Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Bende öyle sandığım için aman ilk geceden hamile kalmayayım diye 3 ay doğum kontrol hapı kullandım. 2015 sene sonu hamile kalmayı planlamıştık ama nisanda hamile kaldım o da uzun sürmedi 22 haziran da kürtaj oldum. Yani korunmasam yeriymiş. İlk geceden hamile kalmayayım dedim ama bekliyoruz bakalım hayırlısı ne zamansa

ah şu hap kullananlar
gebelikten ziyade hormonlarınız için iyi değildi be kuzum. Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim inş en kısa zamanda verir bebişinizi. Üzülme dolacak o göbüşleeerr
ben geldim kızlarrrr
hoşgeldin dünden hatrlıyorum seni

Günaydın hatunlar. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşaAllah. Ben sizlere arkadaşım için bişey danışmak istiyorum belki bilenleriniz vardır nereye soracağımıda bilemedim. Şimdi benim arkadaşım 2 senelik evli korunma vs olmadı ilk zamanlar sadece dikkat etmişler 1 seneden sora bebek istemeye başladılar yavaş yavaş denediler olmadı. Arkadaşımda yeşil akıntı oluyormuş iltihaplı daha sora doktora gidiyor fitil ilaç felan kullanmış geçmemiş sonrasında eşiyle birlikte doktora gitmiş. Şuan iğne kullanıyor eşindede sperm değeri düşüklüğü olmuş oda takviyelerle sora düzelmiş. Şimdi bu arkadaşımın kontrolü eylülde iğneleride bitmek üzere galiba yada bitti. Arkadaşım yine bebek için denemek istiyorlar ama sakıncalı olurmu yoksa eylüle kadar bekleyelimmi die soruyor. Sizce beklesinmi denesinlermi?

kızlar benim yumurtacıklarım oluşmuş iki tane büyüyen yumurtam var ama biri 14 diğeri 16 mm adetimin 14. günündeyim zaten geç adet oluyorum yumurtlamamda muhtemelen geç olcak doktor bu haftayı iyi değerlendir hamile kalma şansın yüksek dedi şuan yeterli boyutta olmadığı için çatlatma iğnesi vermiyorum doğal yoldan çatlamasını bekliycz dedi

hoşbulduk tatlım

Canım yumurta takibine kaçıncı gün başlanıyor ve ne sıklıkta çağırıyor doktorun ?

Allah doğru zamanda hayırlısını nasip etsin.

hiç bir fikrim yok benm
ooo hadi inşallah canım bu haftayı güzel geçirin inş önümzdeki ay hyırlı haberlerini alırız

hiç bir fikrim yok benm

ooo hadi inşallah canım bu haftayı güzel geçirin inş önümzdeki ay hyırlı haberlerini alırız
saol canımmm inşallah hepimizin güzel haberleri burdan duyurulur sen de kan vermişsin sanırım inşallah ilk senden alırız güzel haberi

Aslında hap kullanmayı düşünmüyordum canım ama benim adetim düğünüme yada balayına denk geliyordu. Mecburen geciktirmem lazımdı. Geciktirici kullanacağıma doğum kontrol hapı kullanayım bari de hem ertelensin hemde korusun dedim.ilk geceden hamile kalicam sanıyorum ya

saol canımmm inşallah hepimizin güzel haberleri burdan duyurulur sen de kan vermişsin sanırım inşallah ilk senden alırız güzel haberi
dün vermiştim ya kız
benim umudum yok ama inşallah. adet madet hak getire bende en son teee 25 mayıs da olmuştum
asıl önümüzdeki ay tamda bugün senden güzel haber bekliyoruz , mayıs annelerine şutlayalım seni

haa doğru canım kusura bakma bugün fazla telaşlıydım kafamı ancak toparlıyorum :) hiç ümitsizliğe kapılma canım Allah'ın izniyle hepimizin güzel haberleri gelecek tek tek hepimiz mayıs annesi olcaz inşallah

al aynı bennn
Benmde adetm balayıma denk gelicek gibiydi ( malum düzensiz benmki ama o stresten balayında hoplar gelir bu dedim )
geciktirici aldım 3 gün falan kullandım balayını rahat geçirdik hapı bıraktım eve bi geldik adetim geldi
ben bu dgm kont hapna karşıyım bi ara doktor adetm düzelsn diye bana yazmştı kullanmadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…