- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bende haziranda kürtaj oldum. Haziranin kaçinda kürtaj oldun canım ? Ben ilk adetimi gördümAmin canım hepimizden. haziranda düşük yaptım şimdi tekrar istiyoruz bakalım adet tarihimi bekliyorum
Benim kendiliğinden düştü canım kürtaj olmadım. ilk adetimi de atlattım. şimdiki gelmesin diye dua ediyorum bakalım hayırlısıBende haziranda kürtaj oldum. Haziranin kaçinda kürtaj oldun canım ? Ben ilk adetimi gördüm
Ben yakında izmite taşınıyorummerhaba kızlar bakalım ilk hamiş haberini alacak şanslı kim olacak:))
yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin demek istiyorum
kocaeliden kimse varmı:)
He anladım canım bende ilk adetini bekliyorsun sandım. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canımBenim kendiliğinden düştü canım kürtaj olmadım. ilk adetimi de atlattım. şimdiki gelmesin diye dua ediyorum bakalım hayırlısı
amin canım inşallah hepimize nasip olsunHe anladım canım bende ilk adetini bekliyorsun sandım. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir canım
amin canım inşallah sağ olasın. Belli değil canım hiç bir sıkıntım yoktu. bir anda kanamam oldu ve ertesi sabah düşük yaptım. İnsan beklemeyince çok üzülüyor. bir de pazar günüydü kanamam olduğunda acile gittim düşük yapıyorsun git evde bekle deyip gönderdiler çok moralimi bozdu o durumda hiç müdahale edilmedisukrancemal Canım benim ya inşallah tekrar bebisin olur düşük sebebin belli mi
inşallah olmazsın canım biriniz verin hamiş haberini devamıda gelsin sonramuray19 anladım canım hayırlısı olsun üzülme benim de bugün ignenin 16.günü cuma günüm adet tarihim karnım agriyo ama olacak gibiyim
Çok dikkat ediyordum zaten canım eşim sağ olsun hiç iş yaptırmıyordu yatıyordum hep. Ama çalışıyorum merkezden ilçeye gidip geliyorum bir saatlik yol çekiyorum her gün o beni zorluyor biraz da ona yordum ben. her şey Allahtan olacak olana engel olamayızsukrancemal canım vardır bir hayır ağır falan kaldırma bir daha hamile kalırsan yat dinlen daha tebdirli davran ve doktorndan başka doktora görünme
İnşallah canım. Ben de öyle hepimize birden dua edeceğim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hayırlısıylasukrancemal elbette canım o yazmışsa engel olacak kimse yoktur inşallah dua ederken artık sizleri de katacağım dua ma bütün anne adaylarını insallah
canımm inşallah gerek kalmaz istanbulla falan uğraşmazsın bu ay gelmiştir bebişinmuray19 inşallah o kadar istiyorum ki rabbimden hepimizi için inşallah özellikle senin hamile haberini almadan konuşmaya devam edicem seninle ben 2 3 ay daha olmasa istanbula gitmeyi düşünüyorum bulunduğum ilde çok iyi doktorlar bulunmuyo
Hepimiz umutlanıyoruz böyle canım üzülme vakti zamanı gelince hiç haberin bile olmayacak hamile olduğundan. Sen kendine dikkt et yemene içmene sağlığına dikkat et olur inşallah.hepinize teşekkür ederim kızlar. ilk önce üzüldüm biraz ama geçti daha yolun başındayız devam devam
Kısaca anlatayım doktor bn odaya girdiğimde güldü gel bakalım dedi bebek bekliyor musun dedi. Bilmem k dedim istiyorum ama adetm düzensz oldgu için olmamıştr diye düşünüyorum dedim. Gene güldü tahminin ne hissedersin sen dedi (aha dedim hamileyim kesin) sonra malesf olmamş dedi. orda üzüldüm. o kadar gülüyordu ki sanki mutlu haber vercek gbiydi. Nese diğer testlerinde normal gayet sağlıklısın dedi. E neden adetim düzensiz dedim bilmiyorum birşey görünmüyor dedi. Bende adet söktürücü alsam olurmu dedim. Hayır dedi ! geçen bir hasta geldi tüm testleri negatfti ama 4 aylık hamile çıktı gizli gebelikti , o yüzden kendi başına hap kullanma kadın doğuma gt mutlaka adet için dedi.
bu kadar kızlar. Ne yapalım denemeye devam ama öle gülünce, ne hissediyorsun söle bakalım falan diyince bebiş var sandım bi an
ayy hakkaten öyle olmuş canım ben olsam ben de öyle düşünürdüm neyse sıkma canını dediğin gibi daha yolun başı umuduunu kaybetme sakınhepinize teşekkür ederim kızlar. ilk önce üzüldüm biraz ama geçti daha yolun başındayız devam devam
Kısaca anlatayım doktor bn odaya girdiğimde güldü gel bakalım dedi bebek bekliyor musun dedi. Bilmem k dedim istiyorum ama adetm düzensz oldgu için olmamıştr diye düşünüyorum dedim. Gene güldü tahminin ne hissedersin sen dedi (aha dedim hamileyim kesin) sonra malesf olmamş dedi. orda üzüldüm. o kadar gülüyordu ki sanki mutlu haber vercek gbiydi. Nese diğer testlerinde normal gayet sağlıklısın dedi. E neden adetim düzensiz dedim bilmiyorum birşey görünmüyor dedi. Bende adet söktürücü alsam olurmu dedim. Hayır dedi ! geçen bir hasta geldi tüm testleri negatfti ama 4 aylık hamile çıktı gizli gebelikti , o yüzden kendi başına hap kullanma kadın doğuma gt mutlaka adet için dedi.
bu kadar kızlar. Ne yapalım denemeye devam ama öle gülünce, ne hissediyorsun söle bakalım falan diyince bebiş var sandım bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?