Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

evet canım çok şükür akıntı ve ağrıdan bahsettim çok normal dedi doktor bakalım ne olacak heyecanla ve duayla bekliyorum. eşimde de bi sıkıntı yok çok şükür ama keçiboynuzu pekmezi almıştık biz yinede daha güçlü olsun diye ama pekmezini yiyemedi eşim miğdesini rahatsız etti kendisini kaynatıp içirmeyi deneyim bir de dediğin gibi

O da sıkıntı işte hemen yaptırım öğrensen bu kadar stres yapmazsin. Benim de ilk hamileliğimde göğüslerim öyle olmuştu ağrı yoktu ama şişmişti. Hayırlısı olsun inşallah dua et bol bol

canım inşallah güzel haberler alırsın alırız hep birlikte ben de buay serophene kullandım ben biraz geciktim başlamakta 6. gün başladım normalde 3. ya da 5. gün başlamak gerekiyormuş şuan 14 16 mm iki tane yumurtam var iğne için yeterli boyutta olmadıkları için doktor iğne vermedi kendi kendine çatlamasını bekliycem nasip artık bakalım

Evet canim pekmez biraz ağır oluyor kaynatinca daha iyi

H
her an dua ediyorum zaten öyle cok istiyorumki olmasini nasip isi insallah rabbim banada bi melek verir.. Birde burda doktorlar cok kötü gidiyorsun hastaneye delik desik ediyolar, ev doktoruna gidiyorsun bilmedigi sey oluyo baskasina yollamak zorunda kaliyor onu bekliyorsun, acil kan aldircal yer bile yok.. Birseyler oldugunu hissedersem zaten acile gider sallarim son cagre ben randevu falan bekleyemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…