İnşallah canım yaa bu akşam biterse 7 gün kalıyo adet dönemime :)Ay canım inşallah hayırlı haberlerini yazarsin
Sen ne demiştin canım ben görmedim sanırımBana cevap veren olmayacak sanırım((((
Tesekkur ederim . Arkadaslar ben bugun hem evde hem kan testi yaptim pozitif degerim 278.93 beta hcg.doktor iki gun sonra yine yaptir artarsa dis gebelik olmadigini anlariz dedi doktorada pek guvenemedim...sizin yorumunuz nedir? Pazar gunude kese gozukur dedi.ultrasona bile sokmadiSen ne demiştin canım ben görmedim sanırım
Ben değerlerden pek anlamıyorım ama sanıyorum ki değerler iyi.hiç olmadığm için bilemediöTesekkur ederim . Arkadaslar ben bugun hem evde hem kan testi yaptim pozitif degerim 278.93 beta hcg.doktor iki gun sonra yine yaptir artarsa dis gebelik olmadigini anlariz dedi doktorada pek guvenemedim...sizin yorumunuz nedir? Pazar gunude kese gozukur dedi.ultrasona bile sokmadi
Tesekkur ederim canimBen değerlerden pek anlamıyorım ama sanıyorum ki değerler iyi.hiç olmadığm için bilemediö
Tatlim benimde pek bilgim yok ama netten bi alman sayfasinda bide turk sayfasinda baktim foto atayim sana ne kadar yardimci olur bilemiyorum. Umarim normaldir hamileligin dis gebelik degildir insallah. Sen baska bi doktorada gorun istersen hemen inanma doktorada salakmi nedir dis gebelik tehlikeli nasil ultrasonda bakmaz ki gorunur yani baksaTesekkur ederim canim
Ya oturdugu yerden sadece sonuca bakti boyle doktorlarda ilgisiz olunca sinir bozuyorlar.yarin ana saglik ta tekrar kan testi yaptircam baska doktora gidip ultrasona gircem bakalim dua edinEki Görüntüle 1871098 Eki Görüntüle 1871099
Tatlim benimde pek bilgim yok ama netten bi alman sayfasinda bide turk sayfasinda baktim foto atayim sana ne kadar yardimci olur bilemiyorum. Umarim normaldir hamileligin dis gebelik degildir insallah. Sen baska bi doktorada gorun istersen hemen inanma doktorada salakmi nedir dis gebelik tehlikeli nasil ultrasonda bakmaz ki gorunur yani baksa
adetin kaç gün geçti canım normaldir inşallah merak etme stres yapma ki bebişin gelişimi de etkilnmesin :)Ya oturdugu yerden sadece sonuca bakti boyle doktorlarda ilgisiz olunca sinir bozuyorlar.yarin ana saglik ta tekrar kan testi yaptircam baska doktora gidip ultrasona gircem bakalim dua edin
canım değerın gayet ıyı dış fılan deıl... değerın yalnız 2000 olmadan tekrar doktora gtmenı tavsıye etmem 2000 olmadan kese görünmüor ultrasonda sevgıler sağlıkla kucağına alırsın umarımYa oturdugu yerden sadece sonuca bakti boyle doktorlarda ilgisiz olunca sinir bozuyorlar.yarin ana saglik ta tekrar kan testi yaptircam baska doktora gidip ultrasona gircem bakalim dua edin
Hoi ig wohne in bern kennst du? Bi vo dr schwiiz. Hochdeutsch bende sifir denecek kadar berbat ama schweizerdeutsch anlasilmicak kadar zor degil :) isvicredeyim und wo wohnst du? Almanyaya cok geliyoruz gerci gittigimiz en uzak yer mannheim bitanecik yegenim orada daHallo Superisi in welce stadt wohnst du ?
Dualarimiz seninle canim bak fotodaki degerlere gore gayet normal gorunuyo kokma senYa oturdugu yerden sadece sonuca bakti boyle doktorlarda ilgisiz olunca sinir bozuyorlar.yarin ana saglik ta tekrar kan testi yaptircam baska doktora gidip ultrasona gircem bakalim dua edin
Ahh kein problem ich wohne auch mannheimHoi ig wohne in bern kennst du? Bi vo dr schwiiz. Hochdeutsch bende sifir denecek kadar berbat ama schweizerdeutsch anlasilmicak kadar zor degil :) isvicredeyim und wo wohnst du? Almanyaya cok geliyoruz gerci gittigimiz en uzak yer mannheim bitanecik yegenim orada da
Uc gun gecti haklisin stres yok:)))adetin kaç gün geçti canım normaldir inşallah merak etme stres yapma ki bebişin gelişimi de etkilnmesin :)
Hahaha turkce yazalim herkes anlasin :) ach o mado niye kapandi ya gidiyodum manti yiyodum ustune pasta dondurma sirf tikinmaya geliyorum orayaAhh kein problem ich wohne auch mannheim
Uzulme canimadetıme 5 ğun var yıne daqyanmadım test yaptım tek çızgi görmekten usandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?