Yok cnm ben bu ay diyet spor yaptim hamilelek dusunmedim nerdeyse hayirlisi diyorum bakalimSağ ol canim. Her şeyi hamile olmak istediğimiz için belirtiyor yoruyorum işte ben de hep öyleyim bu aralar. Inşallah sen de hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah hayırlısıyla
Pkoda neymis Rabbim Ol dedikten sonraaman neyse kızlar hepimiz sağlıklı olalımda Rabbim ol dedikten sonra pko da neymiş
1.5 SAAT sonra sonuçlarımı almaya gidiceeem bennnn
eeee ne zaman test yapacaksın hadi hamişler artsın test yapın daBUGUN 28INCI GUN DONGUMDE
NORMALDE 25 GUNDE BIR OLMAM GEREKIO VE BEN BUGUNDE ADET OLMADIMMMMM.........
Aynı düşüncedeyiz o zaman seninle canım. Bana da 2 adet dedi doktorum ama ilk adetim bitti korunmayı düşünmüyorum. Hayırlısı artıkHaziranda oldum bende cnm normal 25inci gun adetimi oldum doktorum 3 ay korun dedi ama ben aret olana kadr korundum sonrada oluruna biraktim
Hadi inşallaj güzel haberlerini bekliyoruz canım. Test yap bir an önce 3 gün geçmişBUGUN 28INCI GUN DONGUMDE
NORMALDE 25 GUNDE BIR OLMAM GEREKIO VE BEN BUGUNDE ADET OLMADIMMMMM.........
Ben araniza yeni katıldım bir sorum olacak cevaplarsaniz çok mutlu olurum bu ay doktora gittim yumurtlama oldu progesteron hormonu testi yaptı 5.6 çıktı biraz düşük dedi ama bilmiyorum ve benim bir haftadir belim de ince bir ağrı var ve kasiklarimda batma oluyor gün içinde bulantim var goguslerimde acı değil ama büyüme ve mavi damar çizgileri var ve adetime iki gün var birde arada yemeklerde tiksinme var ama yine de çok yemek yeme isteği oluşuyor((ne olur cevap yazın
yumurtlaman oldu ve belirti yaşıyorsan bence de bi test yap hiç idrar testiyle falan uğraşma ama direk kan ver hamile olabilirsinTamam teşekkür ederim..:))
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah1 hafta gecikmeden sonra test yaptırdım 86 çıktı işallah bu ay olacaka allahın izninle
Kesinlikle ya insan strese giriyor daha çok beklemektenSon 8 gün of ya adet olacakmisim gibi geliyor ama bilemiyorumdabeklemek kadar zor birsey yok vallahi :)
İnşallah canım ya çok istiyorum hayırlısı olur inşallah:)) negatif görmekten de sıkıldim artıkyumurtlaman oldu ve belirti yaşıyorsan bence de bi test yap hiç idrar testiyle falan uğraşma ama direk kan ver hamile olabilirsin
Gecen ay belirtileri yasadim iltahap cikti bu ay bi belirti yok, goguslerim sisti ates gibi agrimiyor agrisa dicem adet olucam icim rahat olucak oda yok gercekten cok sinir bozucu :)) beklemekten baska cagre yok malesef burda istedigin zaman gidip kanda aldiramiyorsun, randevu gerekiyor onuda kim beklicek o yuzden dahada sabirsizimKesinlikle ya insan strese giriyor daha çok beklemekten
Iyi bak çok şükür başka sıkıntın yokmuş cnm sen denemeye devam et inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bir de tavsiyem bilen arkadaşlar vardır belki keçi boynuzu kaynatıp için eşine daha çok ve sağlıklı spermler olmasını sağlıyormuşkızlar benim yumurtacıklarım oluşmuş iki tane büyüyen yumurtam var ama biri 14 diğeri 16 mm adetimin 14. günündeyim zaten geç adet oluyorum yumurtlamamda muhtemelen geç olcak doktor bu haftayı iyi değerlendir hamile kalma şansın yüksek dedi şuan yeterli boyutta olmadığı için çatlatma iğnesi vermiyorum doğal yoldan çatlamasını bekliycz dedi
Pazartesi yapicam buyuk ihtimal cnm insallahhhheeee ne zaman test yapacaksın hadi hamişler artsın test yapın da
Aynen hayirlisi cnmAynı düşüncedeyiz o zaman seninle canım. Bana da 2 adet dedi doktorum ama ilk adetim bitti korunmayı düşünmüyorum. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?