Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

muray19 bennden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu psikoloji resmen bozuldu artık
canım benimde var çevremde biri yakın arkadaşım biri eşimin kuzeninin karısı duyunca onlar adına çok sevindim ama bi yanımda buruk kaldı napalım bizde uğraşıcaz demekki biraz alnımıza ne yazıldıysa o elden başka bişey gelmez

muray19 canım.elbette öyle ama ben kafayı çok takıyorum birinin hamile olduğunu duyunca hemen oturup ağlıyorum elimde değil elbette kader kısmet herşey ama.üzülmemek elde değil eşim artık bana kızmaya başlıyo sen çok stres yapiyosun ondanda olmaz diyo ama çok şükür desteğini hiç eksik etmiyo senin esin ne düşünüyo ben bir gün gelir eşim de sorun eder diye çok korkuyorum

ay yazık ya, yapma kendine öyle. stres gebeliğin önündeki en büyük engel. oysa kafayı rahat bıraksan pat diye hamile kalıverirsin :)

kızlar ilişki tarihinizi biliyorsanız o daha önemli tespit için regl tarihi ilişki tarihini bilemeynler için tıpta kabul görmüş bir uygulama

Mueter canım elbette öyle ama gel de anlat kendine her o kırmızılar geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime çok kızıyorum ama aglamama engel olamıyorum hele ki böyle benden sonra evlenenlerin cocuklarini görüyorum hamile olduklarını görüyorum rabbimden güç istiyorum

binlerce kez şükürler olsun ki benim eşimde desteğini hiç esirgemedi ben canımı sıktığım zamanlarda hep bana daha erken olur niye canını sıkıyosun sen canını sıktıkça benimde canım sıkılıyor dedi olmazsada olmaz napalım biz bunun için mi evlendik dediği bile oldu Allah razı olsun içten içe üzülüyosada bana belli etmiyor hiç

ben en olmycak zamanda grip oldum kızlar ya

muray19 aynen canım allah onlardan nin bin bin kez razı olsun onlardan benim esim ben hasta olduğumu söylüyorum diyo ne olmuş olduysan oldun kısmet değilmiş ama gel nde bana anlat yani bazen kendi kendime düşünüyorum acaba eşimin desteği olmasa ne yapardm diye

Sup3risi bende senin kadar sayilrm canım korundunmu hiç
Evet canim iki ay öncesine kadar korunduk, bortu vergiydi derken biraz bekleyelim dedik :) isvicredeyim bazilari burdakilerin iyi kazandigini iyi yasadigini dusunuyo ama aldigimiz parayi sigortaydi, maas vergisiydi falan derken ay sonu zor geliyor, ben calismasam tek maasla osimiz biraz zor ama gecen aydan beride diyoruz nereye kadar beklicez kismetiyle gelir her bebek hayirlisi olsun insallah

muray19 amaannnn çok kötü olmuş csnim klima falan carpmistir heralde benimde burun akıntıları başladı valla neyse hamile değilim bari temizlik yapayim kendimi koltuğa baglamistm resmen sanki 9 aylık hamileyim allahım psikoloji tavan yaptı ya

ben de ilk zamanlarda çok takıyordum kafaya ama artık daha kolay geçiriyorum süreci Allah kocişimin canını sağ etsin napalım

ayy sorma tatlım ya eşim atlattı tam şimdi de ben oldum salgın var heralde anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…