günaydınlar :)
kızlar 3 saat sonra kan sonuçlarımı almaya gidicem dua edin bana
Hımm.tşk canım.ben de yedavi gerekirse aklımda bulunsun diye sordum.evet canım hem kan tahliliyle hormonlara bakıyor hem de ultrasonla yumurtaların var mı boyutları ne kadar gelişimi nasıl ona bakıyor
cnm belirtilerin nelerdi ? bak ben benmkileri söyliyim aynımı acabaevet canım malesef o şanssız benim
inşallah 2 saat kaldı geçmiyorrrrinşallah hayırlı haberler alırsın canım
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne geöre versinHımm.tşk canım.ben de yedavi gerekirse aklımda bulunsun diye sordum.
Ben korunmayı bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım ama 12 haftada düştü.kürtaj oldum.şimdi de 5 aydır deniyoruz inşallah ağustos bize uğırlu gelir
Bende karşıydım ama başıma gelince adet olayı doğum kontrol hapı daha mantıklı geldi. Eşimde çocuk çok sevdiği için kazaya kurban gitmeyeyim dedimal aynı bennn
Benmde adetm balayıma denk gelicek gibiydi ( malum düzensiz benmki ama o stresten balayında hoplar gelir bu dedim )
geciktirici aldım 3 gün falan kullandım balayını rahat geçirdik hapı bıraktım eve bi geldik adetim geldi
ben bu dgm kont hapna karşıyım bi ara doktor adetm düzelsn diye bana yazmştı kullanmadım bile
evet canım ben de üç ay olmadığımı biliyorum adet ayrıca bende de tüylenme var ve ani kilo artışı özellikle bel ve göbek çevresinde yağlanma şeklinde hiç hormon tahlili yaptırdın mı peki sen hormon tahlili ve ultrasonla kesin tanı koyuyorlarcnm belirtilerin nelerdi ? bak ben benmkileri söyliyim aynımı acaba
bu adet düzensizliği bende vardı hep ama genede olurdum yani 28 günde bir değil de 35 40 günde falan.
sonra sonra bu süre uzadı 3 aylara kadar çıktı. tam da bu zmanda kilo alımım çok arttı ve ilk defa boynumda tüylenme başladıen çok bu koydu bana zaten bildiğin sakal vari olmaya başladı !
hım sonra karın bölgemde çatlaklar oluştu. başkada bşi gelmedi aklıma. sende böle sorunlar yaşadın mı yada pko belirtisi gbi mi canm ?
evet canım ben de üç ay olmadığımı biliyorum adet ayrıca bende de tüylenme var ve ani kilo artışı özellikle bel ve göbek çevresinde yağlanma şeklinde hiç hormon tahlili yaptırdın mı peki sen hormon tahlili ve ultrasonla kesin tanı koyuyorlar
evet cnm 2 ayrı hasteneye gttim biri kadın doğum biride endokrin. bir sürü kan tahlili verdim ve ultrasonada girdim ama birşey çıkmadı. yani sağlıksal bir sorun yok dediler sadece kilo ver biraz dediler o kadar. ama bu tüylenme nerden çıktı onu hiç anlamadım hadi adet kilodan gelmiyodur belkide tüylenme ne yailk öğrendiğim zamanlar çok düzensizdi artık üç ay olmayınca doktora gitmiştim o zaman öğrenmiştim üç ay doğum kontrol hapı kullanıp düzene girmişti biraz şimdi o kadar düzensiz değil her ay gecikmelide olsa oluyorum
canım bende mayısta olmuştum sonra haziranda olmadım sebebini sorduğumda doktor yumurtlama olmamış dedi sonra progestanla bu ay adet oldum senin çok ilginç ama belirtiler pko gibi ama tahlil sonuçlarında falan bi sıkıntı olmadığını söylemişler bana da doktorum kilo ver demişti meselamuray19 banada dgum kontrl hapı verdi ama ben kullanmadım hiç.
