inşallah hamilesindir canım
inşallah canımcanım olabilir aynı tarif ettiğin gibi olduğunu duymuştum yerleşme kanamasının, umarım hamilesindir:)
Olabilir cnm. batını bekle gelmezse kan testi yaptır. ama yok bekleyemem dersen hemen kan ver belli oluyor zaten. İnşallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar, batım 30 temmuz dün akşam üstü önce su gibi sonrada sarımsı kahverengimsi bi akıntım oldu peçeteyle sildiğimde de bir iki damla açık renk kan geldi, dünden beri adet sancısından farklı arada bir yoklayan sancılarım oluyor ama o akıntıdan sonra hiç bişey gelmedi, sizce yerleşme kanamasımıdır? Yumurtlama günümü ve bi gün öncesini değerlendirmiştik.
canım bende senin gbi sabırsızlanıp yaptım erken ama negatif çıktı, boşuna moral bozuyor bence bekle 3 gü dahaPeki sizce test yapsam çıkar mı, 2 gün var daha adetime
Kızlar evdeki testlerden yapıp strese girmeyin çift çizgiyi göremedikçe üzülüyor,strese giriyor insan. eğer imkanınız varsa kan verin hemen belli olur zaten.canım bende senin gbi sabırsızlanıp yaptım erken ama negatif çıktı, boşuna moral bozuyor bence bekle 3 gü daha
Canım umarım hamilesindir dualarım seninleBugun kan testine gidecegim bakalim hayirlisi olsun eger hamile degilsem en azindan ogreneyim de rahatlayayim streside kotu bu beklemenin ya
Canım benim adetim 4 gün geçti hamile olsam çıkmazmıydı ;(günaydın arkadaşlar benimde regl olmam gereken yarih 5 ağustos ama bence adet süremizin bitmesi lazım çıkmazsa üzülmeyelim yinede
daha öncede yazmıştım benim ilk bebeğim idrarda hiç çıkmadı
Canım benim adetim 4 gün geçti hamile olsam çıkmazmıydı ;(
hadi inşalahçıkmayabilir tatlım benim 12 güm geçmişti idrarda çıkmamıştı
ne güzelşeyler söylüyorsunuzzz umut doldu valla içimBenim çıkmamıştı çıkmadığı gibi bide adet oldum sandım 2 gün kırmızılar geldi sonra kesildi ve canım birden acaip çikolota istedi öyleki paket paket çikolata yemiştim iş dönüşü eşimde noluyo sen tatlı sevmezdin diyordu.
ertesi gün kan testi yaptırdım çıktı.
aynen benimde yüzüm güldü okudukça saolun kızlarne güzelşeyler söylüyorsunuzzz umut doldu valla içim
ne güzelşeyler söylüyorsunuzzz umut doldu valla içim
aynen benimde yüzüm güldü okudukça saolun kızlar
günaydın kızlar yok mu hamiş daha, bu topiğe bi bebek lazım acilennn
senin bu fal hep başkalarına yaramış canım inşallah bu kezde sana yararBunun yalanina bakilirsa iki gunde bir bebek var diyo Kuzen hamile, yengem hamile, gorumcem sagolsun gecen ay kaldi biz karar verince insallah aileden birinin daha haberini almak yerine kendim guzel mujdeler veririm bu kez yoksa catlicam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?