- 20 Nisan 2016
- 177
- 93
- 48
- 36
Tedavi oluyo musun ilaç falan kullandinmi titiz gelin ben seni etiketleyemedim yeni oldugum için kbakma
:) ben akıntıyla ilgili dikkate almadığım için hiç sormamıştım doktora o yüzden bi tedavi olmadım canım onun dışında yumurta destekleyici tedavi oluyorum :)Akintim var demistin ya sana onu dedim canım tedaviye titiz geline sordum ama sende cevap verebilirsin fikir olur ,:)))
titiz gelin oldu canım galiba neden tedavi olmuyorsun ki ağaç yas iken eğilir misali bence tedavini ol derim tabi sana kalmış
inşallah değildir canım ya yarın mutlaka sorucam doktorumamuray19 bende dikkate almadım ama en sonda kasıkta ağrısı ile şikayete gittim doktorun ilk sorduğu akıntı çok oluyo mu diye enfeksiyonmus bendeki inşallah seninki değildir
Eşime söyledim idrar testi alacak yarın sabah bakacağım bi inşallah pozitifi görürümmSaglik ocaginda yaptir cnm yada baska biyerde tani kendini zorlamadan
Arkadaşlar benim bugün adetim 2 gün gecikti şiddetli kasık ve bel ağrım var ve kendimi çok uykulu hissediyorum
amin canım. senin son adet tarihin ne zamandı acaba?Merhaba kızlar,
Umarım bu ay hepimiz için güzel bir ay olur. bat 6 agustos bakalım sonuç ne olucak.
amin canım. senin son adet tarihin ne zamandı acaba?
anladımcanım geçmiş olsun çok.. allah gönlüne göre versin.. benimde 5 temmuzdu 5 ağustosu bekliyorum.. tarihlerimiz yakın :)6 temmuz canım.
Ama benim 29 mayısta bir düşüğüm var kürtaj oldum normalde 30 günlük periyotlarda oluyodum bakalım bu ay ne olucak.
Yarında adet olmazsam 3 gün gecikmiş olacak idrar da bazen adete 3-4 gün kala bile çıkıyor ben çok kişide gördüm bunu zaten hamileysem kesin çıkmalı çünkü yumurtlama döneminden sonra ilişkim olmadı hamile kalmışsam o zamandan kalmışımdırbence bi kaç gün daha bekle sonra da test yap. idrarda 10 gün gecikme olmadan tam doğru çıkmıyormuş
benim üzerinde 12 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmamıştı kan testinde öğrendik :) ama tabi herkes de bir olmuyor.Yarında adet olmazsam 3 gün gecikmiş olacak idrar da bazen adete 3-4 gün kala bile çıkıyor ben çok kişide gördüm bunu zaten hamileysem kesin çıkmalı çünkü yumurtlama döneminden sonra ilişkim olmadı hamile kalmışsam o zamandan kalmışımdır
çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasınevet canım yorumları okurken bi kaç kişiyi 5 agustosu beklerken gördüm.
aslında benim kafam çok karışık doğru mu yaptık biraz daha beklesemeydik bilemiyorum.
rutin kontrolde bebeğimin kalbinin 8. haftada durduğunu öğrendik. bi kaç doktora gittik emin olmak için sonuç aynıydı. ama doktorların biri bir adet dönemi diğeri ise 3 ay bekleyin dedi. internette de çok araştırdım herkes farklı bişeyler söylemiş.
Cnm kendiliğinden olan düşüklerden bir adet dönemi gçirilmesi yeterli, kürtaj sonrası 3 ay beklenilmesi uygun görülüyor rahimin kendini toparlaması için. Tabi her gidilen doktorda farklı bir şey söylüyor kafası karışıyor insanın.evet canım yorumları okurken bi kaç kişiyi 5 agustosu beklerken gördüm.
aslında benim kafam çok karışık doğru mu yaptık biraz daha beklesemeydik bilemiyorum.
rutin kontrolde bebeğimin kalbinin 8. haftada durduğunu öğrendik. bi kaç doktora gittik emin olmak için sonuç aynıydı. ama doktorların biri bir adet dönemi diğeri ise 3 ay bekleyin dedi. internette de çok araştırdım herkes farklı bişeyler söylemiş.
çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın
Cnm kendiliğinden olan düşüklerden bir adet dönemi gçirilmesi yeterli, kürtaj sonrası 3 ay beklenilmesi uygun görülüyor rahimin kendini toparlaması için. Tabi her gidilen doktorda farklı bir şey söylüyor kafası karışıyor insanın.
Git tabi ihmal etme aklındaki her şeyi sor insanın bünyesine göre de değişiyor bazı şeyler. Allah hayırlısını versin hepimize.amin canım inşallah
Benimde kafam acayip karışık ama yine de bu ay denedik Rabbim hayırlısını bilir.
Yarın doktora gidicem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?