Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

erva147 topiği sabhtan okdum kaç saatr bn bile meraktaym hayrlısı inşallah :)))))

esim dun cok yogunmus bu yuzden test almayi unutmus bende birgun daha bekleyeyim dedim bugunde ayni durumdayim halen sari akintim var ve kramp gibi agrilarim var beklemekte cok zor ya 3 gun gecti bugunle beraber
Poplin benimde 3 gün geçti akıntım okadar çokki sarı benimde aynı durumdayız başka belirtin varmı adet olacak gibi hissediyormusun ben adet olacak gibiyim ama hala gelen giden yok ;/

özele gidiyorum canım burda devlette çok zor bu işler doğru düzgün ilgilenen yok malesef
bnde özele gidiyorm devlette yaptrdm yumrtlama takbi daha önce acilde şu gün vurdr dediler okadr..şimdi özelde ki kendi vurdu bi sürü destekleyci ilaç verdi bakalmm

bnde özele gidiyorm devlette yaptrdm yumrtlama takbi daha önce acilde şu gün vurdr dediler okadr..şimdi özelde ki kendi vurdu bi sürü destekleyci ilaç verdi bakalmm
aynen canım özeldekiler daha çok ilgileniyor devlette başlarından atıyolar insanları herkes için geçerli değil tabi bu devlette çalışıp işini iyi yapan mutlaka vardır

Poplin benimde 3 gün geçti akıntım okadar çokki sarı benimde aynı durumdayız başka belirtin varmı adet olacak gibi hissediyormusun ben adet olacak gibiyim ama hala gelen giden yok ;/
aynen bende adet olacak gibi hissediyorum benim normalde adet olacagim zaman iki gun oncesinden kahverengi akintim gelirdi bu ay oda yok bel agrim kasik agrim gögus agrim var birde yuzum kurudu putur putur oldu deli gibi nemlendirici suruyorum kacgundur normalde adetime yakin hep sivilcelenirdim eger hamile degilsem baya bi dengem sasmis

hadi insallah ikimizde hamileyizdir ben cok istiyorum tatile kayinvalidemlere geldik burda bu haberi vermem benim icin cok onemli artik cocugum olmuyor diye cok konusur oldular

evet bende çok sivilcelenirdim bu ay bir tane bile sivilce çıkmadı hatta yüzüm güzelleşti bi parlama var kuruluk yok. adetim geçmeden iki gün önce test tek çizgiydi korkudan şimdi testte yapamıyorum ama yarında olmassam yapıcam. sende yapınca paylaş canım umarım hepimiz istediğimizi hayırlısıyla alırız

erva147 canım haklisin valla bende öyle sanıyodum evlenirim sonrada çocuk olur dedim ama Kısmet artık ne yaptın sonuçların ne cıktı ay inşallah olumlu sonuç alırsın

Poplinn ne zamandır çocuğun olmuyo canım benim kaynanam da yeni konuşmaya başlıyo diyo artık bi tane bebeğiniz olsun yeter diyo ben de dedim allah isterse olur senin istemekle deil hemde geçen bayramda söyledi bayram günü morel sıfır oldu resmen agliycaktm yaa ;(

bende yarin yapicam testi insallah yarina kadar adet olmazsam tabi Allahim isteyen herkese nasip etsin Rabim aratmasin insallah adetimden 5 gun once yapmistim test cikmamisti bakalim yarin ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…