bu hastane olaylarından sonra düğünüm olucaktı. 10 kilo kadar verdim. her ay gelmeye başladı adetim. ama dediğim gbi günü gününe değil 35 günde falan. 10 aylık evliyim 2 ayda bu kilo verme sürecim olsa nerdeyse 1 yıldr adet oluyordum. ama şimdi mayıs ayından beri yok neden acaba yaa
canım bende mayısta olmuştum sonra haziranda olmadım sebebini sorduğumda doktor yumurtlama olmamış dedi sonra progestanla bu ay adet oldum senin çok ilginç ama belirtiler pko gibi ama tahlil sonuçlarında falan bi sıkıntı olmadığını söylemişler bana da doktorum kilo ver demişti mesela
işte bende mayısta oldum en son. haziran yok temmuz yok. bugün kan tahlili negatf çıkarsa adet söktürücü isticem doktordan zaten. ya ne güzel evlilikten sonra düzene girmişti günü gününe olmasada geliyordu gene neden bozulduki yabenim lh hormonum fsh hormonumdan yüksek çıkıyor hormon tahlillerimde bu da pko göstergesi mesela
Haziranda oldum bende cnm normal 25inci gun adetimi oldum doktorum 3 ay korun dedi ama ben aret olana kadr korundum sonrada oluruna biraktimSen ne zaman kürtaj oldun ? Ne zaman adet oldun? Doktorun korun demiş miydi
tatlım pko olmasında adet gecikmesi çok problem değil benim ablamda mayısta adet olmadan haziranda hamile olduğunu öğrenmişti yumurtlamanda falan problem yoksa olur merak etme bu ay olmadıysa bile dediğin gibi biran önce öğrenmiş olursun ve ona göre yol çizersin kendineişte bende mayısta oldum en son. haziran yok temmuz yok. bugün kan tahlili negatf çıkarsa adet söktürücü isticem doktordan zaten. ya ne güzel evlilikten sonra düzene girmişti günü gününe olmasada geliyordu gene neden bozulduki ya
vala ben doktorların yalancısıyım canm ulto.na da girdim kist yok dedi. galiba kilodan kaynaklı çnkü 10 kilo verince düzene girmişti. ama bu tüylenme ne ayak anlamadım ? o söylediğin değerleri bilmiyom kuzum gerçi bilsemde tahlillerim geçen sene de kaldı. gebelik olmazsa gene bi doktora giderim sanırım pko kontrolü için
Bnm bir gun sonra negatif cikio 7inci gun silik cikmisti bence biraz bekle cnm hemen cikmaya bilirdeKizlar ben bugun ucuz testlerden yapptim negatif cikti adet gunum bugundu.. 10 gunden beri hala kasik ve bel agrim var ama adet olmadim.. adet gunu testi negatif olup sonra hamileligini ogrenen varmi ???? 2 Ay once kurtaj olmustum hickorunmadik insalaah hamileyimdir
tatlım pko olmasında adet gecikmesi çok problem değil benim ablamda mayısta adet olmadan haziranda hamile olduğunu öğrenmişti yumurtlamanda falan problem yoksa olur merak etme bu ay olmadıysa bile dediğin gibi biran önce öğrenmiş olursun ve ona göre yol çizersin kendine
aman neyse kızlar hepimiz sağlıklı olalımda Rabbim ol dedikten sonra pko da neymişBenim arkadasimdada pko vardi 3 ay adet olmadi ve hamilr kaldi bence kafanixa takmayin o adet olmadan hamile kaldi
Sağ ol canim. Her şeyi hamile olmak istediğimiz için belirtiyor yoruyorum işte ben de hep öyleyim bu aralar. Inşallah sen de hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah hayırlısıylaAy cok uzuldum bende kurtaj oldum haziranda bende ruyamda falan gormustum..
Suan onlar bendede var ama hespalyinca 3hafta4 gunluk falan cikio cafe kokusundan biseye aserdim onu da severim bu aksam yaptim zor bitirdim hosuma gitmedi bende anlamadim aksam ruyamda iki tane cocugumun oldugunu onlara pasta falan aldigimi gordum cok deisikti ruyam bi kac ruyam daha var hayirlisi diyelim inaallah tekrar hamile kalirsin
öyle tabi tatlım bizimki problem bile sayılmaz doktor bana öyle söylemişti biz bunu problem olarak görmüyoruz diye çok daha zor durumda olanlar var ve o durumda olanların bile çocuğu olabiliyor Rabbim verdikten sonra sen hayırlısıyla sonucunu al inşallah hamilesindir ve hepimize umut olursunaman neyse kızlar hepimiz sağlıklı olalımda Rabbim ol dedikten sonra pko da neymiş
1.5 SAAT sonra sonuçlarımı almaya gidiceeem bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?