Senin bat ne zaman canimaynen bende adet olacak gibi hissediyorum benim normalde adet olacagim zaman iki gun oncesinden kahverengi akintim gelirdi bu ay oda yok bel agrim kasik agrim gögus agrim var birde yuzum kurudu putur putur oldu deli gibi nemlendirici suruyorum kacgundur normalde adetime yakin hep sivilcelenirdim eger hamile degilsem baya bi dengem sasmis
3 senelik evliyim canim benim bir sorunum yok ama esimin hareketli spermi azmis ama yinede benim cocugum olmuyor gibi duruyor disardan sonucta boyle seyleri akrabalara anlatamayiz hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyirum hep elimi karnima koyup ihlas suresi okuyorum sonucta can verecek olan Allah ne engel olursa olsun mucize AllahtanPoplinn ne zamandır çocuğun olmuyo canım benim kaynanam da yeni konuşmaya başlıyo diyo artık bi tane bebeğiniz olsun yeter diyo ben de dedim allah isterse olur senin istemekle deil hemde geçen bayramda söyledi bayram günü morel sıfır oldu resmen agliycaktm yaa ;(
hadi bakalım hayırlı haberlerle..bende yarin yapicam testi insallah yarina kadar adet olmazsam tabi Allahim isteyen herkese nasip etsin Rabim aratmasin insallah adetimden 5 gun once yapmistim test cikmamisti bakalim yarin ola hayrola
25 temmuz canimSenin bat ne zaman canim
benim kayınvalidemde bilmiyor benim hastaneye gittiğimi bi ankaraya gitseniz aslında diyor ankara için erken daha diyorum yok ben siz istiyosunuz acele ediyosunuz diye söylüyorum diyor.Poplinn ne zamandır çocuğun olmuyo canım benim kaynanam da yeni konuşmaya başlıyo diyo artık bi tane bebeğiniz olsun yeter diyo ben de dedim allah isterse olur senin istemekle deil hemde geçen bayramda söyledi bayram günü morel sıfır oldu resmen agliycaktm yaa ;(
Benimde bugün bat . Evde mi yaptın testi25 temmuz canim
aa bilmiyordumm tabi deneriz zaten esimde cok uzuluyor soylesem hemen aksatmadan yaparPoplinn ccanım inancını asla yitirme zaten sana bisey soyliym de sana kalmış yine ben bu konuda o kadar araştırma yaptım ki her alanda bilgi sahibiyim diye bilirim eşine keçiboynuzu icirsene benim eşimde bi sorun yoktu ama yinede icirdim hareketli sperm sayısı /15 den / 20 ye cıktı canım belki rabbim sebep eyler dene derim internetten araştır
bat gunumden 5 gun once evde idrar testi yaptim cikmadi zaten cikmasi imkansizmis ben dayanamamistim simdide elimde test yok koydeyiz esime soyledim dun oda unutmus bugun alacak yarin sabahtan yapicam testiBenimde bugün bat . Evde mi yaptın testi
Kesinlikle deneyin kızlar keçiboynuzunu ben de denedim işe yarıyor. 15 gün boyunca her gün içirin eşinize. Ama hep taze kaynatın. Bir bardak kadar suyu kaynatın önce sonra 3-4 tane keçiboynuzunu kırıp atın 10 dk kaynasın ılıtıp içirinPoplinn ccanım inancını asla yitirme zaten sana bisey soyliym de sana kalmış yine ben bu konuda o kadar araştırma yaptım ki her alanda bilgi sahibiyim diye bilirim eşine keçiboynuzu icirsene benim eşimde bi sorun yoktu ama yinede icirdim hareketli sperm sayısı /15 den / 20 ye cıktı canım belki rabbim sebep eyler dene derim internetten araştır
Poplin ne kadar gecikti adetin ? Seni heveslendirmek istemem ama ben hamileyken yüzüm çok kurumuştu aynı dediğin gibi pütür pütür olmuştu nemlendiriciler bile kar etmiyordu. İnşallah hamilesindir canımaynen bende adet olacak gibi hissediyorum benim normalde adet olacagim zaman iki gun oncesinden kahverengi akintim gelirdi bu ay oda yok bel agrim kasik agrim gögus agrim var birde yuzum kurudu putur putur oldu deli gibi nemlendirici suruyorum kacgundur normalde adetime yakin hep sivilcelenirdim eger hamile degilsem baya bi dengem sasmis
Tabiki canım önce Allahtan isteyeceğiz ama tevekkülü de elden bırakmamak lazım elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah en kısa zaanda hepimize nasip eder rabbim sağlıklı bebişlersukrancemal ah canım denemedik bisey kalmadı ki artık allaha kaldi işimiz
inşallah canım inşallah. gittim evet benim yumyumlar 14 16 mm olmuş ilaca adetin 6. günü başlamıştım o yüzden oldu heralde doktor iğne için yeterli boyutta olmadığı için iğne vermedi ama bu haftayı iyi değerlendir dedi hamile kalma şansın yüksek dedi akıntı ve ağrıyı söyledim çok normal dedi bu hafta muhtemelen yumurtlama haftan olcak günaşırı ilişki dedi hayırlısı bakalım ne olacakmuray19 Canım rabbim yardimcimiz olsun bir gün o güzel haberi herkese vericez inşallah sen.ne yaptın doktora gittin mi
Amin canım hepimizden. haziranda düşük yaptım şimdi tekrar istiyoruz bakalım adet tarihimi bekliyorumsukrancemal inşallah canım allah razı olsun sen hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?