Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

esim dun cok yogunmus bu yuzden test almayi unutmus bende birgun daha bekleyeyim dedim bugunde ayni durumdayim halen sari akintim var ve kramp gibi agrilarim var beklemekte cok zor ya 3 gun gecti bugunle beraber
Cnm sari akinti iltihapta olabilir insallh bebistir

bnm doktor bebiş istemiyorum sandı galiba , o yüzden hadi yine iyisin gülüşü vardı adamda

Haklısın canım olumlu gibi konuşmuş doktor maalesef psikolojiden anlamıyor bazısı kısa zamanda güzel haberler alırsın umarım

Kızlar beslenmenin etkisi var mi gerçekten ben beslenmeme dikkat etmiyorum evde te kim diye hiç canım yemek falan yemek istemiyor anneme soruyorum eskiler ne yiyorduk ki hamile kalamıyorduk diyo

muray19 eevet canım inşallah bir gün mutlaka hepimiz anne olacağız
amiiiiiiiiin inşallah başta peygamber efendimiz (s.a.v)'ın mübarek yüzü hürmetine gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin evliyaların ermişlerin erenlerin mübarek gün ve gecelerin mübarek ayların okunan ezanların yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda ve hayırlısıyla... ilk dua benden ben hep bu şekilde dua ediyorum kızlar

Amin canım aminnn inşallah

E erva1 bu doktorlatin patavatsizliklari oldurucek beni zaten

Gecen konusmalarda idrar testinde negatuf cikistan bahsedilmis :)
Benim gunum 12 gun gecmesine ragmen cikmamisti mecbur kan testine gittim orda 89.7 cikmisti. Halbuki ben cift cizgiyi gormek isterdim ama beyaz kagitta gormustum

Bakalim bu sefer nasil olucak :)

muray19 amin elmanın canimmm bende su şekilde dua ediyorum Rabbim sen herşeyi bizden iyi bilensin şükürler olsun verdiğinede vermediginede sen kainatin rabbisin ol emrine bakar herşey bize de ol emri nasip et allahım bana ve tüm bebek isteyen anne olmak isteyen herkese hayırlısı ile bebek nasip eyle eğer o zaman uzun bir zaman sa o zamana kadar bana güç ver rabbim güç ver ki sana daha çok yaklaşayım daha çok dua edeyim.ben bütün istediklerimi hayallerimi sana emanet ettim rabbim senin gücün herşeye yeter senin yolunda yetiştireceğim salih evlat nasip eyle aminn

Kızlar beslenmenin etkisi var mi gerçekten ben beslenmeme dikkat etmiyorum evde te kim diye hiç canım yemek falan yemek istemiyor anneme soruyorum eskiler ne yiyorduk ki hamile kalamıyorduk diyo
Annelerimiz dikkat etmezmiş canım ama o zamanlar yiyecekler bu kadar hormonlu sağlıksız değilmiş. Şimdi bakıyorum her kadın neredeyse düşük yapıyor ya da bebek olmuyor geç oluyor. Biz elimizden geleni yapalım da etkisi olmasın varsın

hiç bir fikrim yok , bu ne yahu yumurtlamayı takip et beslenmeyi takip et , demir eksikliğini takip et, adetininin ortasını bul ovulasyonu hesapla ohoooo...
ben sanıyordum ki o iş olunca dank diye hamile kalınıyor. Bize hep böle öğrettiler , ilk defasında o işi yapıp şak diye hamile kalanlar maşallah iyi denk getirmiş bunca şeyi

@erva147 canım çok güldüm ya aynen öyle ama ne yapilm çok şükür benim karşımda bi kadın var evlenir evlenmez çocuğu oldu dedim yumurta takibi yaptınızmı o ne kız diyo bizimki ilk gecede oldu biz mi hata yaptık acaba ilk gecede diye gülüyorum kendime :))))

Bence hersey nasip bizim geli tek denemede hamile kalmis arkadasim hic beklemiyodu bile hamile kaldigini ogrenince sok gecirdi resmen

Benim herseyim normal giderken 8.haftada kalbi durmus bebegimin yani yiyip icecegi varsa ne yaparsan geliyo yoksa da gidiyor

oyy değer farkına bak bnmkide 0.14 çıktı
senin değerleri bana ödünç versene kız.
bu arada sen hamiş miydin ? hayırlı olsun maşallahh iyi bak bebişine
bir test daha yap bakim evde çift çıkacak mı

Benim görümce de ilk gecede hamile kaldı doktor ona çok doğurgansın hemen olabilir demişti oldu valla

amiiiin canım dua edince insan kendini rahatlamış hissediyor herşeyi unutuyor bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…