki degerlere gore gayet normal gorunuyo kokma sen

Ahh kein problem ich wohne auch mannheim

Ahh kein problem ich wohne auch mannheim
Hahaha turkce yazalim herkes anlasin :) ach o mado niye kapandi ya gidiyodum manti yiyodum ustune pasta dondurma sirf tikinmaya geliyorum oraya yengemler heidelbergde ama yemege yada gezmeye mannheim a geliyoruz hep. Uzun firin favorim tabiki bi hafta ac kalip almanyada tadini cikarmak baska oluyor valla hamisler kusura bakmayin yemekten bahsediyorumda cok pis canim cekti

adetıme 5 ğun var yıne daqyanmadım test yaptım tek çızgi görmekten usandım ya
Uzulme canim idrara gec dusuyo bazen herkeste ayni degilki bekle bakalim adet olacakmisin. Birde clarblue dijital test var ne kadar dogru bilemem ama azoncede facede gordum 2-3 haftalik diye falanda gosteriyomus bebek kac haftalikla hamileysen. Ama üzülme gercekten bak boyle yapinca olsada adetle gider strese sokma kendini hic sen sakin ol 5 guncuk kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…