Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Size de gecmis olsun
Ilk adete kadar korunduk sonrasinda biraktik
Teşekkür ederim. Bana doktor 2 adet dönemi beklememizi söyledi. 18 temmuz ilk adetimdi bitti ama çalışmalara başlıcaz muhtemelen inşallah aratmaz Allah ım. Size korunmanız konusunda bişey söyledi mi doktor

Teşekkür ederim. Bana doktor 2 adet dönemi beklememizi söyledi. 18 temmuz ilk adetimdi bitti ama çalışmalara başlıcaz muhtemelen inşallah aratmaz Allah ım. Size korunmanız konusunda bişey söyledi mi doktor
Iki doktora gitmistim ben biri bir adet donemei yeterli dedi operasyonu yapan doktor 3 ay dedi.

3 aydır ben de istyorum. Cok ümitlenmek istemiyorum. 31 i bat. İdrar testi yapsam cıkar mı ki şimdiden?

Kızlar benim bugün en yoğun yumurtlama günüm. Takvim öle söylüyor ama yaptığım lh testide böyle çıktı. Yorumu olan var mı hangisi doğru...

Yapmadım canım.bu haftayı değerlendirdim sadece . Akıntımda cardı onuda izledim.

amin canım inşallah ağustosta hamile kalırsam çok çok mutlu olucam evlilik yıldönümüm 15 ağustos eşime ve bana en güzel hediye bu olur heralde
benimde 17 ağustos canım evlilik yıldönümü. Umarım bende güzel hayırlu bi haber alırız. Rabbim isteyen herkese versin inş.

Ay cok uzuldum bende kurtaj oldum haziranda bende ruyamda falan gormustum..
Suan onlar bendede var ama hespalyinca 3hafta4 gunluk falan cikio cafe kokusundan biseye aserdim onu da severim bu aksam yaptim zor bitirdim hosuma gitmedi bende anlamadim aksam ruyamda iki tane cocugumun oldugunu onlara pasta falan aldigimi gordum cok deisikti ruyam bi kac ruyam daha var hayirlisi diyelim inaallah tekrar hamile kalirsin

Yok canim estafurullah neden kizayim :) bizim burdaki sigaralarin nikotini trdekilerden 1 mg daha dusuk hep ve ben su an light in light ini iciyorum :) daha bu ikinci ayimiz baktim gercekten olmuyo doktor bir sorun yok demesine ragmen o zaman dusunurum acaba sigaradanmi diye benim ictigimi ne ordakiler ne burdakiler sigara diye icmez bile :) ben daha doktora bile gitmedim kontrole ilk randevum taa 14 eylulde insallah o zaman gittigimde sebebi bebisimi görmek olur diye umuyorum

İnşallah canım. Allah ım en doğru zamanda hayırlısıyla isteyen herkesin göbüşlerini bebişle doldursun inşallah

Kizlar ben bugun ucuz testlerden yapptim negatif cikti adet gunum bugundu.. 10 gunden beri hala kasik ve bel agrim var ama adet olmadim.. adet gunu testi negatif olup sonra hamileligini ogrenen varmi ???? 2 Ay once kurtaj olmustum hickorunmadik insalaah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…