Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar ben de 3 temmuzda adet oldum adet biter bitmez bir gün arayla sık ilişki oldu. Son bir haftadır beyaz kokusuz akıntı var, mide yanması uyuklama esneme halsizlik var. Şuan adetime 5 gün kaldı inş bebiş vardır sizlerde benzer belirtiler var mı?

canım unutma hiçbir çocuk bozuk davranışla dünyaya gelmez zaten farkındaysan anne babanın tutumu yüzünden oluyor.Çocukların bu davranışları herkes anne baba olamaz.o televizyonda bağıran çağıran çocuklar ailelerin yanlış ve hatalı davranmaları yüzünden o hale gelmişlerdir.çocuklar okadar masumki ne zarar vermek nede üzmek gibi bir amaçları olur.bak olsun bebişler konuşuruz yine:)

yap yap aklında kalmasın

İnaşallah bebiş vardır. Benim cuma ya da cumartesi adet günlerim ama en ufak bir belirtim yok.

bayılıyorum ya böyle hamile kalanlara bizim gibi uğraşmıyorlar. biz mi ?? -hadi bugün yapmalıyızzz -hayır işte çok yoruldum belim ağrıyo - ayağını kaldır - uzan adamlar yapıyo oluyo offff offffff

Kızlar öncelikle bu is sabretmekte oluyo. Benim teyzem 5 yıl bekledi istanbulda gitmediği doktor kalmadi neyse sonunda hamile kaldı çocuk doğdu su an 2 yaşında ama otizm cıktı çocuk herşeyin hayırlısını isteyin kesinlikle dua edin ben dua ederken hepinizi katıyorum bütün bebek isteyen anne adaylarını rabbime inanıyorum bir gün mutlaka anne olacağız amaov gun gelene kadar sabırlı olacagz inancgz

yok kötü bişeyde yani enfeksiyon yada mantar gibi birşeyde aşırı kaşıntı olur.
çok şükür kaşıntım yok doktor geçen gün gittiğimde alttan muayene yaptı birşey olsa görürdü dimi sorsam mı bu akıntıyı

selam kızlarrrr, bende varım aranızda. inşallah bu ay bebeklerimiz olur. bende kısaca kendimi tanıtmak isterim 27 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim 7, 8 aydır bebek istiyoruz ve çalışıyoruz. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. bu ayda bat'ım 24 ağustos. önümüzdeki hafta doğurgan döneme giriyorum. ama sizlere bişey sormak istiyorum çok afferdersiniz biraz mide bulandırıcı ama ben ilişkiden sonra ayağımı kaldırıyorum 15-20 dk yattıktan sonra kalkıyorum kalkar kalmaz bazen de kalkmadan akıyo ne yapmam lazım sizce?

Titiz gelin hoşgeldin bende yeni katıldım miğde bulandırıcı değil canım hepimiz artık herşeyi sorar hale geldik :) bende 10 aydır istiyorum bebek 5 aydır tedavi görüyorum senin dediğin bende de oluyo canım rahim hepsini içine alamaz zaten bir damla yetiyor hamilelik için gerisini dışarı atiyo belinin altına yastık koyuyo musun

al benden de o kadar. benımde akıyor cogu

Akintim var demistin ya sana onu dedim canım tedaviye titiz geline sordum ama sende cevap verebilirsin fikir olur ,:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…