Ay bide beni sorun kapinin dibindeyim ismim yazsada girsem offfferva147 topiği sabhtan okdum kaç saatr bn bile meraktaym hayrlısı inşallah :)))))
özele gidiyorum canım burda devlette çok zor bu işler doğru düzgün ilgilenen yok malesefdevelet mi,özel mi? doktor
esim dun cok yogunmus bu yuzden test almayi unutmus bende birgun daha bekleyeyim dedim bugunde ayni durumdayim halen sari akintim var ve kramp gibi agrilarim var beklemekte cok zor ya 3 gun gecti bugunle beraberInsallah cnm hadi merakla beklioruz haberini
üzülme canım elbet bir gün bizimde yüzümüz gülecek ;(Kzlr mslf 0.14 cikti gbe deglm eve gdiorum
hadi yaa sıkma canını tatlım o sonuç elbet birgün pozitif olacak hayırlısı olsun gecikme nedeni için birşey söyledi mi doktorKzlr mslf 0.14 cikti gbe deglm eve gdiorum
Poplin benimde 3 gün geçti akıntım okadar çokki sarı benimde aynı durumdayız başka belirtin varmı adet olacak gibi hissediyormusun ben adet olacak gibiyim ama hala gelen giden yok ;/esim dun cok yogunmus bu yuzden test almayi unutmus bende birgun daha bekleyeyim dedim bugunde ayni durumdayim halen sari akintim var ve kramp gibi agrilarim var beklemekte cok zor ya 3 gun gecti bugunle beraber
bnde özele gidiyorm devlette yaptrdm yumrtlama takbi daha önce acilde şu gün vurdr dediler okadr..şimdi özelde ki kendi vurdu bi sürü destekleyci ilaç verdi bakalmmözele gidiyorum canım burda devlette çok zor bu işler doğru düzgün ilgilenen yok malesef
aynen canım özeldekiler daha çok ilgileniyor devlette başlarından atıyolar insanları herkes için geçerli değil tabi bu devlette çalışıp işini iyi yapan mutlaka vardırbnde özele gidiyorm devlette yaptrdm yumrtlama takbi daha önce acilde şu gün vurdr dediler okadr..şimdi özelde ki kendi vurdu bi sürü destekleyci ilaç verdi bakalmm
Canım üzülme hayırlısını iste Allah tan. Zaten beklemiyordun da olsa sürpriz olcaktı. O yüzden bi sonraki aya odaklan ki o zaman olur belki Allah ın izniyleKzlr mslf 0.14 cikti gbe deglm eve gdiorum
hayırlısı olsun cnm çalışmalara devam olacak inşallahKzlr mslf 0.14 cikti gbe deglm eve gdiorum
aynen bende adet olacak gibi hissediyorum benim normalde adet olacagim zaman iki gun oncesinden kahverengi akintim gelirdi bu ay oda yok bel agrim kasik agrim gögus agrim var birde yuzum kurudu putur putur oldu deli gibi nemlendirici suruyorum kacgundur normalde adetime yakin hep sivilcelenirdim eger hamile degilsem baya bi dengem sasmisPoplin benimde 3 gün geçti akıntım okadar çokki sarı benimde aynı durumdayız başka belirtin varmı adet olacak gibi hissediyormusun ben adet olacak gibiyim ama hala gelen giden yok ;/
hadi insallah ikimizde hamileyizdir ben cok istiyorum tatile kayinvalidemlere geldik burda bu haberi vermem benim icin cok onemli artik cocugum olmuyor diye cok konusur oldularPoplin benimde 3 gün geçti akıntım okadar çokki sarı benimde aynı durumdayız başka belirtin varmı adet olacak gibi hissediyormusun ben adet olacak gibiyim ama hala gelen giden yok ;/
evet bende çok sivilcelenirdim bu ay bir tane bile sivilce çıkmadı hatta yüzüm güzelleşti bi parlama var kuruluk yok. adetim geçmeden iki gün önce test tek çizgiydi korkudan şimdi testte yapamıyorum ama yarında olmassam yapıcam. sende yapınca paylaş canım umarım hepimiz istediğimizi hayırlısıyla alırızaynen bende adet olacak gibi hissediyorum benim normalde adet olacagim zaman iki gun oncesinden kahverengi akintim gelirdi bu ay oda yok bel agrim kasik agrim gögus agrim var birde yuzum kurudu putur putur oldu deli gibi nemlendirici suruyorum kacgundur normalde adetime yakin hep sivilcelenirdim eger hamile degilsem baya bi dengem sasmis
Üzülme canim vakti vardır. İnş yakın bir zamanda bu güzel haberleri veririz. Bu ay ovulasyon testi denersin şansın daha da artarKzlr mslf 0.14 cikti gbe deglm eve gdiorum
Hiç üzülme hakkımızda hayırlısı olsun bir dahaki sefere inşallahKzlr mslf 0.14 cikti gbe deglm eve gdiorum
bende yarin yapicam testi insallah yarina kadar adet olmazsam tabi Allahim isteyen herkese nasip etsin Rabim aratmasin insallah adetimden 5 gun once yapmistim test cikmamisti bakalim yarin ola hayrolaevet bende çok sivilcelenirdim bu ay bir tane bile sivilce çıkmadı hatta yüzüm güzelleşti bi parlama var kuruluk yok. adetim geçmeden iki gün önce test tek çizgiydi korkudan şimdi testte yapamıyorum ama yarında olmassam yapıcam. sende yapınca paylaş canım umarım hepimiz istediğimizi hayırlısıyla alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?