- 24 Mayıs 2016
- 237
- 280
- 103
canım unutma hiçbir çocuk bozuk davranışla dünyaya gelmez zaten farkındaysan anne babanın tutumu yüzünden oluyor.Çocukların bu davranışları herkes anne baba olamaz.o televizyonda bağıran çağıran çocuklar ailelerin yanlış ve hatalı davranmaları yüzünden o hale gelmişlerdir.çocuklar okadar masumki ne zarar vermek nede üzmek gibi bir amaçları olur.bak olsun bebişler konuşuruz yine:)ay ama büyük konuşmıyım tvdekiler çocuk gibi değilki.. bağırmalar çağırmalar küfürler vurmalar devamlı ağlamalar.. insanın bi saatten sonra sabrı kalmaz.. gerci onlarda öyle doğmuyo ailenin hatası düzgün yetiştirmek gerek çocuk sonuçta..
yap yap aklında kalmasınmerhaba arkadaşlar geçen ay 27 sinde adet olmuştum 28 günde bir olurum hiç şaştığını görmedim ve adet olmadım belirtimde yok eğer olursa ikinci çocuğum olacak sizce kan versem mi çıkar mı bişey varsa
ya fizyolojik akıntı ya yumurtlama dönemi akıntısı yada ilişkideki spermlerin geri gelişikızlarrr birşey sorcam ya bu yoğun losyon şeklinde beyaz akıntı ne oluyor ya
üçüde kabulüm kötü birşey olmasındaya fizyolojik akıntı ya yumurtlama dönemi akıntısı yada ilişkideki spermlerin geri gelişi
yok kötü bişeyde yani enfeksiyon yada mantar gibi birşeyde aşırı kaşıntı olur.üçüde kabulüm kötü birşey olmasında
Kızlar ben de 3 temmuzda adet oldum adet biter bitmez bir gün arayla sık ilişki oldu. Son bir haftadır beyaz kokusuz akıntı var, mide yanması uyuklama esneme halsizlik var. Şuan adetime 5 gün kaldı inş bebiş vardır sizlerde benzer belirtiler var mı?
Dogru pozisyonda oldugu surece kafaya da takmayinca oluyor gercekten. Bu ay oyle oldu bizde aklimda hic yoktu ama yumurtlama gunumde degildi bakalim kismet.
Biz ayrinticiyiz acaba bundan mi olmuyor sundan mi olmuyor diye rahat olmak en iyisi kadin seker hastasi hamile nasil olmuş kazayla... iste bu kazayla diyenlerin cogu bizim gibi cocuk yapmamis insanlar..
Birde halamin 6 cocugu var diyorumki nasil yaptiniz yumurtlama gunh falan. Yumurtlama gunu ney kiz diyor. 6 cocuguda korunurken olmuş diyorki 1 kere 1 damla kaciyordu o ay hamile kaliyordum. Nasil ya ben şok :)
çok şükür kaşıntım yok doktor geçen gün gittiğimde alttan muayene yaptı birşey olsa görürdü dimi sorsam mı bu akıntıyıyok kötü bişeyde yani enfeksiyon yada mantar gibi birşeyde aşırı kaşıntı olur.
al benden de o kadar. benımde akıyor coguselam kızlarrrr, bende varım aranızda. inşallah bu ay bebeklerimiz olur. bende kısaca kendimi tanıtmak isterim 27 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim 7, 8 aydır bebek istiyoruz ve çalışıyoruz. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. bu ayda bat'ım 24 ağustos. önümüzdeki hafta doğurgan döneme giriyorum. ama sizlere bişey sormak istiyorum çok afferdersiniz biraz mide bulandırıcı ama ben ilişkiden sonra ayağımı kaldırıyorum 15-20 dk yattıktan sonra kalkıyorum kalkar kalmaz bazen de kalkmadan akıyo ne yapmam lazım sizce?
saol canım yarın sorucam doktorumaMuray19 bence sor canım bazen engel olabiliyo akıntı bende de vardı ama tedavi oldum
akıntıyla ilgili mi canım bana mı sordun bu aradaTedavi oluyo musun ilaç falan kullandinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?