Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

R
sen mi ben mi canım yaaa ama 12.30da çıkcak dediler gtsemde öğle arası diye alamam sanırım sonucu. 1 de çıkayım diye düşündüm.
rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallah.. :) güzel bir haber alalim simdiden

Kızlar, mrb. Adetime 4 gün kaldı. 2-3 gündür yogun akıntım oldu. Şimdi yok. Tam ümitleniyorum sonra ümitsizlik. Ne zpor şey beklemek. İnş. bekleyenler hayırlı hbr alır. Adet gününe son 2 gün kala gögüs hassasiyeti geçerse anlıyorum ki hamile değilim. Yine öyle olacak diye düşünüyüroum

hahhaha eşime dedim zaten poz. yada neg. çıksada telefonda sölemem eve gelince öğrenrsin dedim delirdi çatlıcak oda
tmm canm ilk buraya yazarım ama neg. çıkcak gbi hissediom benn
olumsuzu düşünme tatlım olumlu düşün olumlu olsun

Allah yardımcın olsun canim. Hadi güzel haberler ver sen de bize inşallah

olumsuzu düşünme tatlım olumlu düşün olumlu olsun
ya bu kan tahlili sonuçlarını netten öğrenenler nerden öğreniyor acaba ?
bir de ben gdip tahlilleri alıp doktoramı götürcem yoksa tahlillerim zaten doktorda mı olcak ?
sağlık ocağında kan verdim bu arada :)

sağlık ocağında verdiysen netten öğrenemezsin heralde tatlım doktorun ekranında oluyor sonuçlar

dur kız gelmesin adet falan gelecekse bebiş gelsin hayırlı uğurlu gelsin bizede uğur getirsin
İNŞ kuzum pozitf çıkarsa sizlere çok dua edicem :) sende bu hafta iyi çalış bellimi olur müjdeli haberi alıveririz :)

İnşallah güzel haberler alırsın canim. Sağlık ocağında doktorun ekranından bakılıyor. Bende bugün gidip kan vericem bat ne zaman dı senin . Belirtin varmı
Amin cnm. peki tahlil sonuçlarını bana vermiyorlar mı ?
bnm batımı sorma adet düzensizliği var bende. en son mayısda geldi adetim
belirti pek yok , olan bi kaç şey var ama oda psikoljktr diye düşünüyorum. çnkü daha çok yeni çalışmalara 3 hafta önce başladık.
hadi bakalım öğleden sonra sende gt kan ver inş poz. çıkar. sende varmı belirti adetin mi geçikti

merak etme canım o iş ben de bu hafta durmak yok inşallah güzel sonuçlanır

bu arada kızlar dün birisi yazmıştı nerde okudum bilmiyorum ama sizede aktariyim. bayanın biri sürekli test yapmış evde hep negatf çıkmş , sonra gtmiş kan vermiş gebelik çıkmış. hatta şuan 6 aylık gebeymiş. sırf çift çizgiyi görmek için gene evde test yapmış ama gene negatf çıkmş :) hamile oldugu halde... düşünün yani testlerdeki yanılma payını.
bazı bünyelerde idrara karışmıyormuş

V

illa da idrarda çift çizgiyi görme isteği neden acaba

Sonucu vermiyor canim. Sen değerlerini de sor. Ne olursa olsun. Benim bat bugün aslında. Benimde düzensiz lik oluyor arada o yüzden emin değilim. Dün evde test yaptım negatif çıktı canim. Belırtım vardı aslında adet olacakmışım gibi sancı 3 gündür oluyor. Sıcak basması sivilce felan çıktı. Ama suan birsey kalmadı sanırım psikolojik. Ama gelen giden de yok canım öğleden sonra gideyim dedim öğle arasındadır diye düşündüm .

kızlar bu arada benim doktorum eğer adet olursan önümüzdeki ay ilaç dozunu üçe çıkarıcam dedi ilacı yazdı hatta bir daha uğraşmayım diye ama iyice emin ol gebelik olmadığına adet olsanda tekrar kan testi yaptır dedi çünkü geç yumurtlama falan olurda hamile kalırsan normal adet tarihinde adet olabilirsin falan gibi birşeyler söyledi

illa da idrarda çift çizgiyi görme isteği neden acaba
ne var kız bende isterim çift çizgi hatta o testi sterile edip saklarım
BAT bugünse 2-3 gün bekle derim canım. çnkü bt hgc değerin yüksek çıkablr ama gebelikten mi adetten mi bilemezler sanırım. bnde çok tecrübeli değil bu konularda ama öyle okumuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…