Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

amiiiiiiin canı gönülden amin

canm şimdilk bunları düşünme böle hesaplı planlı davranma şu haftayı bi güzel geçirin. sonra gelsin testler :)
inş o ilaçlara gerek kalmayacak kuzum

ben negatiflerimi bile saklamıştım bir süre belki pozitife döner diye ilk zamanlarda

canm şimdilk bunları düşünme böle hesaplı planlı davranma şu haftayı bi güzel geçirin. sonra gelsin testler :)
inş o ilaçlara gerek kalmayacak kuzum
ayyy inşallah dediğin gibi olur canım ilaç kullanmaktan nefret eden ben şimdi çeşit çeşit ilaç kullanıyorum yok adet söktürücüsü yok yumurta geliştiricisi Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda inşallah bizimde göbüşlerimizi doldurur

Annem bana hamileykende idrarda çıkmamış 3 aylık
Onla ilgili bir bilgim yok canim iyi oldu dediğin bir arastirayim olmazsa çok saol. Gerci suan hamile gibi de hissetmiyorum ama hayırlısı

Annem bana hamileykende idrarda çıkmamış 3 aylık

Onla ilgili bir bilgim yok canim iyi oldu dediğin bir arastirayim olmazsa çok saol. Gerci suan hamile gibi de hissetmiyorum ama hayırlısı
bi araştr kuzum. ben öyle okudum çnkü. adeti gelmeden kan verenlerin oranları yüksek çıkabliyormuş. hormonlar yükseldiği için. sonra bunu gebelik sanıyorlarmış. o yüzden bat gelmezse 2-3 gün sonra kan vermek daha mantıklıymış ama sen gene bi araştır tabi :)

güle güle git güle güle gel inşallah tatlım

Tamam canım çok saol güzel haberlerini bekliyrz

senden bildirim gelince ben de dedim sonucu aldı da yazdı heyecanla açtım

adetinin kaçıncı günü canm bnmde 16.gün 1 tanesi 15 mm olmştu 19.gün tekrar gttik 19mm olmştu iğneni vuralım dedi gec yumrtlma oluyo pco olunca ama haer ay hayal kırıklığnanda bıktım ...iğneden 16 gün snra test yaptr dedi 1 ağustosa kadr adet olmazsam test yaptrcam ama şimdiden korkuyorummmmm negatif çıkcacak doktrgeç yumrtlama olduğu için bi sürü ilaç alıyorum 2 kilo aldm zaten kilo var inşaallah değer :)

Ahah yok bacim otobs bekliom daha cok sicak buralar yuruncek gbi degil

adetimin 14. günü canım beni neden tekrar çağırmadı acaba ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…