canm şimdilk bunları düşünme böle hesaplı planlı davranma şu haftayı bi güzel geçirin. sonra gelsin testler :)kızlar bu arada benim doktorum eğer adet olursan önümüzdeki ay ilaç dozunu üçe çıkarıcam dedi ilacı yazdı hatta bir daha uğraşmayım diye ama iyice emin ol gebelik olmadığına adet olsanda tekrar kan testi yaptır dedi çünkü geç yumurtlama falan olurda hamile kalırsan normal adet tarihinde adet olabilirsin falan gibi birşeyler söyledi
ne var kız bende isterim çift çizgi hatta o testi sterile edip saklarım
BAT bugünse 2-3 gün bekle derim canım. çnkü bt hgc değerin yüksek çıkablr ama gebelikten mi adetten mi bilemezler sanırım. bnde çok tecrübeli değil bu konularda ama öyle okumuştum :)
ahahhaha diyene bak o zmanben negatiflerimi bile saklamıştım bir süre belki pozitife döner diye ilk zamanlarda
ayyy inşallah dediğin gibi olur canım ilaç kullanmaktan nefret eden ben şimdi çeşit çeşit ilaç kullanıyorum yok adet söktürücüsü yok yumurta geliştiricisi Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda inşallah bizimde göbüşlerimizi doldururcanm şimdilk bunları düşünme böle hesaplı planlı davranma şu haftayı bi güzel geçirin. sonra gelsin testler :)
inş o ilaçlara gerek kalmayacak kuzum
Annem bana hamileykende idrarda çıkmamış 3 aylıkbu arada kızlar dün birisi yazmıştı nerde okudum bilmiyorum ama sizede aktariyim. bayanın biri sürekli test yapmış evde hep negatf çıkmş , sonra gtmiş kan vermiş gebelik çıkmış. hatta şuan 6 aylık gebeymiş. sırf çift çizgiyi görmek için gene evde test yapmış ama gene negatf çıkmş :) hamile oldugu halde... düşünün yani testlerdeki yanılma payını.
bazı bünyelerde idrara karışmıyormuş
Onla ilgili bir bilgim yok canim iyi oldu dediğin bir arastirayim olmazsa çok saol. Gerci suan hamile gibi de hissetmiyorum ama hayırlısıne var kız bende isterim çift çizgi hatta o testi sterile edip saklarım
BAT bugünse 2-3 gün bekle derim canım. çnkü bt hgc değerin yüksek çıkablr ama gebelikten mi adetten mi bilemezler sanırım. bnde çok tecrübeli değil bu konularda ama öyle okumuştum :)
hadi git artık giiiiiiittttttahahhaha diyene bak o zman
nese tutmayın beni salın ipimi gidiommm ben hazırlanayım artıkkkk
bi araştr kuzum. ben öyle okudum çnkü. adeti gelmeden kan verenlerin oranları yüksek çıkabliyormuş. hormonlar yükseldiği için. sonra bunu gebelik sanıyorlarmış. o yüzden bat gelmezse 2-3 gün sonra kan vermek daha mantıklıymış ama sen gene bi araştır tabi :)Annem bana hamileykende idrarda çıkmamış 3 aylık
Onla ilgili bir bilgim yok canim iyi oldu dediğin bir arastirayim olmazsa çok saol. Gerci suan hamile gibi de hissetmiyorum ama hayırlısı
vallahi gttim çıkıom kendinize iyi bakınn haberi alınca yazarım dua edin banahadi git artık giiiiiiitttttt
Tamam canım çok saol güzel haberlerini bekliyrzbi araştr kuzum. ben öyle okudum çnkü. adeti gelmeden kan verenlerin oranları yüksek çıkabliyormuş. hormonlar yükseldiği için. sonra bunu gebelik sanıyorlarmış. o yüzden bat gelmezse 2-3 gün sonra kan vermek daha mantıklıymış ama sen gene bi araştır tabi :)
adetinin kaçıncı günü canm bnmde 16.gün 1 tanesi 15 mm olmştu 19.gün tekrar gttik 19mm olmştu iğneni vuralım dedi gec yumrtlma oluyo pco olunca ama haer ay hayal kırıklığnanda bıktım ...iğneden 16 gün snra test yaptr dedi 1 ağustosa kadr adet olmazsam test yaptrcam ama şimdiden korkuyorummmmm negatif çıkcacak doktrgeç yumrtlama olduğu için bi sürü ilaç alıyorum 2 kilo aldm zaten kilo var inşaallah değer :)canım inşallah güzel haberler alırsın alırız hep birlikte ben de buay serophene kullandım ben biraz geciktim başlamakta 6. gün başladım normalde 3. ya da 5. gün başlamak gerekiyormuş şuan 14 16 mm iki tane yumurtam var iğne için yeterli boyutta olmadıkları için doktor iğne vermedi kendi kendine çatlamasını bekliycem nasip artık bakalım
adetimin 14. günü canım beni neden tekrar çağırmadı acaba ilginçadetinin kaçıncı günü canm bnmde 16.gün 1 tanesi 15 mm olmştu 19.gün tekrar gttik 19mm olmştu iğneni vuralım dedi gec yumrtlma oluyo pco olunca ama haer ay hayal kırıklığnanda bıktım ...iğneden 16 gün snra test yaptr dedi 1 ağustosa kadr adet olmazsam test yaptrcam ama şimdiden korkuyorummmmm negatif çıkcacak doktrgeç yumrtlama olduğu için bi sürü ilaç alıyorum 2 kilo aldm zaten kilo var inşaallah değer :)
yürüme zaten boşver çıkmıştır zaten sonucun alırsın hemenAhah yok bacim otobs bekliom daha cok sicak buralar yuruncek gbi degil
develet mi,özel mi? doktoradetimin 14. günü canım beni neden tekrar çağırmadı acaba ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?