senin görümceye burdan maşallahlarımızı iletiyoruzBenim görümce de ilk gecede hamile kaldı doktor ona çok doğurgansın hemen olabilir demişti oldu valla
Yok canim degilim mayis ayinda dusuk yaptimoyy değer farkına bak bnmkide 0.14 çıktı
senin değerleri bana ödünç versene kız.
bu arada sen hamiş miydin ? hayırlı olsun maşallahh iyi bak bebişine
bir test daha yap bakim evde çift çıkacak mı
Amiiinnnnn canım inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalımamiiiiiiiiin inşallah başta peygamber efendimiz (s.a.v)'ın mübarek yüzü hürmetine gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin evliyaların ermişlerin erenlerin mübarek gün ve gecelerin mübarek ayların okunan ezanların yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda ve hayırlısıyla... ilk dua benden ben hep bu şekilde dua ediyorum kızlar
Haklı valla bz 3 kardeşiz sorsan anneme ovulasyonu bilmez@erva147 canım çok güldüm ya aynen öyle ama ne yapilm çok şükür benim karşımda bi kadın var evlenir evlenmez çocuğu oldu dedim yumurta takibi yaptınızmı o ne kız diyo bizimki ilk gecede oldu biz mi hata yaptık acaba ilk gecede diye gülüyorum kendime :))))
bnmle aynı gün aynı dakika evlenen arkadaşım var liseden. şuan bebeişini seviyor evinde aynı gün evlendik ulannnBence hersey nasip bizim geli tek denemede hamile kalmis arkadasim hic beklemiyodu bile hamile kaldigini ogrenince sok gecirdi resmen
Benim herseyim normal giderken 8.haftada kalbi durmus bebegimin yani yiyip icecegi varsa ne yaparsan geliyo yoksa da gidiyor
senin görümceye burdan maşallahlarımızı iletiyoruz
çok özür dilerim kuzum bilemedimYok canim degilim mayis ayinda dusuk yaptim
inşallah canım biz de böyle zor elde edicez demekki o zaman daha kıymetli olacaklarşimdi dünyalar tatlısı bir kızı var maşallah. Rabbim bize de nasip edecek hayırlısıyla
sen de canım iyi akşamlarKızlar şimdilik çıkmam lazım hepiniz allaha emanet olun
ay alemsiniz sizde yaa . Ne işin var kız senin burda çalışmalara başlasana öncesi sonrası yok her gün değerlendirmeniz lazımadet ağrısı gibi ağrım var bi yumurtlasaydım eşimde dalga geçiyo benle bi yumurtlayamadın ne yumurtlycan altın falan mı diyo terbiyesiz
benimle aynı gün düğünü olan arkadaşım şuan evinde bebişini seviyor, bende "daha erken" diyip hiç yapmadıydım o işi. İyi halt yedim. Bebiş poposu görceğime ebemin hörükesini gördüm
Onemli degil tatlim nasip degilmis napalim :)çok özür dilerim kuzum bilemedim
üzülme, bir daha olmadı bir daha deniycez yılmadan hep beraber burdan güzel heberleri vericez inşallah sonra sağlıcakla kucağımıza minnakları alıcaz
koca işte ben işte napayım buraya mı getireyim adamı kızay alemsiniz sizde yaa . Ne işin var kız senin burda çalışmalara başlasana öncesi sonrası yok her gün değerlendirmeniz lazım
bugun 3.gun canim ya hamileyim yada enfeksiyon var yaz ayinda da usutmus olabilme ihtimali varmi bilmiyirum denizede girmedim hic full evdeyimPoplin ne kadar gecikti adetin ? Seni heveslendirmek istemem ama ben hamileyken yüzüm çok kurumuştu aynı dediğin gibi pütür pütür olmuştu nemlendiriciler bile kar etmiyordu. İnşallah hamilesindir canım
mutlaka deneyecegim insallah bizde yararini goruruzKesinlikle deneyin kızlar keçiboynuzunu ben de denedim işe yarıyor. 15 gün boyunca her gün içirin eşinize. Ama hep taze kaynatın. Bir bardak kadar suyu kaynatın önce sonra 3-4 tane keçiboynuzunu kırıp atın 10 dk kaynasın ılıtıp içirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?