Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

saol canım içime su serptin ben de hiç hissedemiyorum yumurtlama genelde olmuyordu ben de o yüzden yarın zaten gidicem doktora net bilgiyi yarın alırım artık hayırlısı

saol canım içime su serptin ben de hiç hissedemiyorum yumurtlama genelde olmuyordu ben de o yüzden yarın zaten gidicem doktora net bilgiyi yarın alırım artık hayırlısı
İlaç falan kullanıyorsan onun etkisi olmuş olabilir canım. İnşallah iyi haberler verir doktor

İlaç falan kullanıyorsan onun etkisi olmuş olabilir canım. İnşallah iyi haberler verir doktor
amin canım inşallah ağustosta hamile kalırsam çok çok mutlu olucam evlilik yıldönümüm 15 ağustos eşime ve bana en güzel hediye bu olur heralde

amin canım inşallah ağustosta hamile kalırsam çok çok mutlu olucam evlilik yıldönümüm 15 ağustos eşime ve bana en güzel hediye bu olur heralde
İnşallah kalırsın canım. Hepimiz burdan güzel haberler veririz birbirimize ağustosta inşallah

İnşallah canım benim allah hepimize nasip edecek inşallah biraz sabır sadece hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

kızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok iyi geldi benim mesai bitti evde pek fırsatım olmuyor yarın doktordan gelince ilk işim buraya yazmak olacak inşallah güzel şeyler yazarım hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar cnm yarın güzel haberlerle gel inşallah

İnşAllah bende istiyorum bata son 2 gün var beklmedeyim adet öncesi şuanda şişkinlik bel agrısı terlemeler ateş var hata sag kasık sol kasıkta batmalar var .. 2-3 günde ufak ufakta olsa lekenmeler var ama genede ümitlenmek istemiyorum ..

Ben sabah nescafe icmeden yapamam, nescafe yapiyorum sigara iciyorumonunla, yanina turk kahvesini soguyunca kafama dikip kapatiyorum. Insallah bi hamile kalsamda su sigarayi biraksam cok iyi olacak
Belki bana kızarsın canım ama hamile kalmadan sigarayı bırakmayı denesen çok daha iyi. Sigara içmek te çocuk olmasını engelliyor. Ayrıca nescafe ! Günde kaç tane içiyorsun bilmiyorum ama çocuk olmasını engelleyen şeyler bunlar. Tabiki Allah verirse hiçbirşey engel olamaz ama dikkat etmekte fayda var yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…