- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Teşekkür ederim. Bana doktor 2 adet dönemi beklememizi söyledi. 18 temmuz ilk adetimdi bitti ama çalışmalara başlıcaz muhtemelen inşallah aratmaz Allah ım. Size korunmanız konusunda bişey söyledi mi doktorSize de gecmis olsun
Ilk adete kadar korunduk sonrasinda biraktik
Iki doktora gitmistim ben biri bir adet donemei yeterli dedi operasyonu yapan doktor 3 ay dedi.Teşekkür ederim. Bana doktor 2 adet dönemi beklememizi söyledi. 18 temmuz ilk adetimdi bitti ama çalışmalara başlıcaz muhtemelen inşallah aratmaz Allah ım. Size korunmanız konusunda bişey söyledi mi doktor
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahIki doktora gitmistim ben biri bir adet donemei yeterli dedi operasyonu yapan doktor 3 ay dedi.
Benim bebegimin kalbi durdu. Daha sonra pihtilasma oldugu anlasildisizindemı bos gebelıkti.
Teste gore yumurtlama yok daha onceki gunlerde test yaptiniz mi ?Lh testim
benimde 17 ağustos canım evlilik yıldönümü. Umarım bende güzel hayırlu bi haber alırız. Rabbim isteyen herkese versin inş.amin canım inşallah ağustosta hamile kalırsam çok çok mutlu olucam evlilik yıldönümüm 15 ağustos eşime ve bana en güzel hediye bu olur heralde
Ay cok uzuldum bende kurtaj oldum haziranda bende ruyamda falan gormustum..Canım benim ilk hamileliğimdi düşük yaptım haziran ayında. İnşallah şimdi tekrar istiyoruz bakalım bat 8 ağustos. ben belirtiden çok hissetmiştim cnm,rüyamda falan görmüştüm. belirtilerim 4. haftada başlamıştı midem bulanıyordu çok hafif. sık sık lavaboya çıkıyordum. sevdiğim yiyeceklerin bazılarını yiyemiyordum. bir de çok uyuyordum yorgundum hep.-Lavinia
Bnm yumurtlama donemimde sefaf sumuksu kokusuz bir akintim olur genelde ole bi akinti ile karsilasmadimyumurtlama döneminde oluyor mu peki böyle akıntı
Insallah cnm hadi merakla beklioruz haberiniEşime söyledim idrar testi alacak yarın sabah bakacağım bi inşallah pozitifi görürümm
Aa neden 8 gun olmus biz biter bitmez basladikSat : 18 temmuz
Bat : 15 ağustos. henüz çalışmalara başlayamadık gerçi ama bakalım hayırlısı
Bende haziranda kurtaj oldum ilk adete kadr korundum ilk adetten beri korunmadik cnmÖncelikle geçmiş olsun.Ben 22 haziran da kürtaj oldum. Kürtaj sonrası korundunuz mu ?
Cmtesi bitti adetim canım normalde 4 günde biterdi ama kürtaj sonrası 6 gün sürdü. Pazar pztesi fırsat olmadı bi türlü :) bugün inşallah bakalım. Zaten yumurtlama dönemim yarın başlıyor .Aa neden 8 gun olmus biz biter bitmez basladik
Sen ne zaman kürtaj oldun ? Ne zaman adet oldun? Doktorun korun demiş miydiBende haziranda kurtaj oldum ilk adete kadr korundum ilk adetten beri korunmadik cnm
Yok canim estafurullah neden kizayim :) bizim burdaki sigaralarin nikotini trdekilerden 1 mg daha dusuk hep ve ben su an light in light ini iciyorum :) daha bu ikinci ayimiz baktim gercekten olmuyo doktor bir sorun yok demesine ragmen o zaman dusunurum acaba sigaradanmi diye benim ictigimi ne ordakiler ne burdakiler sigara diye icmez bile :) ben daha doktora bile gitmedim kontrole ilk randevum taa 14 eylulde insallah o zaman gittigimde sebebi bebisimi görmek olur diye umuyorumBelki bana kızarsın canım ama hamile kalmadan sigarayı bırakmayı denesen çok daha iyi. Sigara içmek te çocuk olmasını engelliyor. Ayrıca nescafe ! Günde kaç tane içiyorsun bilmiyorum ama çocuk olmasını engelleyen şeyler bunlar. Tabiki Allah verirse hiçbirşey engel olamaz ama dikkat etmekte fayda var yinede
İnşallah canım. Allah ım en doğru zamanda hayırlısıyla isteyen herkesin göbüşlerini bebişle doldursun inşallahYok canim estafurullah neden kizayim :) bizim burdaki sigaralarin nikotini trdekilerden 1 mg daha dusuk hep ve ben su an light in light ini iciyorum :) daha bu ikinci ayimiz baktim gercekten olmuyo doktor bir sorun yok demesine ragmen o zaman dusunurum acaba sigaradanmi diye benim ictigimi ne ordakiler ne burdakiler sigara diye icmez bile :) ben daha doktora bile gitmedim kontrole ilk randevum taa 14 eylulde insallah o zaman gittigimde sebebi bebisimi görmek olur diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?