Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

çok haklısın canım ben de dün akşam bir önceki akşam yaptık bu akşam bekleyelim günaşırı dedi doktor dedim benimkine adam yazık o da alıştı artık itiraz edemiyor

ilk önce söyleyeceğimi hep en sona bırakıyorum günaydın hepinize kızlar

Dün akşamdan beri sol kasigimda ince ince bir sızı var kızlar hayırdır inşallah :)

Dün akşamdan beri sol kasigimda ince ince bir sızı var kızlar hayırdır inşallah :)
aynısı dün bende de oldu benim muhtemelen yumurtlamadan kaynaklı ama sen çoktan geçtin o dönemi inşallah bebiştendir

aynısı dün bende de oldu benim muhtemelen yumurtlamadan kaynaklı ama sen çoktan geçtin o dönemi inşallah bebiştendir
Inşallah canim ya iki gündür de bel ağrım var. Çok umutlanmak istemiyorum. Düştükten sonra baya etkilendim çünkü. Bekleyip göreceğiz bakalım.

Inşallah canim ya iki gündür de bel ağrım var. Çok umutlanmak istemiyorum. Düştükten sonra baya etkilendim çünkü. Bekleyip göreceğiz bakalım.
haklısın canım kolay değildir tabi ama yılmak yok olana kadar biz elimizden geleni yapmaya devam edicez gerisini Allah'a bırakıcaz

Merhaba arkadaşlar, batım 30 temmuz dün akşam üstü önce su gibi sonrada sarımsı kahverengimsi bi akıntım oldu peçeteyle sildiğimde de bir iki damla açık renk kan geldi, dünden beri adet sancısından farklı arada bir yoklayan sancılarım oluyor ama o akıntıdan sonra hiç bişey gelmedi, sizce yerleşme kanamasımıdır? Yumurtlama günümü ve bi gün öncesini değerlendirmiştik.

canım olabilir aynı tarif ettiğin gibi olduğunu duymuştum yerleşme kanamasının, umarım hamilesindir:)

inşallah hamilesindir canım

bat a 3 günüm var ama dayanamadım test yaptım bugün tabikide negatif :) çok erken yaptım fazla abartmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…