Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

yaa bnden sonra evlenenleri çocukları yüryor konusuyor artık

bugun 3.gun canim ya hamileyim yada enfeksiyon var yaz ayinda da usutmus olabilme ihtimali varmi bilmiyirum denizede girmedim hic full evdeyim
Bilmiyorum canım ben seni ümitlendirmek istemiyorum ama senin anlattıklarında kendi yaşadıklarımı buldum. Senin hamile olduğunu hissediyorum canım. Genelde yanılmam hislerimde inşallah bu seferde yanılmam. Güzel haberini bekliyorum yarın sabah

Kizlar benim de bat 8ağustos..bu haftam yumurtlama hftamdi programa göre. 3kere iliski yaşadık. Siz nasıl ypiyorsunuz,bi haftayı degerlendiriyo musunuz, biz az mi yaptık diye düşünüyorum doğrusu? Bi de bu hafta cok fazla akintim geldi bukadar olmazdi hic,seffaf hafif kokulu bi akinti.2aydır korunmuyoruz ama cift cizgiyi goremedik daha .sizce yumurtlama sebebiyle mi oldu bu akintim? ?

yaa bnden sonra evlenenleri çocukları yüryor konusuyor artık
canım kendine stres yapma bizimde olucak inşallah ohoooo hem de bi taneyi doğurduktan sonra devamıda gelecek artık korunma aşamalarına geçicez hiç korunmadım nasıl bişey acaba

1 yıl korundum çok çok pişmanımmmmm affff allahım afff içim sıkılıyor iyiceeeee

Aynen canım bizde iki aydır korunmuyoruz... Bakalım bu ay ben hergün yaptım yumurtlama haftamda.. Tutarsa bakalım.. Hayırlısı olsun hakkımızda. Olacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor.

1 yıl korundum çok çok pişmanımmmmm affff allahım afff içim sıkılıyor iyiceeeee
tatlım korunmasanda olmıycakmış demkki herşeyin bir zamanı var zamanından önce olmuyor kendini parçalasanda olmuyor ben de en başından beri korunmuyorum ama benimde olmadı 1 senedir deniyoruz

tatlım üzülme tekrar denersin dr da halt etmiş yanı..yılmak yok doğru zaman değilmiş

i
insallah hemen pozitifi gorursem buraya yazacagim aslinda is pozitiflede kalmiyor bakalim saglikli bir gebelikmi hersey yolundami zaten baktim pozitif hemen doktora kosarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…