Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Normale weise bizde Heidelberg de ama mannheim de büyük stadt olduğu için öyle dedim yakınız ama 15 dk felan sormaya Madonun dondurması muhteşemdi kapandi ne yazık ama çok güzel türk lokantaları var dediğin gibi ben türkiye'den evlenip geldim buraya yaklaşık 2 sene oldu hemen dil kurşunu yazıldım b1 derecede almanca dil sertifikasını kazandim

ben bırkez kurtaj yaşadım canım elımde değıl tekrar ıstıyorum zor oluyor gün saymak ama sonu mutluluk olcaksa bu yolda çekılen çılede mubah ısteyen herkese nasıp olur ınşallah

Doktorun önlem için söylemiş ve doğru olanı yapmış . Eğer artmazsa sıkıntılı bir durum benim ilk hamileliğimde de yapmıştı doktorum . Ayrıca beta 2000 lere gelmeden kese görülemiyor malesef o yüzden ultrasondan bakmanın bir mantığı olmuyor . Her iki günde bir beta değeri 2 kat artar 2000 i geçince hayırlısıyla görünür inşallah. İçinizi ferah tutun kötü düşünmeyin

Haklisiniz tesekkurler ilk bebek ve kimse henuz bilmiyor:) nasil oldugu neyapmam gerektigi hakkinda hic bilgim olmadigi icin doktorun yaptigi normalmi degilmi bilemedim cok tesekkurler hepinize

Haklisiniz tesekkurler ilk bebek ve kimse henuz bilmiyor:) nasil oldugu neyapmam gerektigi hakkinda hic bilgim olmadigi icin doktorun yaptigi normalmi degilmi bilemedim cok tesekkurler hepinize

Rica ederim benim ilk hamileliğimde de doktor söyleyince bunları korkmuştum bilmemek çok zor oluyor gerçekten. Her konuda bilgi veren bir doktor olması çok önemli benim ilk gittiğim doktor öyle değildi sonra değiştirdim. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Amin insallah

ben bırkez kurtaj yaşadım canım elımde değıl tekrar ıstıyorum zor oluyor gün saymak ama sonu mutluluk olcaksa bu yolda çekılen çılede mubah ısteyen herkese nasıp olur ınşallah
Canim benim seni anliyorum bu ucuncu ayim denemede ve inanki ben bile sabirsiz oluyorum 15 gun kaladan itibaren o derece yani ama bu ay biraz sakin olmaya sabirla beklemeye calisiYorum ve psikolojimizle oynamamak strese girmemek gerekiyo olsun diye. Bu ay rahatsizliktan dolayi dedim olursa olur olmazsa olmaz saldim gitti umursamiyorum gibi :) bir hafta sabret ve güzel haberi hepimize ver insallah

ay ınşallah cnmda şte bnm ggüzel haber tek başına yetmıor maalesef ben o kotu tecrubeyı yaşadığım ıçın doğana kadar stres olurum bunye kabul etmez bı kere stressiz yaşamı aluıştı :):):)

yesinler bünyeni hepimiz ayniyiz her ne kadar birbirimizi sakinlestirmeye calissakta.. Insallah hayirlisiyla gelsin ve saglikla dogsun bebisler tek dilegimiz bu allahtan

Kizlaar bende 10 aylik evliyim iki aydirda bebek istyoruz bu ucuncu ayim belime bardak cektirdim bi cok kisi bu yontemle hamile kaliomus.. Denemis oldum bende bi kere insallah tutar simdiden heycan yaptim adeetimde yeni bitti sayilir bekle Allah beklee..

yumurtlama gününüde takıp et canım ekstra oalrak bıde kendıne bı uğraş bul zaman çabuk geçsın strese vakıt kalmasın :)

yumurtlama gününüde takıp et canım ekstra oalrak bıde kendıne bı uğraş bul zaman çabuk geçsın strese vakıt kalmasın :)
Aynen bu ay bide oyle bi skntim da var yarin yurt disindan misafrlerim var yunurtlama gunum onlar burdayken olucak bi kac gun burdalar bu aydan cok unidim yok o yuzden ama nedense hamile kalcakmisim gibide bi hiss var icimde muhtemelen cok istedgmdendir bos vakitte de buraya takiliom ondada konular malum stresse girmemek mumkun mu

bakma dıyene dıyenınde senden aşağı kalır yanı yok kafa dağıtmak mumkun deıl odaklanmışız bırkere :)

ılk cnm bır kurtajım var maalesef ondan sonra 6 aydır bıda olmadı bakalım bı azımle çalışıyoruz
Gecmis olsun canim insallah once karnina dususunun sevincini sonrada kucagni doldurmasinin mutlugunu yasarsin en kisa zamanda :)) calismaya her turlu devam

Misafir varken nasil olcak o is hahaha aman daha iyi olur cekine skila hayirlisi olsun insallah hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…