Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

YA GERCEKDEN GECERLILIGI WARMIS TIBBEN DE ARASTIRDIMDA ZATEN BUGUN REGLI OLDUM BITINCE 3, GUNU BENDE HEMEN ANNEME YAPTIRICAM AMAA NASIL OLCAK ISTE YAPTIRIP YARIM SAAT YOL GIDIP EWIME GELMEM LASIM HEMEN GELINCE ILISKIYE GIRCEM OLUR MUKI BU LINKDE BARDAK VE GEBELIKLE ALAKALI ACIKLAMA YAPMIS KIZLAR

http://www.hamilemiyim.org/bel-cektirmeyle-hamile-kalinirmi/

güzel anne adayları merhaba bende agustos ayında hamiş haberi almak istiyorum aranıza yeni katıldım. 10 aylık evliyiim 2 aydırda bebiş çalışmalarına başladık. ilk ay negatif sonuç alınca hormon testi yaptırdım. prolaktin hormonum yani süt hormonum 45 cıktı. doktorum dostinox diye bir ilaç verdi bu hormonu düzenleyici olarak ; sat tarihim 25 temmuz bat tarihim 22 agustos kaldı mı adete 6 gün.heycanla bekliyorum ; adet belirtilerim normalde 10 gün önceden başlardı ve tam tamına 28 günde bir adet olurum yasım 23 ve bu zamana kadar hiç şaşmamıstır bu durumum. doktor kontrolumde yumurtalıklarım vs hersey normal cıktı şükür kistte yoktu. sırf su hormon yuzunden ister istemez sıkıntıya girdim ama arastırmalarıma göre benimki çokta yuksek bir deger degilmiş. şimdilik sol tarafımda iğne batmaları yasıyorum ; göğüslerimde damar belirginlesmesi var ve kabızlık basladı sık sık idrarada cıkmaya basladım ; acaba diyorum bebiş mi oluşuyorki.şimdiden isteyen herkesin kucagınıda yuvasınıda rabbim bebişlerle doldursun insallah.

Canim olur tabi iyice sar belini sicak tutman gerekiomus ben evimde oldugum halde esim bardagi tutturur tutturmaz hemen korse giydim sicak kalsin diye sende oyle yap yani iyice sar sicak kalsin

Insallah hamilesindir canim ama belirtilere cok takilmamak gerekiomus bende iki aydr istyorum ilk ay her belirtiyi yasadim diyebilirim ama piskolojikmis belliki ikinci ayda belirti olarak sadece goguslerim cok sisti agrisi cok vardi bide damarlanma oldu dedim kesin hamileyim bu sefer hic olmayan bisy bende cunku ama sonu yine malesfki hayal kirikligiyla sonuclandi .. Demek istedgm cok takilma bunlara kafanada cok takma hamileysende ne mutlu sana ama degilsende uzulmek yok hedefe devam

insallahcanım benim sende haklısın ama umut dünyası :) bolca dua ediyorum kendimden önce herkese sonra kendime. hem RABBİM ne demiş önce elinden geleni yap sonra tevekkülünü bana bırak.üzülmek tabiki yok ; tatlı bir hırsla devam edicez insallah. :)

Oh masallah iyi ogrenmissin valla bravo millet gelip oturuyo sadece turklerle kontakt kuruyo bisey ogrenmiyo bilmiyo hep birine muhtac kaliyo falan. Kiz sende almanyada dogan cocuklar gibi yari turkce yari almanca benim Yegeni gorsen kindergartenda marttan beri almanca konusuyo bilmedigini turkce soyluyo acaip sevimli bisey yaa allah bizede nasip etsin insallah oyle tatli akilli cocuklar

Göğüslerde damarlanma nasıl oluyo canım

göğüslerine bakınca yeşil damarların baya belirginleşmiş oluyor ; dısarıdan elle çizmissin gibi düşün tatlım.

tatlım ilk defa benimde bu ay öyle oldu bende hamile kaldım sandım nasıl heveslendim bilsen ama malesef regl belirtiside olabiliyormus.okumustum ama kafa yormamıstım meğer benim regl geldi

Benim normade de yeşil baya da daha da belirginleşecek heralde :) mint yeşili:))

benimde mintten bir cıt koyu :) zaten beyaz tenliyim asırısından damalar bende belli olur ama gögs damarlarım daha belirgin gibi geldi bana ; yada ben hayal kuruyorum :)

Benim normade de yeşil baya da daha da belirginleşecek heralde :) mint yeşili:))

inşallah hamilesindir canım yaa kaç gündür bize inşallah diyorsun benden geçti inşallah hadi bakalım senden bekliyoruzzz

Aynen oyle banada dua et bende buyuk bi umutla bekliorim insallah bu ay o tarifi olmayan duyguyu bizde yasariz

Aynen oyle banada dua et bende buyuk bi umutla bekliorim insallah bu ay o tarifi olmayan duyguyu bizde yasariz

ALLAHım şu emoji gibi bizlerinde göbüşlerini doldur gelsin kilolar şişsin ayaklar durmayan iştahlar ; bizlerede yaşat bunu RABBİMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…