araba yok mu arabakoca işte ben işte napayım buraya mı getireyim adamı kız
biir kere görmüşsün ya pozitfi tekrar görüceksin inş merk etme canımOnemli degil tatlim nasip degilmis napalim :)
Bilmiyorum canım ben seni ümitlendirmek istemiyorum ama senin anlattıklarında kendi yaşadıklarımı buldum. Senin hamile olduğunu hissediyorum canım. Genelde yanılmam hislerimde inşallah bu seferde yanılmam. Güzel haberini bekliyorum yarın sabahbugun 3.gun canim ya hamileyim yada enfeksiyon var yaz ayinda da usutmus olabilme ihtimali varmi bilmiyirum denizede girmedim hic full evdeyim
araba kayınpederde canım malesef beşten sonraya bakacağız artıkaraba yok mu araba
canım kendine stres yapma bizimde olucak inşallah ohoooo hem de bi taneyi doğurduktan sonra devamıda gelecek artık korunma aşamalarına geçicez hiç korunmadım nasıl bişey acabayaa bnden sonra evlenenleri çocukları yüryor konusuyor artık
Aynen canım bizde iki aydır korunmuyoruz... Bakalım bu ay ben hergün yaptım yumurtlama haftamda.. Tutarsa bakalım.. Hayırlısı olsun hakkımızda. Olacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor.Kizlar benim de bat 8ağustos..bu haftam yumurtlama hftamdi programa göre. 3kere iliski yaşadık. Siz nasıl ypiyorsunuz,bi haftayı degerlendiriyo musunuz, biz az mi yaptık diye düşünüyorum doğrusu? Bi de bu hafta cok fazla akintim geldi bukadar olmazdi hic,seffaf hafif kokulu bi akinti.2aydır korunmuyoruz ama cift cizgiyi goremedik daha .sizce yumurtlama sebebiyle mi oldu bu akintim? ?
tatlım korunmasanda olmıycakmış demkki herşeyin bir zamanı var zamanından önce olmuyor kendini parçalasanda olmuyor ben de en başından beri korunmuyorum ama benimde olmadı 1 senedir deniyoruz1 yıl korundum çok çok pişmanımmmmmaffff allahım afff içim sıkılıyor iyiceeeee
evet intihap olabilir bende o yuzden cok umutlandirmiyorum kendimi ama hic boyle olmazdim hayirlisi artikCnm sari akinti iltihapta olabilir insallh bebistir
Kesinlikle canıminşallah canım biz de böyle zor elde edicez demekki o zaman daha kıymetli olacaklar
İnşallah canımmutlaka deneyecegim insallah bizde yararini goruruz
ne güzel yardımcı olurum istersen neden geliyorsun bu taraflaraBen yakında izmite taşınıyorum
tatlım üzülme tekrar denersin dr da halt etmiş yanı..yılmak yok doğru zaman değilmişhepinize teşekkür ederim kızlar. ilk önce üzüldüm biraz ama geçti daha yolun başındayız devam devam
Kısaca anlatayım doktor bn odaya girdiğimde güldü gel bakalım dedi bebek bekliyor musun dedi. Bilmem k dedim istiyorum ama adetm düzensz oldgu için olmamıştr diye düşünüyorum dedim. Gene güldü tahminin ne hissedersin sen dedi (aha dedim hamileyim kesin) sonra malesf olmamş dedi. orda üzüldüm. o kadar gülüyordu ki sanki mutlu haber vercek gbiydi. Nese diğer testlerinde normal gayet sağlıklısın dedi. E neden adetim düzensiz dedim bilmiyorum birşey görünmüyor dedi. Bende adet söktürücü alsam olurmu dedim. Hayır dedi ! geçen bir hasta geldi tüm testleri negatfti ama 4 aylık hamile çıktı gizli gebelikti , o yüzden kendi başına hap kullanma kadın doğuma gt mutlaka adet için dedi.
bu kadar kızlar. Ne yapalım denemeye devam ama öle gülünce, ne hissediyorsun söle bakalım falan diyince bebiş var sandım bi an
Sana onerim iltihap varsa bol su ic atarsin insallah hamissindir amin...evet intihap olabilir bende o yuzden cok umutlandirmiyorum kendimi ama hic boyle olmazdim hayirlisi artik
insallah hemen pozitifi gorursem buraya yazacagim aslinda is pozitiflede kalmiyor bakalim saglikli bir gebelikmi hersey yolundami zaten baktim pozitif hemen doktora kosarimBilmiyorum canım ben seni ümitlendirmek istemiyorum ama senin anlattıklarında kendi yaşadıklarımı buldum. Senin hamile olduğunu hissediyorum canım. Genelde yanılmam hislerimde inşallah bu seferde yanılmam. Güzel haberini bekliyorum yarın sabah
insallahh insalllaahhSana onerim iltihap varsa bol su ic atarsin insallah hamissindir amin...
yarin sabah yapacagim insallah yarin 4.gun olacak cikar umarimPoplinn canım ne zaman test yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?