Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Senin bat ne zaman canim

3 senelik evliyim canim benim bir sorunum yok ama esimin hareketli spermi azmis ama yinede benim cocugum olmuyor gibi duruyor disardan sonucta boyle seyleri akrabalara anlatamayiz hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyirum hep elimi karnima koyup ihlas suresi okuyorum sonucta can verecek olan Allah ne engel olursa olsun mucize Allahtan

bende yarin yapicam testi insallah yarina kadar adet olmazsam tabi Allahim isteyen herkese nasip etsin Rabim aratmasin insallah adetimden 5 gun once yapmistim test cikmamisti bakalim yarin ola hayrola
hadi bakalım hayırlı haberlerle..

benim kayınvalidemde bilmiyor benim hastaneye gittiğimi bi ankaraya gitseniz aslında diyor ankara için erken daha diyorum yok ben siz istiyosunuz acele ediyosunuz diye söylüyorum diyor.

Poplinn ccanım inancını asla yitirme zaten sana bisey soyliym de sana kalmış yine ben bu konuda o kadar araştırma yaptım ki her alanda bilgi sahibiyim diye bilirim eşine keçiboynuzu icirsene benim eşimde bi sorun yoktu ama yinede icirdim hareketli sperm sayısı /15 den / 20 ye cıktı canım belki rabbim sebep eyler dene derim internetten araştır

aa bilmiyordumm tabi deneriz zaten esimde cok uzuluyor soylesem hemen aksatmadan yapar

Benimde bugün bat . Evde mi yaptın testi
bat gunumden 5 gun once evde idrar testi yaptim cikmadi zaten cikmasi imkansizmis ben dayanamamistim simdide elimde test yok koydeyiz esime soyledim dun oda unutmus bugun alacak yarin sabahtan yapicam testi

Kesinlikle deneyin kızlar keçiboynuzunu ben de denedim işe yarıyor. 15 gün boyunca her gün içirin eşinize. Ama hep taze kaynatın. Bir bardak kadar suyu kaynatın önce sonra 3-4 tane keçiboynuzunu kırıp atın 10 dk kaynasın ılıtıp içirin

Poplinn Canım internetten yaz ibrahim saracoglunun keciboynuzu kuru diye hemen çıkar internette bZi yerlerde ise yaramaz diyo ama sen inanma tecrübe konusyo tahliller duruyo bende yani rabbim inşallah sana da banada nasip eder

Poplin ne kadar gecikti adetin ? Seni heveslendirmek istemem ama ben hamileyken yüzüm çok kurumuştu aynı dediğin gibi pütür pütür olmuştu nemlendiriciler bile kar etmiyordu. İnşallah hamilesindir canım

sukrancemal ah canım denemedik bisey kalmadı ki artık allaha kaldi işimiz
Tabiki canım önce Allahtan isteyeceğiz ama tevekkülü de elden bırakmamak lazım elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah en kısa zaanda hepimize nasip eder rabbim sağlıklı bebişler

muray19 Canım rabbim yardimcimiz olsun bir gün o güzel haberi herkese vericez inşallah sen.ne yaptın doktora gittin mi
inşallah canım inşallah. gittim evet benim yumyumlar 14 16 mm olmuş ilaca adetin 6. günü başlamıştım o yüzden oldu heralde doktor iğne için yeterli boyutta olmadığı için iğne vermedi ama bu haftayı iyi değerlendir dedi hamile kalma şansın yüksek dedi akıntı ve ağrıyı söyledim çok normal dedi bu hafta muhtemelen yumurtlama haftan olcak günaşırı ilişki dedi hayırlısı bakalım ne olacak

merhaba kızlar bakalım ilk hamiş haberini alacak şanslı kim olacak:))

yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin demek istiyorum

kocaeliden kimse varmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…