Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Yok canim degilim mayis ayinda dusuk yaptim

Amiiinnnnn canım inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım

Haklı valla bz 3 kardeşiz sorsan anneme ovulasyonu bilmez
Bnde sevmem böle hesap kitap işlerini birde diyorlar ya yumurta 24 saat canlı kalıyor, o gün içinde yaptın yaptın olmadı mı önümzdeki ayı bekle. Ay inannasım gelmiyor benm buna. dünyada ki herkes patır patır çocuk doğuyor, arkadaş hepsimi o 24 saati bildi de yaptı.

bnmle aynı gün aynı dakika evlenen arkadaşım var liseden. şuan bebeişini seviyor evinde aynı gün evlendik ulannn

Ay delircem su foruma alisamadim baskasinin mesajini paylastim yanlislikla kusura bakma arkadasim :)) kizlar ne kadar cok cocugu olmayan insan varmis karar vermeden once buralarda yazilar okumadan once bilmezdim ilginc valla alöah hayirlisiyla hepimize yardim etsin insallah kucaklarimiz bos kalmasin insan herseyi kafasina takiyo butun belirtiler birbirine benziyo cok karisik ve zor bi is.. En azindan burda herkes birbirine destek oluyo dua ediyo en guzel umudum sizler oldunuz..

erva147 duygularıma tercüman oldun valla eskiden fabrika gibi kadınlar sürekli çocuk doğururmuş hepsi mi yumurtlama takip etti hepsi mi yumurtlam gününe denk getirdi arkadaş

adet ağrısı gibi ağrım var bi yumurtlasaydım eşimde dalga geçiyo benle bi yumurtlayamadın ne yumurtlycan altın falan mı diyo terbiyesiz

benimle aynı gün düğünü olan arkadaşım şuan evinde bebişini seviyor, bende "daha erken" diyip hiç yapmadıydım o işi. İyi halt yedim. Bebiş poposu görceğime ebemin hörükesini gördüm

adet ağrısı gibi ağrım var bi yumurtlasaydım eşimde dalga geçiyo benle bi yumurtlayamadın ne yumurtlycan altın falan mı diyo terbiyesiz
ay alemsiniz sizde yaa . Ne işin var kız senin burda çalışmalara başlasana öncesi sonrası yok her gün değerlendirmeniz lazım

benimle aynı gün düğünü olan arkadaşım şuan evinde bebişini seviyor, bende "daha erken" diyip hiç yapmadıydım o işi. İyi halt yedim. Bebiş poposu görceğime ebemin hörükesini gördüm
bebiş poposunuda görürsün merak etme

ay alemsiniz sizde yaa . Ne işin var kız senin burda çalışmalara başlasana öncesi sonrası yok her gün değerlendirmeniz lazım
koca işte ben işte napayım buraya mı getireyim adamı kız

Poplin ne kadar gecikti adetin ? Seni heveslendirmek istemem ama ben hamileyken yüzüm çok kurumuştu aynı dediğin gibi pütür pütür olmuştu nemlendiriciler bile kar etmiyordu. İnşallah hamilesindir canım
bugun 3.gun canim ya hamileyim yada enfeksiyon var yaz ayinda da usutmus olabilme ihtimali varmi bilmiyirum denizede girmedim hic full evdeyim

mutlaka deneyecegim insallah bizde yararini goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…