Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Ami
senin bu fal hep başkalarına yaramış canım inşallah bu kezde sana yarar
Amin tatlim ya gecen aylarda hamile biri var diyodu kuzenle gorumcemi ogrendim gecen haftadan beride bebek var guzel haber alcaksin diyo umarim bu kez benim olur :)

Ami
senin bu fal hep başkalarına yaramış canım inşallah bu kezde sana yarar
Amin tatlim ya gecen aylarda hamile biri var diyodu kuzenle gorumcemi ogrendim gecen haftadan beride bebek var guzel haber alcaksin diyo umarim bu kez benim olur :)

Kızlar soğan kuru deneyen varmi acaba aranızda ben ilaç kullanıyorum diye erteliyorum 1 ay tek kullandım onda da hamile kalamadim

Ami

inşallah tatlım temennimiz o yönde

Merhaba kizlar. 20 mayista kurtaj olmak sorunda kaldim. Testlerimi yaptirdim bi sorun yok gibi gozukuyor. Bebis cok istiyorum cok da korkuyorum. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah

günaydınnnnn ben bu sabah çift çizgi gördüm bat'a 4 gün var :) ama geçmişimde 2 kimyasal var, 10 gün sonra anlarız ne olup olmıcanı :)
4 gün kala mıı yaa tezlerim çürüyo ozaman, canım hayırlı olsun ne güzel haber, darısı başımıza

4 gün kala mıı yaa tezlerim çürüyo ozaman, canım hayırlı olsun ne güzel haber, darısı başımıza

gebeliklerde döllenme zamanına bağlı olarak gebeliği öğrenme zamanı değişebilir. (geç döllenme gibi) bir de insanların idrarına HCG hormonunun karışma düzeyi aynı olmaz imiş. ben hamile olduğumu hissettiğim için test yaptım ve hamile olduğumu gördüm :)

ben yeniyim bu işlerde canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için,tekrar hayırlı olsun ya ilk hamişimiz sensin yüksek ihtimal

günaydınnnnn ben bu sabah çift çizgi gördüm bat'a 4 gün var :) ama geçmişimde 2 kimyasal var, 10 gün sonra anlarız ne olup olmıcanı :)
hayırlı olsun canım inşallah güzel sağlıklı bi hamilelik olur

hayırlı olsun canım inşallah güzel sağlıklı bi hamilelik olur

Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…