- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bende 4. gün Yaptiğimda çikmişti canım inşallah seninki de çıkar. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahyarin sabah yapacagim insallah yarin 4.gun olacak cikar umarim
hadi inşallah bakalım canım hayırlısıyla vardır inşallah bebişyarin sabah yapacagim insallah yarin 4.gun olacak cikar umarim
amiin insallah cümlemizinBende 4. gün Yaptiğimda çikmişti canım inşallah seninki de çıkar. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
tabii ki de nasip değilmiş Rabbim inşaallah en tez zamnda nasip eder hepimze anne olmayı 3 yıl az değil gercekten ve çok asırı bunaldımtatlım korunmasanda olmıycakmış demkki herşeyin bir zamanı var zamanından önce olmuyor kendini parçalasanda olmuyor ben de en başından beri korunmuyorum ama benimde olmadı 1 senedir deniyoruz
Eşim inşaat mühendisi hastane yapılacakmış orada o sebeple ..ben şu an Ankarada oturuyorum önümüzdeki ay ev bakmak icin ogluma okul icin falan geleceğim cok sevinirim yardımcı olursan kimseyi tanımıyorum oradane güzel yardımcı olurum istersen neden geliyorsun bu taraflara
Benim 6 veya 8 ağustos canim arada iki gün oynayabiliyor. Inşallah dediğin gibi olur canim ben sanırım yatış konusunda rahat olurum hep yan yatarım çünküAdet günleri ne zaman kizlaarr? :) insalllah adet olmayanlar olmaz bu ay olanlarinda insallah öbür ay bebisleri olur allah banada verirde insallah birkac ay sonra karnimin ustune yatamiyorum diye oturup aglarimben en rahat ve en kisa yüzüstü yatinca daliyorum.
Benimde 4 agustos gogusler tas zipliyorum birinde bisey yok sagdakinde tumor var agriyo onun acisi oldugunu hissediyorum bi yandanda insallah agriyan gogsum degildir diyorumBenim 6 veya 8 ağustos canim arada iki gün oynayabiliyor. Inşallah dediğin gibi olur canim ben sanırım yatış konusunda rahat olurum hep yan yatarım çünkü
Canim valla strese girip aylarca ugrasaninda oluyo :) aynen o kuruluk bendede oldu sanki görevmis gibi hadi askim yataga diyinceYa bu hesap kitap isleri bizi strese sokuyor kizlar farkında misiniz? Kndim de dahil simdi yumurtlama gunum mü ,kac gun kaldi,bugun ilişki olmasi gerek,yarin yapmayalim gunasiri olmali vs vs..bunları dusunerek planlı programli ypmaya başladıkça olmuyor ya,bn kendimi veremiyorum, cok afedersiniz sulanma bile olmadı bazen,çünkü ypmak icin yapiyoruz..öyle oluncs esim de kötü oluyor, sen istemiyosun diyo..hamile kalmam gerej düşüncesini aklimizdan atmamiz gerek,oluruna akışına bırakmak gerek. Cevremdeki çoğu kisi hic ummadığı zamanlarda hamile kaldi,çünkü hamilelik düşüncesi ile Kndini strese sokmamisti...umarim ağustos ayi hayırlısıyla cift çizgileri gördüğümüz ay olur canlarim
Geçmiş olsun canim. Kadın olmak zor iş valla baksana derdimiz bitmiyor. Hamile kalınca sürekli uyuma isteğin olacağı için ne tarafa yatsan uyursun hemen :) Hamile olduğunu anlayana kadar belirti olmuyor zaten canim. Benim bu düşügum var haziran ayında hamile olduğumu öğrendikten sonra belirtilerin farkına varmaya başlamıştım. Kendini kasma o yüzden inşallah pozitifleri görürüz biz deBenimde 4 agustos gogusler tas zipliyorum birinde bisey yok sagdakinde tumor var agriyo onun acisi oldugunu hissediyorum bi yandanda insallah agriyan gogsum degildir diyorumIyi huylu tumor yani korkulcak bisey degil 2 senedir benimle sagolsun. bende yan yatiyorum ama bakiyorum uykum gelmiyo hemen karnimin ustune dönüyorum beni en cok o zorlayacak gibi duruyor :) insallah adet olmam hicbir belirtinin olmamasi olmasindan daha kötü boyle insanin umududa olmuyo sanki. Bu ayda olmazsa ara vericem biraz en azindan illa olucak konusu kafamdan ciksin tatile gidip geleyim biraz kafamda rahatlar..
bugünde eczaneden aldığım idrar testinde pozitif çıktı artık cuma günü doktorun ne diyeceğine bağlıHayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah
Canim tebrikler allah saglikli bi hamilelik gecirmeni ve bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlerebugünde eczaneden aldığım idrar testinde pozitif çıktı artık cuma günü doktorun ne diyeceğine bağlı
isteyen herkese biran önce nasip etsin Rabbim
hadi inşallah bakalım canım hayırlısıyla vardır inşallah bebiş
hadi inşallah bakalım canım hayırlısıyla vardır inşallah bebiş
kizlar test yaptim negatif cikti ne yapicam ben bilmiyorum ya azicik silik bile ciksa olurdu ama oda yok bugun 4 gun gecti adetimden halen bi degisme yok oysakiamiin insallah cümlemizin
hadi insallah ogleden sonra oğrenirim buyuk ihtimalle sonucu ogrenir ogrenmez yazarimPoplinn Canım dediğin gibi kafanın rahat olması için onu yap inşallah o test yanlış çıkmıştır da hamilesindir çok ihtiyacımız var birinin hamile haberini duymaya
üzülme canım bu ay olmadıysa sonraki ay inşallah hem bak bebiş olmasa bile kırmızılar gelmiş bebiş olmadığı halde onun gelmemeside sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?