Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

cnm kan ver belirti olmaya biliyor bazi gebeliklerde

Hadi hayirlisi cnm ne karrlik evlisin...
Bende hamileysem evlilik yildonumune az bi zamn kala doguck insallah

Seninki de çok güzelmiş. Unutulmaz bir yıldönümü hediyesi olur. Ne zamandı adet tarihin? Ben 2 yıllık evliyim. 7 aydır istiyoruz.
Cappcim kan testinde çıkar ama adet günün geçtiyse idrar testinde de çıkar.

kızlarrr birşey sorcam ya bu yoğun losyon şeklinde beyaz akıntı ne oluyor ya

18 aylik evliyim martta evlendik 15 aydir cocuk istiyoruz muhtemelen hesapladimda nisanda dogacak bebek olsun oda olur.
Sat:30haziran
Bat:24temmuz cnm

Merhaba kızlar :) Ben de ağustos ayına hamile girmek isteyenlerdenim. Rabbim inşallah bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın. Allah istedikten sonra oluyor kızlar. Biz ne desek ne yapsak boş. Ben şubat ayında kist tedavisi gördüm adetimle yok oldu. Mart ve Nisan ayında adet görmedim (ki benim hiç tarihini şaşmışlığı yoktur) hep hamileyim sandım. Progestanla 5 mayısta adet oldum. 23 ünde yumurtam çatladı onun öncesi hep ilişki oldu bir gün arayla. 28 mayıs kan tahlili yaptırdım ve hamileyim (adetime daha 9 gün vardı). Ama öğrendikten 15 gün sonra 5.5 haftalıkken kaybettim. Keseyi gördüğümün ertesi günü kanamam başladı. ne kadar küçük olsa da insan çok üzülüyor İnşallah kimse böyle şeyler yaşamasın sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza. Bir de belirti hisseden arkadaşlar ben de psikolojik olarak çok yaşadım.ama gerçekten hamile kalmadan önce rüyamda gördüm ve eşime sürekli ben de bir şeyler var diyordum.kasık ağrısı, yorgunluk ve bazı sevdiğim yemeklere karşı soğuma olmuştu. Uzun oldu hakkınızı helal edin

kokusu yok canım bildiğin kremin biraz daha sıvı hali ben de çok oluyor doktor kontrolde herhangi birşey söylemedi acaba enfeksiyon mantar gibi birşey mi diye düşündümde doktora da sormadım korunmasız ilişkiden dolayımı oluyor acaba

canım üzme kendini biliyorum zor ama bak en azından hamile kalmışsın kaybetsende.. tekrar hamile kalabilirsin

İnşallah cnm hepimize nasip etsin hayırlısıyla. Bu arada benim de senin gibi akıntım oluyor hep. İltihap demişti doktor ilaç kullandım hafiledi. sadece yumurtlama dönemlerinde yoğun oluyor. İstersen bir sor doktora muray19

hmm evet bazen çok yoğun şekilde geliyor yarın eğer unutmazsam bir sorym doktoruma teşekkür ederim canım

Genelde bi sorun olmadigi surece olmaz cnm baska doktora gorun istersen genelde gebelik belirtileri arasinda enfeksiyon yada mantar olsa kasinti ve koku olurdu bence bi doktora gorun ve ozellikle belirt akintini

Merhaba cnm oncellikle bebegin hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah
Bana ilk gebelik belirtileeini yazarmisin o ayki degisimi saol simdiden

Canım benim ilk hamileliğimdi düşük yaptım haziran ayında. İnşallah şimdi tekrar istiyoruz bakalım bat 8 ağustos. ben belirtiden çok hissetmiştim cnm,rüyamda falan görmüştüm. belirtilerim 4. haftada başlamıştı midem bulanıyordu çok hafif. sık sık lavaboya çıkıyordum. sevdiğim yiyeceklerin bazılarını yiyemiyordum. bir de çok uyuyordum yorgundum hep. -Lavinia

Genelde bi sorun olmadigi surece olmaz cnm baska doktora gorun istersen genelde gebelik belirtileri arasinda enfeksiyon yada mantar olsa kasinti ve koku olurdu bence bi doktora gorun ve ozellikle belirt akintini
yumurtlama döneminde oluyor mu peki böyle akıntı

muray19 aynısı bende de var bir haftadır.kaşıntı vs hiç bir sıkıntım da yok inş gebelik belirtisidir diyorum :)
canım inşallah öyledir ama benim sadece bu ay değil daha öncede başıma geldi ben korunmasız ilişkiden dolayı geri gelen spermlerdir diye düşünüyordum hep o yüzden önemsememiştim ilişkiden bir iki gün sonra yoğun şekilde geliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…