çok haklısın canım ben de dün akşam bir önceki akşam yaptık bu akşam bekleyelim günaşırı dedi doktor dedim benimkine adam yazık o da alıştı artık itiraz edemiyorYa bu hesap kitap isleri bizi strese sokuyor kizlar farkında misiniz? Kndim de dahil simdi yumurtlama gunum mü ,kac gun kaldi,bugun ilişki olmasi gerek,yarin yapmayalim gunasiri olmali vs vs..bunları dusunerek planlı programli ypmaya başladıkça olmuyor ya,bn kendimi veremiyorum, cok afedersiniz sulanma bile olmadı bazen,çünkü ypmak icin yapiyoruz..öyle oluncs esim de kötü oluyor, sen istemiyosun diyo..hamile kalmam gerej düşüncesini aklimizdan atmamiz gerek,oluruna akışına bırakmak gerek. Cevremdeki çoğu kisi hic ummadığı zamanlarda hamile kaldi,çünkü hamilelik düşüncesi ile Kndini strese sokmamisti...umarim ağustos ayi hayırlısıyla cift çizgileri gördüğümüz ay olur canlarim
canım hayırlısıyla hamilesindir inşallah direk kan mı vericeksinhadi insallah ogleden sonra oğrenirim buyuk ihtimalle sonucu ogrenir ogrenmez yazarim
aynısı dün bende de oldu benim muhtemelen yumurtlamadan kaynaklı ama sen çoktan geçtin o dönemi inşallah bebiştendirDün akşamdan beri sol kasigimda ince ince bir sızı var kızlar hayırdır inşallah :)
Inşallah canim ya iki gündür de bel ağrım var. Çok umutlanmak istemiyorum. Düştükten sonra baya etkilendim çünkü. Bekleyip göreceğiz bakalım.aynısı dün bende de oldu benim muhtemelen yumurtlamadan kaynaklı ama sen çoktan geçtin o dönemi inşallah bebiştendir
haklısın canım kolay değildir tabi ama yılmak yok olana kadar biz elimizden geleni yapmaya devam edicez gerisini Allah'a bırakıcazInşallah canim ya iki gündür de bel ağrım var. Çok umutlanmak istemiyorum. Düştükten sonra baya etkilendim çünkü. Bekleyip göreceğiz bakalım.
Kesinlikle canim Allah istedikten sonra olmayacak bir şey yok.haklısın canım kolay değildir tabi ama yılmak yok olana kadar biz elimizden geleni yapmaya devam edicez gerisini Allah'a bırakıcaz
aynen öyle canım sabır dua azim gerekli olan üç şeyKesinlikle canim Allah istedikten sonra olmayacak bir şey yok.
kan sulandırıcı verdıler mıBenim bebegimin kalbi durdu. Daha sonra pihtilasma oldugu anlasildi
canım olabilir aynı tarif ettiğin gibi olduğunu duymuştum yerleşme kanamasının, umarım hamilesindir:)Merhaba arkadaşlar, batım 30 temmuz dün akşam üstü önce su gibi sonrada sarımsı kahverengimsi bi akıntım oldu peçeteyle sildiğimde de bir iki damla açık renk kan geldi, dünden beri adet sancısından farklı arada bir yoklayan sancılarım oluyor ama o akıntıdan sonra hiç bişey gelmedi, sizce yerleşme kanamasımıdır? Yumurtlama günümü ve bi gün öncesini değerlendirmiştik.
günaydınlarrrilk önce söyleyeceğimi hep en sona bırakıyorum günaydın hepinize kızlar
inşallah hamilesindir canımMerhaba arkadaşlar, batım 30 temmuz dün akşam üstü önce su gibi sonrada sarımsı kahverengimsi bi akıntım oldu peçeteyle sildiğimde de bir iki damla açık renk kan geldi, dünden beri adet sancısından farklı arada bir yoklayan sancılarım oluyor ama o akıntıdan sonra hiç bişey gelmedi, sizce yerleşme kanamasımıdır? Yumurtlama günümü ve bi gün öncesini değerlendirmiştik.
evet artık alalım hamiş haberlerini hepimize umut olsungünaydınlarrrinşalah bugün birilerinin hamiş haberlerini alırız
kadin dogumdan sira aldim günüm gecti diyecegim bakalim ne diyecek belki ultrasonda da bakarcanım hayırlısıyla hamilesindir inşallah direk kan mı vericeksin
hadi bakalım hayırlısı inşallah bugün senden alalım hamiş haberinika
kadin dogumdan sira aldim günüm gecti diyecegim bakalim ne diyecek belki ultrasonda da bakar
İnşallah canım, çok ümitlenmek de istemiyorum aslında sonra çok üzülüyorum ama hiç böyle bişey yaşamamıştım..inşallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?