Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

tatlım korunmasanda olmıycakmış demkki herşeyin bir zamanı var zamanından önce olmuyor kendini parçalasanda olmuyor ben de en başından beri korunmuyorum ama benimde olmadı 1 senedir deniyoruz
tabii ki de nasip değilmiş Rabbim inşaallah en tez zamnda nasip eder hepimze anne olmayı 3 yıl az değil gercekten ve çok asırı bunaldım

ne güzel yardımcı olurum istersen neden geliyorsun bu taraflara
Eşim inşaat mühendisi hastane yapılacakmış orada o sebeple ..ben şu an Ankarada oturuyorum önümüzdeki ay ev bakmak icin ogluma okul icin falan geleceğim cok sevinirim yardımcı olursan kimseyi tanımıyorum orada yahyakaptan taraflarından ev bakacağım işe yakın oluyor sen de oralara yakın mısın

Adet günleri ne zaman kizlaarr? :) insalllah adet olmayanlar olmaz bu ay olanlarinda insallah öbür ay bebisleri olur allah banada verirde insallah birkac ay sonra karnimin ustune yatamiyorum diye oturup aglarim ben en rahat ve en kisa yüzüstü yatinca daliyorum.

Ya bu hesap kitap isleri bizi strese sokuyor kizlar farkında misiniz? Kndim de dahil simdi yumurtlama gunum mü ,kac gun kaldi,bugun ilişki olmasi gerek,yarin yapmayalim gunasiri olmali vs vs..bunları dusunerek planlı programli ypmaya başladıkça olmuyor ya,bn kendimi veremiyorum, cok afedersiniz sulanma bile olmadı bazen,çünkü ypmak icin yapiyoruz..öyle oluncs esim de kötü oluyor, sen istemiyosun diyo..hamile kalmam gerej düşüncesini aklimizdan atmamiz gerek,oluruna akışına bırakmak gerek. Cevremdeki çoğu kisi hic ummadığı zamanlarda hamile kaldi,çünkü hamilelik düşüncesi ile Kndini strese sokmamisti...umarim ağustos ayi hayırlısıyla cift çizgileri gördüğümüz ay olur canlarim

Benim 6 veya 8 ağustos canim arada iki gün oynayabiliyor. Inşallah dediğin gibi olur canim ben sanırım yatış konusunda rahat olurum hep yan yatarım çünkü

Benim 6 veya 8 ağustos canim arada iki gün oynayabiliyor. Inşallah dediğin gibi olur canim ben sanırım yatış konusunda rahat olurum hep yan yatarım çünkü
Benimde 4 agustos gogusler tas zipliyorum birinde bisey yok sagdakinde tumor var agriyo onun acisi oldugunu hissediyorum bi yandanda insallah agriyan gogsum degildir diyorum Iyi huylu tumor yani korkulcak bisey degil 2 senedir benimle sagolsun. bende yan yatiyorum ama bakiyorum uykum gelmiyo hemen karnimin ustune dönüyorum beni en cok o zorlayacak gibi duruyor :) insallah adet olmam hicbir belirtinin olmamasi olmasindan daha kötü boyle insanin umududa olmuyo sanki. Bu ayda olmazsa ara vericem biraz en azindan illa olucak konusu kafamdan ciksin tatile gidip geleyim biraz kafamda rahatlar..

Canim valla strese girip aylarca ugrasaninda oluyo :) aynen o kuruluk bendede oldu sanki görevmis gibi hadi askim yataga diyince esimin is saatleri biraz ters olunca tabi beraber ayni saatte uyumadigimizdan dolayi sorun oluyor ama napalim kismetse gelir degilse onumizdeki aylara nasip eder insallah allah

Geçmiş olsun canim. Kadın olmak zor iş valla baksana derdimiz bitmiyor. Hamile kalınca sürekli uyuma isteğin olacağı için ne tarafa yatsan uyursun hemen :) Hamile olduğunu anlayana kadar belirti olmuyor zaten canim. Benim bu düşügum var haziran ayında hamile olduğumu öğrendikten sonra belirtilerin farkına varmaya başlamıştım. Kendini kasma o yüzden inşallah pozitifleri görürüz biz de

bugünde eczaneden aldığım idrar testinde pozitif çıktı artık cuma günü doktorun ne diyeceğine bağlı
isteyen herkese biran önce nasip etsin Rabbim
Canim tebrikler allah saglikli bi hamilelik gecirmeni ve bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlere

Bugun kan testine gidecegim bakalim hayirlisi olsun eger hamile degilsem en azindan ogreneyim de rahatlayayim streside kotu bu beklemenin ya

Poplinn Canım dediğin gibi kafanın rahat olması için onu yap inşallah o test yanlış çıkmıştır da hamilesindir çok ihtiyacımız var birinin hamile haberini duymaya

Poplinn inşallah pozitif çıkar sonucun. Idrar testlerinde herkeste cikmayabiliyor. Hayırlı haberlerle gel inşallah

muray19 canım malesef kırmızılar geldi umutlar bir daha ki aya kaldı rabbim sen güç ver bize
üzülme canım bu ay olmadıysa sonraki ay inşallah hem bak bebiş olmasa bile kırmızılar gelmiş bebiş olmadığı halde onun gelmemeside sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…