Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Sağ ol canim. Her şeyi hamile olmak istediğimiz için belirtiyor yoruyorum işte ben de hep öyleyim bu aralar. Inşallah sen de hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah hayırlısıyla
Yok cnm ben bu ay diyet spor yaptim hamilelek dusunmedim nerdeyse hayirlisi diyorum bakalim

Haziranda oldum bende cnm normal 25inci gun adetimi oldum doktorum 3 ay korun dedi ama ben aret olana kadr korundum sonrada oluruna biraktim
Aynı düşüncedeyiz o zaman seninle canım. Bana da 2 adet dedi doktorum ama ilk adetim bitti korunmayı düşünmüyorum. Hayırlısı artık

Ben araniza yeni katıldım bir sorum olacak cevaplarsaniz çok mutlu olurum bu ay doktora gittim yumurtlama oldu progesteron hormonu testi yaptı 5.6 çıktı biraz düşük dedi ama bilmiyorum ve benim bir haftadir belim de ince bir ağrı var ve kasiklarimda batma oluyor gün içinde bulantim var goguslerimde acı değil ama büyüme ve mavi damar çizgileri var birde şu icmeme rağmen çok tuvalete gidiyorum ve çok terliyorum ve adetime iki gün var birde arada yemeklerde tiksinme var ama yine de çok yemek yeme isteği oluşuyor ((ne olur cevap yazın

hoşgeldin :)
bi test yap istersen hamile de olabilirsin psikolojikte olabilir sadece bu duruma bakarak net bişey söylemek zor benim görüşüm :) umarım hayırlı sonuçlarla dönersin

Son 8 gün of ya adet olacakmisim gibi geliyor ama bilemiyorumda beklemek kadar zor birsey yok vallahi :)

Kesinlikle ya insan strese giriyor daha çok beklemekten
Gecen ay belirtileri yasadim iltahap cikti bu ay bi belirti yok, goguslerim sisti ates gibi agrimiyor agrisa dicem adet olucam icim rahat olucak oda yok gercekten cok sinir bozucu :)) beklemekten baska cagre yok malesef burda istedigin zaman gidip kanda aldiramiyorsun, randevu gerekiyor onuda kim beklicek o yuzden dahada sabirsizim

Iyi bak çok şükür başka sıkıntın yokmuş cnm sen denemeye devam et inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bir de tavsiyem bilen arkadaşlar vardır belki keçi boynuzu kaynatıp için eşine daha çok ve sağlıklı spermler olmasını sağlıyormuş

mrb bayanlar pcoluyum bnde 3 yıldır evlada kavusabilmek için sabırla bekliyorum.. bu ay serophone+ovitrelle kullandım doktorum 1 agustosta kan tahlili yaptr dedi inşaallah inşaalah ağustosta sağlıkla hayrla hamile kalmak hepize nasip olur...
1 ağustosu heycan ve endişeyle bekliyorum ya nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…