saol canım içime su serptin ben de hiç hissedemiyorum yumurtlama genelde olmuyordu ben de o yüzden yarın zaten gidicem doktora net bilgiyi yarın alırım artık hayırlısıben de çok hissedemiyordum yumurtamın çatladığını ama hamile kaldığım ay senin dedğin gibi oldu benim de aynı sabaha kadar ağrı çekmiştim. sen bugün yarın da değerlendirebilirsin. Ama her ihtimale karşılık doktora gitmeyi de ihmal etme başka bir şey de olabilir Allah korusun
İlaç falan kullanıyorsan onun etkisi olmuş olabilir canım. İnşallah iyi haberler verir doktorsaol canım içime su serptin ben de hiç hissedemiyorum yumurtlama genelde olmuyordu ben de o yüzden yarın zaten gidicem doktora net bilgiyi yarın alırım artık hayırlısı
şuan uzayan akıntım yok canım ama iki taraflı ağrım oluyor kasılma gibi giriyor sonra geçiyormuray19 canım akintin uzuyomu uzuyosa yumurtan çatlamıştır demekki
amin canım inşallah ağustosta hamile kalırsam çok çok mutlu olucam evlilik yıldönümüm 15 ağustos eşime ve bana en güzel hediye bu olur heraldeİlaç falan kullanıyorsan onun etkisi olmuş olabilir canım. İnşallah iyi haberler verir doktor
İnşallah kalırsın canım. Hepimiz burdan güzel haberler veririz birbirimize ağustosta inşallahamin canım inşallah ağustosta hamile kalırsam çok çok mutlu olucam evlilik yıldönümüm 15 ağustos eşime ve bana en güzel hediye bu olur heralde
inşallah canım Rabbim hepimize nasip eder inşallah sadece kendim için istemiyorum gerçekten gönülden isteyen layıkıyla anne olabilecek herkese Rabbim nasip etsinmuray19 Ayyy inşallah kalırsın canım yaa h
inşallah canım ağustos hepimize uğur getirir hepimiz güzel haberler veririz hem eşlerimize hem birbirimizeİnşallah kalırsın canım. Hepimiz burdan güzel haberler veririz birbirimize ağustosta inşallah
amin canım inşallahinşallah canım ağustos hepimize uğur getirir hepimiz güzel haberler veririz hem eşlerimize hem birbirimize
iyi akşamlar cnm yarın güzel haberlerle gel inşallahkızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok iyi geldi benim mesai bitti evde pek fırsatım olmuyor yarın doktordan gelince ilk işim buraya yazmak olacak inşallah güzel şeyler yazarım hepinize iyi akşamlar
Hadi hayırlı haberler, KİBkızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok iyi geldi benim mesai bitti evde pek fırsatım olmuyor yarın doktordan gelince ilk işim buraya yazmak olacak inşallah güzel şeyler yazarım hepinize iyi akşamlar
Belki bana kızarsın canım ama hamile kalmadan sigarayı bırakmayı denesen çok daha iyi. Sigara içmek te çocuk olmasını engelliyor. Ayrıca nescafe ! Günde kaç tane içiyorsun bilmiyorum ama çocuk olmasını engelleyen şeyler bunlar. Tabiki Allah verirse hiçbirşey engel olamaz ama dikkat etmekte fayda var yinedeBen sabah nescafe icmeden yapamam, nescafe yapiyorum sigara iciyorumonunla, yanina turk kahvesini soguyunca kafama dikip kapatiyorum. Insallah bi hamile kalsamda su sigarayi biraksam cok iyi olacak
Sat : 18 temmuzSat:30 haziran
Bat:24temmuz
Gelmedi gelmediiiii
Öncelikle geçmiş olsun.Ben 22 haziran da kürtaj oldum. Kürtaj sonrası korundunuz mu ?6 temmuz canım.
Ama benim 29 mayısta bir düşüğüm var kürtaj oldum normalde 30 günlük periyotlarda oluyodum bakalım bu ay ne olucak.
Size de gecmis olsunÖncelikle geçmiş olsun.Ben 22 haziran da kürtaj oldum. Kürtaj sonrası korundunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?