- 25 Temmuz 2016
- 93
- 55
- 3
- 35
Amin tatlim ya gecen aylarda hamile biri var diyodu kuzenle gorumcemi ogrendim gecen haftadan beride bebek var guzel haber alcaksin diyo umarim bu kez benim olur :)senin bu fal hep başkalarına yaramış canım inşallah bu kezde sana yarar
Amin tatlim ya gecen aylarda hamile biri var diyodu kuzenle gorumcemi ogrendim gecen haftadan beride bebek var guzel haber alcaksin diyo umarim bu kez benim olur :)senin bu fal hep başkalarına yaramış canım inşallah bu kezde sana yarar
inşallah tatlım temennimiz o yöndeAmi
Amin tatlim ya gecen aylarda hamile biri var diyodu kuzenle gorumcemi ogrendim gecen haftadan beride bebek var guzel haber alcaksin diyo umarim bu kez benim olur :)
bakalım ilkj şanslı kim olacak.:))
Hayırlı olsun.günaydınnnnn ben bu sabah çift çizgi gördüm bat'a 4 gün var :) ama geçmişimde 2 kimyasal var, 10 gün sonra anlarız ne olup olmıcanı :)
4 gün kala mııgünaydınnnnn ben bu sabah çift çizgi gördüm bat'a 4 gün var :) ama geçmişimde 2 kimyasal var, 10 gün sonra anlarız ne olup olmıcanı :)
kimyasaldan kastın nedir canım merak ettimgünaydınnnnn ben bu sabah çift çizgi gördüm bat'a 4 gün var :) ama geçmişimde 2 kimyasal var, 10 gün sonra anlarız ne olup olmıcanı :)
kimyasaldan kastın nedir canım merak ettim
4 gün kala mııyaa tezlerim çürüyo ozaman, canım hayırlı olsun ne güzel haber, darısı başımıza
ben yeniyim bu işlerde canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için,tekrar hayırlı olsun ya ilk hamişimiz sensin yüksek ihtimalgebeliklerde döllenme zamanına bağlı olarak gebeliği öğrenme zamanı değişebilir. (geç döllenme gibi) bir de insanların idrarına HCG hormonunun karışma düzeyi aynı olmaz imiş. ben hamile olduğumu hissettiğim için test yaptım ve hamile olduğumu gördüm :)
Hayırlı olsun.İnşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına
hayırlı olsun canım inşallah güzel sağlıklı bi hamilelik olurgünaydınnnnn ben bu sabah çift çizgi gördüm bat'a 4 gün var :) ama geçmişimde 2 kimyasal var, 10 gün sonra anlarız ne olup olmıcanı :)
hayırlı olsun canım inşallah güzel sağlıklı bi hamilelik olurgünaydınnnnn ben bu sabah çift çizgi gördüm bat'a 4 gün var :) ama geçmişimde 2 kimyasal var, 10 gün sonra anlarız ne olup olmıcanı :)
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahgebeliklerde döllenme zamanına bağlı olarak gebeliği öğrenme zamanı değişebilir. (geç döllenme gibi) bir de insanların idrarına HCG hormonunun karışma düzeyi aynı olmaz imiş. ben hamile olduğumu hissettiğim için test yaptım ve hamile olduğumu gördüm :)
Aminnnn :)Hepimiz bi anda hamile kalırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?