- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bende öyle sandığım için aman ilk geceden hamile kalmayayım diye 3 ay doğum kontrol hapı kullandım. 2015 sene sonu hamile kalmayı planlamıştık ama nisanda hamile kaldım o da uzun sürmedi 22 haziran da kürtaj oldum. Yani korunmasam yeriymiş. İlk geceden hamile kalmayayım dedim ama bekliyoruz bakalım hayırlısı ne zamansaumudum yok benim canım ama kısmet inş tutmuştur
Rabbim aratmasın tez zamanda isteyen herkesin göbüşleri dolsun inşallah.
Ne zormuş ya evlenmeden önce hep sanırdım ki ilk yapışta olur, ne bileyim annelerimizden tvlerden hep öyle gördük
ah şu hap kullananlarBende öyle sandığım için aman ilk geceden hamile kalmayayım diye 3 ay doğum kontrol hapı kullandım. 2015 sene sonu hamile kalmayı planlamıştık ama nisanda hamile kaldım o da uzun sürmedi 22 haziran da kürtaj oldum. Yani korunmasam yeriymiş. İlk geceden hamile kalmayayım dedim ama bekliyoruz bakalım hayırlısı ne zamansa
hoşgeldin dünden hatrlıyorum seniben geldim kızlarrrr
hoşbulduk tatlımah şu hap kullananlar
gebelikten ziyade hormonlarınız için iyi değildi be kuzum. Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim inş en kısa zamanda verir bebişinizi. Üzülme dolacak o göbüşleeerr
hoşgeldin dünden hatrlıyorum seni
Canım yumurta takibine kaçıncı gün başlanıyor ve ne sıklıkta çağırıyor doktorun ?kızlar benim yumurtacıklarım oluşmuş iki tane büyüyen yumurtam var ama biri 14 diğeri 16 mm adetimin 14. günündeyim zaten geç adet oluyorum yumurtlamamda muhtemelen geç olcak doktor bu haftayı iyi değerlendir hamile kalma şansın yüksek dedi şuan yeterli boyutta olmadığı için çatlatma iğnesi vermiyorum doğal yoldan çatlamasını bekliycz dedi
bu ay adetimin bittigi günden baslayarak iki günde bir calisiyoruz, gecen ayki ilk deneme heyecanla basladi hüsranla bitti beklemek o kadar zor olduki. Bu ay adet bitiminde basladigim icin rahatim biraz aslinda ama olurmu olmazmi allaha emanet insallah diyebiliyorum sadece.. Hamile kalmak icin nerler yaptiginizi benimle paylasirsaniz yardimci olursaniz ve bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.. Ben gecen ay ilk kez cocuk yapmaya karar verdigimizi görümceme hevesle heyecanla anlatirken güya bana dua ederken ve kendi ucuncu cocugu hic istemezken ne hikmetse hamile kaldi benim sonuclarda negatif cikinca bütün moralim yerle bir oldu ve hic hevesimde kalmadiama istiyorum bir cocugumun olmasini rabbimin izniyle insallah önümüzdeki aya isteyen herkes hamile girer
canım adetin üçüncü günü gidiyorsun sonrasını doktor belirliyorCanım yumurta takibine kaçıncı gün başlanıyor ve ne sıklıkta çağırıyor doktorun ?
hiç bir fikrim yok benmGünaydın hatunlar. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşaAllah. Ben sizlere arkadaşım için bişey danışmak istiyorum belki bilenleriniz vardır nereye soracağımıda bilemedim. Şimdi benim arkadaşım 2 senelik evli korunma vs olmadı ilk zamanlar sadece dikkat etmişler 1 seneden sora bebek istemeye başladılar yavaş yavaş denediler olmadı. Arkadaşımda yeşil akıntı oluyormuş iltihaplı daha sora doktora gidiyor fitil ilaç felan kullanmış geçmemiş sonrasında eşiyle birlikte doktora gitmiş. Şuan iğne kullanıyor eşindede sperm değeri düşüklüğü olmuş oda takviyelerle sora düzelmiş. Şimdi bu arkadaşımın kontrolü eylülde iğneleride bitmek üzere galiba yada bitti. Arkadaşım yine bebek için denemek istiyorlar ama sakıncalı olurmu yoksa eylüle kadar bekleyelimmi die soruyor. Sizce beklesinmi denesinlermi?
ooo hadi inşallah canım bu haftayı güzel geçirin inş önümzdeki ay hyırlı haberlerini alırızkızlar benim yumurtacıklarım oluşmuş iki tane büyüyen yumurtam var ama biri 14 diğeri 16 mm adetimin 14. günündeyim zaten geç adet oluyorum yumurtlamamda muhtemelen geç olcak doktor bu haftayı iyi değerlendir hamile kalma şansın yüksek dedi şuan yeterli boyutta olmadığı için çatlatma iğnesi vermiyorum doğal yoldan çatlamasını bekliycz dedi
Bnm de 31 bat cnm inş isteyen herkese versin Rabbim. Var mı belirtilerin ?3 aydır ben de istyorum. Cok ümitlenmek istemiyorum. 31 i bat. İdrar testi yapsam cıkar mı ki şimdiden?
saol canımmm inşallah hepimizin güzel haberleri burdan duyurulur sen de kan vermişsin sanırım inşallah ilk senden alırız güzel haberihiç bir fikrim yok benm
ooo hadi inşallah canım bu haftayı güzel geçirin inş önümzdeki ay hyırlı haberlerini alırız
Aslında hap kullanmayı düşünmüyordum canım ama benim adetim düğünüme yada balayına denk geliyordu. Mecburen geciktirmem lazımdı. Geciktirici kullanacağıma doğum kontrol hapı kullanayım bari de hem ertelensin hemde korusun dedim.ilk geceden hamile kalicam sanıyorum yaah şu hap kullananlar
gebelikten ziyade hormonlarınız için iyi değildi be kuzum. Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim inş en kısa zamanda verir bebişinizi. Üzülme dolacak o göbüşleeerr
hoşgeldin dünden hatrlıyorum seni
3.gün kan tahlili alıp hormonlara mı bakıyor?canım adetin üçüncü günü gidiyorsun sonrasını doktor belirliyor
dün vermiştim ya kızsaol canımmm inşallah hepimizin güzel haberleri burdan duyurulur sen de kan vermişsin sanırım inşallah ilk senden alırız güzel haberi
haa doğru canım kusura bakma bugün fazla telaşlıydım kafamı ancak toparlıyorum :) hiç ümitsizliğe kapılma canım Allah'ın izniyle hepimizin güzel haberleri gelecek tek tek hepimiz mayıs annesi olcaz inşallahdün vermiştim ya kız
benim umudum yok ama inşallah. adet madet hak getire bende en son teee 25 mayıs da olmuştum
asıl önümüzdeki ay tamda bugün senden güzel haber bekliyoruz , mayıs annelerine şutlayalım seni
al aynı bennnAslında hap kullanmayı düşünmüyordum canım ama benim adetim düğünüme yada balayına denk geliyordu. Mecburen geciktirmem lazımdı. Geciktirici kullanacağıma doğum kontrol hapı kullanayım bari de hem ertelensin hemde korusun dedim.ilk geceden hamile kalicam sanıyorum ya
evet canım hem kan tahliliyle hormonlara bakıyor hem de ultrasonla yumurtaların var mı boyutları ne kadar gelişimi nasıl ona bakıyor3.gün kan tahlili alıp hormonlara mı bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?