- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
ben bırkez kurtaj yaşadım canım elımde değıl tekrar ıstıyorum zor oluyor gün saymak ama sonu mutluluk olcaksa bu yolda çekılen çılede mubah ısteyen herkese nasıp olur ınşallahUzulme canimidrara gec dusuyo bazen herkeste ayni degilki bekle bakalim adet olacakmisin. Birde clarblue dijital test var ne kadar dogru bilemem ama azoncede facede gordum 2-3 haftalik diye falanda gosteriyomus bebek kac haftalikla hamileysen. Ama üzülme gercekten bak boyle yapinca olsada adetle gider strese sokma kendini hic sen sakin ol 5 guncuk kalmis
Tesekkur ederim . Arkadaslar ben bugun hem evde hem kan testi yaptim pozitif degerim 278.93 beta hcg.doktor iki gun sonra yine yaptir artarsa dis gebelik olmadigini anlariz dedi doktorada pek guvenemedim...sizin yorumunuz nedir? Pazar gunude kese gozukur dedi.ultrasona bile sokmadi
Haklisiniz tesekkurler ilk bebek ve kimse henuz bilmiyor:) nasil oldugu neyapmam gerektigi hakkinda hic bilgim olmadigi icin doktorun yaptigi normalmi degilmi bilemedim cok tesekkurler hepinizeDoktorun önlem için söylemiş ve doğru olanı yapmış . Eğer artmazsa sıkıntılı bir durum benim ilk hamileliğimde de yapmıştı doktorum . Ayrıca beta 2000 lere gelmeden kese görülemiyor malesef o yüzden ultrasondan bakmanın bir mantığı olmuyor . Her iki günde bir beta değeri 2 kat artar 2000 i geçince hayırlısıyla görünür inşallah. İçinizi ferah tutun kötü düşünmeyin
Haklisiniz tesekkurler ilk bebek ve kimse henuz bilmiyor:) nasil oldugu neyapmam gerektigi hakkinda hic bilgim olmadigi icin doktorun yaptigi normalmi degilmi bilemedim cok tesekkurler hepinize
Amin insallahRica ederim benim ilk hamileliğimde de doktor söyleyince bunları korkmuştum bilmemek çok zor oluyor gerçekten. Her konuda bilgi veren bir doktor olması çok önemli benim ilk gittiğim doktor öyle değildi sonra değiştirdim. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Canim benim seni anliyorum bu ucuncu ayim denemede ve inanki ben bile sabirsiz oluyorum 15 gun kaladan itibaren o derece yani ama bu ay biraz sakin olmaya sabirla beklemeye calisiYorum ve psikolojimizle oynamamak strese girmemek gerekiyo olsun diye. Bu ay rahatsizliktan dolayi dedim olursa olur olmazsa olmaz saldim gitti umursamiyorum gibi :) bir hafta sabret ve güzel haberi hepimize ver insallahben bırkez kurtaj yaşadım canım elımde değıl tekrar ıstıyorum zor oluyor gün saymak ama sonu mutluluk olcaksa bu yolda çekılen çılede mubah ısteyen herkese nasıp olur ınşallah
ay ınşallah cnmda şte bnm ggüzel haber tek başına yetmıor maalesef ben o kotu tecrubeyı yaşadığım ıçın doğana kadar stres olurum bunye kabul etmez bı kere stressiz yaşamı aluıştı :):):)Canim benim seni anliyorum bu ucuncu ayim denemede ve inanki ben bile sabirsiz oluyorum 15 gun kaladan itibaren o derece yani ama bu ay biraz sakin olmaya sabirla beklemeye calisiYorum ve psikolojimizle oynamamak strese girmemek gerekiyo olsun diye. Bu ay rahatsizliktan dolayi dedim olursa olur olmazsa olmaz saldim gitti umursamiyorum gibi :) bir hafta sabret ve güzel haberi hepimize ver insallah
ay ınşallah cnmda şte bnm ggüzel haber tek başına yetmıor maalesef ben o kotu tecrubeyı yaşadığım ıçın doğana kadar stres olurum bunye kabul etmez bı kere stressiz yaşamı aluıştı :):):)
:))) amiiin cnm bnm amiiin inşallah :)yesinler bünyeni hepimiz ayniyiz her ne kadar birbirimizi sakinlestirmeye calissakta.. Insallah hayirlisiyla gelsin ve saglikla dogsun bebisler tek dilegimiz bu allahtan
yumurtlama gününüde takıp et canım ekstra oalrak bıde kendıne bı uğraş bul zaman çabuk geçsın strese vakıt kalmasın :)Kizlaar bende 10 aylik evliyim iki aydirda bebek istyoruz bu ucuncu ayim belime bardak cektirdim bi cok kisi bu yontemle hamile kaliomus.. Denemis oldum bende bi kere insallah tutar simdiden heycan yaptim adeetimde yeni bitti sayilir bekle Allah beklee..
Aynen bu ay bide oyle bi skntim da var yarin yurt disindan misafrlerim var yunurtlama gunum onlar burdayken olucak bi kac gun burdalar bu aydan cok unidim yok o yuzden ama nedense hamile kalcakmisim gibide bi hiss var icimde muhtemelen cok istedgmdendiryumurtlama gününüde takıp et canım ekstra oalrak bıde kendıne bı uğraş bul zaman çabuk geçsın strese vakıt kalmasın :)
bakma dıyene dıyenınde senden aşağı kalır yanı yok kafa dağıtmak mumkun deıl odaklanmışız bırkere :)Aynen bu ay bide oyle bi skntim da var yarin yurt disindan misafrlerim var yunurtlama gunum onlar burdayken olucak bi kac gun burdalar bu aydan cok unidim yok o yuzden ama nedense hamile kalcakmisim gibide bi hiss var icimde muhtemelen cok istedgmdendirbos vakitte de buraya takiliom ondada konular malum stresse girmemek mumkun mu
Aynen valla :) senin hic varmi bebisin ilkmi yoksabakma dıyene dıyenınde senden aşağı kalır yanı yok kafa dağıtmak mumkun deıl odaklanmışız bırkere :)
ılk cnm bır kurtajım var maalesef ondan sonra 6 aydır bıda olmadıAynen valla :) senin hic varmi bebisin ilkmi yoksa
Gecmis olsun canim insallah once karnina dususunun sevincini sonrada kucagni doldurmasinin mutlugunu yasarsin en kisa zamanda :)) calismaya her turlu devamılk cnm bır kurtajım var maalesef ondan sonra 6 aydır bıda olmadıbakalım bı azımle çalışıyoruz
Misafir varken nasil olcak o isAynen bu ay bide oyle bi skntim da var yarin yurt disindan misafrlerim var yunurtlama gunum onlar burdayken olucak bi kac gun burdalar bu aydan cok unidim yok o yuzden ama nedense hamile kalcakmisim gibide bi hiss var icimde muhtemelen cok istedgmdendirbos vakitte de buraya takiliom ondada konular malum stresse girmemek mumkun mu
Bise olmaz sen baska bir yerde değilsin kendi evindesin sonuçtaMisafir varken nasil olcak o ishahaha aman daha iyi olur cekine skila hayirlisi olsun insallah hakkinda
Misafir varken nasil olcak o ishahaha aman daha iyi olur cekine skila hayirlisi olsun insallah hakkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?