Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Olabilir cnm. batını bekle gelmezse kan testi yaptır. ama yok bekleyemem dersen hemen kan ver belli oluyor zaten. İnşallah hamilesindir

canım bende senin gbi sabırsızlanıp yaptım erken ama negatif çıktı, boşuna moral bozuyor bence bekle 3 gü daha
Kızlar evdeki testlerden yapıp strese girmeyin çift çizgiyi göremedikçe üzülüyor,strese giriyor insan. eğer imkanınız varsa kan verin hemen belli olur zaten.

Bugun kan testine gidecegim bakalim hayirlisi olsun eger hamile degilsem en azindan ogreneyim de rahatlayayim streside kotu bu beklemenin ya
Canım umarım hamilesindir dualarım seninle ben bu sabah test yaptım yine tek çizgi ;( valla bıktım artık daha adette olmadım kanı verdikten sonra sonucu yaz olurmu umut olursun belki bana işalah geç döllenmedirde idrarda ondan çıkmamıştır ;/

günaydın arkadaşlar benimde regl olmam gereken yarih 5 ağustos ama bence adet süremizin bitmesi lazım çıkmazsa üzülmeyelim yinede
daha öncede yazmıştım benim ilk bebeğim idrarda hiç çıkmadı

günaydın arkadaşlar benimde regl olmam gereken yarih 5 ağustos ama bence adet süremizin bitmesi lazım çıkmazsa üzülmeyelim yinede
daha öncede yazmıştım benim ilk bebeğim idrarda hiç çıkmadı
Canım benim adetim 4 gün geçti hamile olsam çıkmazmıydı ;(

Benim çıkmamıştı çıkmadığı gibi bide adet oldum sandım 2 gün kırmızılar geldi sonra kesildi ve canım birden acaip çikolota istedi öyleki paket paket çikolata yemiştim iş dönüşü eşimde noluyo sen tatlı sevmezdin diyordu.
ertesi gün kan testi yaptırdım çıktı.

ne güzelşeyler söylüyorsunuzzz umut doldu valla içim

Günaydin kizlar hiziniza yetisilmiyo vallahi :))

Bunun yalanina bakilirsa iki gunde bir bebek var diyo Kuzen hamile, yengem hamile, gorumcem sagolsun gecen ay kaldi biz karar verince insallah aileden birinin daha haberini almak yerine kendim guzel mujdeler veririm bu kez yoksa catlicam :))

Eklentiler

• image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 28
Bunun yalanina bakilirsa iki gunde bir bebek var diyo Kuzen hamile, yengem hamile, gorumcem sagolsun gecen ay kaldi biz karar verince insallah aileden birinin daha haberini almak yerine kendim guzel mujdeler veririm bu kez yoksa catlicam :))
senin bu fal hep başkalarına yaramış canım inşallah bu kezde sana yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…