Aminnnn tatlimm :) bu arada kahveyide sormustun son bir aydir kafeinsiz iciyorum ve kafeinden sayarsak turk kahveside iciyorum :)İnşallah canım. Allah ım en doğru zamanda hayırlısıyla isteyen herkesin göbüşlerini bebişle doldursun inşallah
İdrar testi adet geciktikten sonra kesin sonuç verir canım. Bikaç gün daha bekle adet olmazsan testi tekrarla yada kesin sonuç için kan testi yaptırKizlar ben bugun ucuz testlerden yapptim negatif cikti adet gunum bugundu.. 10 gunden beri hala kasik ve bel agrim var ama adet olmadim.. adet gunu testi negatif olup sonra hamileligini ogrenen varmi ???? 2 Ay once kurtaj olmustum hickorunmadik insalaah hamileyimdir
Canim hic hamile kalmadim ama bu forumlarda okudugum kadariyla gec döllenmede falanda cikmiyomus bazisinda idrara gec dusuyormus diyorlar.. Ha bide kafamiza takmaktan adetim gecikti test yaptim sonra geldi diyende oluyorKizlar ben bugun ucuz testlerden yapptim negatif cikti adet gunum bugundu.. 10 gunden beri hala kasik ve bel agrim var ama adet olmadim.. adet gunu testi negatif olup sonra hamileligini ogrenen varmi ???? 2 Ay once kurtaj olmustum hickorunmadik insalaah hamileyimdir
Günde 1 tane türk kahvesi için diyorlar zaten. Ben fazla nescafe içiyorsan diye sordum. Hamileyken doktorum bana günde 1 tane kahve içebilirsin demişti ama sadece 1 taneAminnnn tatlimm :) bu arada kahveyide sormustun son bir aydir kafeinsiz iciyorum ve kafeinden sayarsak turk kahveside iciyorum :)
Kurtaj sonrasi dongum degisti heralde kurtaj sonrasi ilk adetimi 35.gunde oldum suanda 2m adet icin 35. Gun ama gelen giden yok normalde 28. Gunde bir adet olurdum . Kafam cok karisti yahuİdrar testi adet geciktikten sonra kesin sonuç verir canım. Bikaç gün daha bekle adet olmazsan testi tekrarla yada kesin sonuç için kan testi yaptır
e bi zahmet o kadarinada izin versinler portakal suyu icmekten biktim ben sigarayi iceceksiz icemiyorum oylede bir sorunum var cok masrafliyimGünde 1 tane türk kahvesi için diyorlar zaten. Ben fazla nescafe içiyorsan diye sordum. Hamileyken doktorum bana günde 1 tane kahve içebilirsin demişti ama sadece 1 tane
Stres yapma canım bekle. Hamile değilsen zaten adet olucaksın. Ama kafana çok takarsan geciktirirsin de adet olmayı. Benimde hamile kalmatı istediğim aylarda psikolojik olarak adetimi geciktirdiğimi bilirim ki normalde hiç geç gelmez. Kesin hamileyim der test yapardım sonuç negatif. Hamile değilim diye düşündüğümde ya akşam ya ertesi gün adet olurdum. Çünkü hamileyim düşüncesini kafamdan atıp rahatlamış oluyordum beyin olarak. Düşüncelerden kurtuldupum için de sökülüveriyorduKurtaj sonrasi dongum degisti heralde kurtaj sonrasi ilk adetimi 35.gunde oldum suanda 2m adet icin 35. Gun ama gelen giden yok normalde 28. Gunde bir adet olurdum . Kafam cok karisti yahu
Bende çayı çok severim kahvaltıyı çaysız yapamam. Ama hamileyken doktorum ona da günde 1 bardak dediği için ya sabah kahvaltıda içiyordum yada akşam eşimle. Meyvesuyuyla kahvaltı yapmaya alışık değildim çay olmazsa olmazımdı ama bebişim daha önemliydi. Süt içmeyen ben soğuk soğuk içmeye başladım sütü. Çok istedim benimle kalmasını ama olmadıe bi zahmet o kadarinada izin versinler portakal suyu icmekten biktim ben sigarayi iceceksiz icemiyorum oylede bir sorunum var cok masrafliyim
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah, üzüldümBende çayı çok severim kahvaltıyı çaysız yapamam. Ama hamileyken doktorum ona da günde 1 bardak dediği için ya sabah kahvaltıda içiyordum yada akşam eşimle. Meyvesuyuyla kahvaltı yapmaya alışık değildim çay olmazsa olmazımdı ama bebişim daha önemliydi. Süt içmeyen ben soğuk soğuk içmeye başladım sütü. Çok istedim benimle kalmasını ama olmadı
Kizlar ben bu ay antibiotik kullandim öyle cok tirsiyorumki dün iste elimden bisey dusurdum cokta panik bir insanim o an korkunca rahim kismima bir bicak saplandi sanki canimdan can gitti o an ya varsa diye ilk kez oyle bir agri hissettim bu gunde iyice gögüslerim tas gibi oldu iyice, normalde cok agrirdi agrida yok.. Bunlar belirti sayilmaz tabiki ama kullandigim antibiotik agirdi rabbim nasip ederde pozifi gorursem direk doktora gidip ilaci söylemeliyim, aslinda doktor bu ay yapmasan iyi olur demisti ama bizde baslamistik bi kere zaten o ara tuttuysa yapabilecegim birsey yoktu.. Ben hep 10 gun sonra adet olucam diye dusunuyorum psikolojimi etkilemesin diye ama ne olur ne olmaz
Yumurtlama gününü bilmeyen halan ne ile korundu merak ettim :)
Bence o korunduğunu sanıyordu.spiral kayması hariç kazaya inanmayan biri olarak hadi 1 kaza 2 kaza 3 kaza 4 kaza......hepsi mi kaza :)
Menepoza girmediyse halan tekrardan kazaya kurban gidebilir dikkat etsin :)
Ben nırak kazayı 14 aydıe yapmadığım şey kalmadı.arada 12 haftalık düşüğüm var ama hayırlısı olsun bakalım.bebeklerimize en kısa aürece kavuşmak umuduyla.
Tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı hayırlısıyla başımıza inşallah1 hafta gecikmeden sonra test yaptırdım 86 çıktı işallah bu ay olacaka allahın izninle
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Allah ım inşallahRabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah, üzüldümhep diyorum beterin beteri var her halime sükür. Vardir allahin bi bildigi umarim en kisa zamanda bir melek gönderir sana..
İnşallah güzel haberler alırsın canımgünaydınlar :)
kızlar 3 saat sonra kan sonuçlarımı almaya gidicem dua edin bana
inşallah canım onca gün geçti ama şu 3 saat geçmiyecek gibiİnşallah güzel haberler alırsın canım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hadi hamiş olduğunu öğren de sonra da bize bol bol dua et :)günaydınlar :)
kızlar 3 saat sonra kan sonuçlarımı almaya gidicem dua edin bana
umudum yok benim canım ama kısmet inş tutmuşturGüzel haberlerini bekliyoruz canım. Hadi hamiş olduğunu öğren de sonra da bize bol bol dua et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?