evet canım çok şükür akıntı ve ağrıdan bahsettim çok normal dedi doktor bakalım ne olacak heyecanla ve duayla bekliyorum. eşimde de bi sıkıntı yok çok şükür ama keçiboynuzu pekmezi almıştık biz yinede daha güçlü olsun diye ama pekmezini yiyemedi eşim miğdesini rahatsız etti kendisini kaynatıp içirmeyi deneyim bir de dediğin gibiIyi bak çok şükür başka sıkıntın yokmuş cnm sen denemeye devam et inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bir de tavsiyem bilen arkadaşlar vardır belki keçi boynuzu kaynatıp için eşine daha çok ve sağlıklı spermler olmasını sağlıyormuş
Pazartesi yapicm cnm insallahHadi inşallaj güzel haberlerini bekliyoruz canım. Test yap bir an önce 3 gün geçmiş
Belli mi olur kaçamak olur bizde de belkiYok cnm ben bu ay diyet spor yaptim hamilelek dusunmedim nerdeyse hayirlisi diyorum bakalim
nasıl sabredeceksin pazartesiye kadar ben bile çok heyecanlandımPazartesi yapicam buyuk ihtimal cnm insallahhhh
O da sıkıntı işte hemen yaptırım öğrensen bu kadar stres yapmazsin. Benim de ilk hamileliğimde göğüslerim öyle olmuştu ağrı yoktu ama şişmişti. Hayırlısı olsun inşallah dua et bol bolGecen ay belirtileri yasadim iltahap cikti bu ay bi belirti yok, goguslerim sisti ates gibi agrimiyor agrisa dicem adet olucam icim rahat olucak oda yok gercekten cok sinir bozucu :)) beklemekten baska cagre yok malesef burda istedigin zaman gidip kanda aldiramiyorsun, randevu gerekiyor onuda kim beklicek o yuzden dahada sabirsizim
Hadi hayirlisi cnmBelli mi olur kaçamak olur bizde de belki
Edicem cnm baska carem yok insallah gorurum pozitifinasıl sabredeceksin pazartesiye kadar ben bile çok heyecanlandım
canım inşallah güzel haberler alırsın alırız hep birlikte ben de buay serophene kullandım ben biraz geciktim başlamakta 6. gün başladım normalde 3. ya da 5. gün başlamak gerekiyormuş şuan 14 16 mm iki tane yumurtam var iğne için yeterli boyutta olmadıkları için doktor iğne vermedi kendi kendine çatlamasını bekliycem nasip artık bakalımmrb bayanlar pcoluyum bnde 3 yıldır evlada kavusabilmek için sabırla bekliyorum.. bu ay serophone+ovitrelle kullandım doktorum 1 agustosta kan tahlili yaptr dedi inşaallah inşaalah ağustosta sağlıkla hayrla hamile kalmak hepize nasip olur...
1 ağustosu heycan ve endişeyle bekliyorum ya nasip...
Evet canim pekmez biraz ağır oluyor kaynatinca daha iyievet canım çok şükür akıntı ve ağrıdan bahsettim çok normal dedi doktor bakalım ne olacak heyecanla ve duayla bekliyorum. eşimde de bi sıkıntı yok çok şükür ama keçiboynuzu pekmezi almıştık biz yinede daha güçlü olsun diye ama pekmezini yiyemedi eşim miğdesini rahatsız etti kendisini kaynatıp içirmeyi deneyim bir de dediğin gibi
çıktı mı sonucun dualarımız seninle hadi gitte al artık sonucunuAy ben bi gidemedimmm
Hadi git gel meraktancatlicazzzzAy ben bi gidemedimmm
kuzum 12.30 da çıkcak dediler ama öğle arasına gircekler 1 de evden çıkayım ben diyorumçıktı mı sonucun dualarımız seninle hadi gitte al artık sonucunu
onu da deneyim canım o zaman çok sağolEvet canim pekmez biraz ağır oluyor kaynatinca daha iyi
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinEdicem cnm baska carem yok insallah gorurum pozitifi
sen mi ben mi canım yaaa ama 12.30da çıkcak dediler gtsemde öğle arası diye alamam sanırım sonucu. 1 de çıkayım diye düşündüm.Hadi git gel meraktancatlicazzzz
ilk buraya yaz bak kimseye haber vermedenkuzum 12.30 da çıkcak dediler ama öğle arasına gircekler 1 de evden çıkayım ben diyorum
her an dua ediyorum zaten öyle cok istiyorumki olmasini nasip isi insallah rabbim banada bi melek verir.. Birde burda doktorlar cok kötü gidiyorsun hastaneye delik desik ediyolar, ev doktoruna gidiyorsun bilmedigi sey oluyo baskasina yollamak zorunda kaliyor onu bekliyorsun, acil kan aldircal yer bile yok.. Birseyler oldugunu hissedersem zaten acile gider sallarim son cagre ben randevu falan bekleyemem :))O da sıkıntı işte hemen yaptırım öğrensen bu kadar stres yapmazsin. Benim de ilk hamileliğimde göğüslerim öyle olmuştu ağrı yoktu ama şişmişti. Hayırlısı olsun inşallah dua et bol bol
hahhaha eşime dedim zaten poz. yada neg. çıksada telefonda sölemem eve gelince öğrenrsin dedim delirdi çatlıcak odailk buraya yaz bak kimseye haber vermeden
Amin hepimizin gonlune gore versin cnminşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?