Kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar ama bende adet olacakmışım gibi bi his var yahadi bakalım hayırlısı inşallah bugün senden alalım hamiş haberini
canım benimde var çevremde biri yakın arkadaşım biri eşimin kuzeninin karısı duyunca onlar adına çok sevindim ama bi yanımda buruk kaldı napalım bizde uğraşıcaz demekki biraz alnımıza ne yazıldıysa o elden başka bişey gelmez
inşallah olmazsın tatlım ya dualarımız seninleKan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar ama bende adet olacakmışım gibi bi his var ya
ben yeniyim bu işlerde canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için,tekrar hayırlı olsun ya ilk hamişimiz sensin yüksek ihtimal
muray19 canım.elbette öyle ama ben kafayı çok takıyorum birinin hamile olduğunu duyunca hemen oturup ağlıyorum elimde değil elbette kader kısmet herşey ama.üzülmemek elde değil eşim artık bana kızmaya başlıyo sen çok stres yapiyosun ondanda olmaz diyo ama çok şükür desteğini hiç eksik etmiyo senin esin ne düşünüyo ben bir gün gelir eşim de sorun eder diye çok korkuyorum
Eylülde 1 yil olucak hayirlisiyla :)Sup3risi kaç yıllık elisin canım
binlerce kez şükürler olsun ki benim eşimde desteğini hiç esirgemedi ben canımı sıktığım zamanlarda hep bana daha erken olur niye canını sıkıyosun sen canını sıktıkça benimde canım sıkılıyor dedi olmazsada olmaz napalım biz bunun için mi evlendik dediği bile oldu Allah razı olsun içten içe üzülüyosada bana belli etmiyor hiçmuray19 canım.elbette öyle ama ben kafayı çok takıyorum birinin hamile olduğunu duyunca hemen oturup ağlıyorum elimde değil elbette kader kısmet herşey ama.üzülmemek elde değil eşim artık bana kızmaya başlıyo sen çok stres yapiyosun ondanda olmaz diyo ama çok şükür desteğini hiç eksik etmiyo senin esin ne düşünüyo ben bir gün gelir eşim de sorun eder diye çok korkuyorum
Evet canim iki ay öncesine kadar korunduk, bortu vergiydi derken biraz bekleyelim dedik :) isvicredeyim bazilari burdakilerin iyi kazandigini iyi yasadigini dusunuyo ama aldigimiz parayi sigortaydi, maas vergisiydi falan derken ay sonu zor geliyor, ben calismasam tek maasla osimiz biraz zor ama gecen aydan beride diyoruz nereye kadar beklicez kismetiyle gelir her bebek hayirlisi olsun insallahSup3risi bende senin kadar sayilrm canım korundunmu hiç
Siz kac aydir bebek dusunuyorsunuz?Sup3risi bende senin kadar sayilrm canım korundunmu hiç
ben de ilk zamanlarda çok takıyordum kafaya ama artık daha kolay geçiriyorum süreci Allah kocişimin canını sağ etsin napalımmuray19 aynen canım allah onlardan nin bin bin kez razı olsun onlardan benim esim ben hasta olduğumu söylüyorum diyo ne olmuş olduysan oldun kısmet değilmiş ama gel nde bana anlat yani bazen kendi kendime düşünüyorum acaba eşimin desteği olmasa ne yapardm diye
ayy sorma tatlım ya eşim atlattı tam şimdi de ben oldum salgın var heralde anlamadımmuray19 amaannnn çok kötü olmuş csnim klima falan carpmistir heralde benimde burun akıntıları başladı valla neyse hamile değilim bari temizlik yapayim kendimi koltuğa baglamistm resmen sanki 9 aylık hamileyim allahım psikoloji tavan yaptı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?