Kizlar bisey sorucam ben dusunuyodum goguslerim hep adetten 16-17 gun once sisip agrimaya basliyodu dun okudum bazi kadinlrda yumurtlama doneminde baslayip adete kadar devam edermis agri. Bu ayda yumurtlama akintisini gördüm ama gögüslerim iki hafta oncesinden sismedi daha gec sisti ve agrisini sadece elleyince hissediyorum bu ne demek oluyo? Yumurtlamadimmi ben bu ay ya :) boyle farkli bir belirti hisseden varmi? Yani bu ay bende hocbirseyin belirtisi yok
teşekkür ederim canım çok sağolmuray19 Canım geçmiş olsun dikkat et
benim kayınvalidem adetimi benden daha çok takip ediyor soruyor sürekli oldun mu oldun mu diyekızlar bısey sorucam sımdı... cocugunuz olmadıgını yanı ısteypte olmadıgını kaynvalıde vs blıyormu soyednzmı veya esnzmı soyledı tepkısı ne oldu veya kske ogrenmeseydı dedgnz oldumu merak edıyorum fıkrlerınızı.. bz kmseye sylemedık ıkı halam blıyor sadece... esmn aılesnn yakkndayız ve esım sıtem edıyor zatn anlıyolar soylemesekte bılmem ne.. haftada3 gun goruyorum onları v bımelerını ıstemıyorum bugune kadrda daha dsnmuyoruz dedık smdı hersey degsr ogrenrlerse cok canm sıklcak blıyorum. kafam karmakarısık lutfe fıkır verın
umudunu-kaybetme Canım benim de ne eşimin ailesi ne de kendi ailem bilmiyordu ta ki 2 ay öncesine kadar artık anneme söylemek zorunda kaldım ve kayinvalidem biliyo onun dışında kimse bilmiyo bende soylemek istemedim ama saklamanın bi anlamı yok sürekli var mi var mi diyince söylemek zorunda kaldım bilmeleri benim de canımı sıkıyor ama yapacak bisey yok yani
benim kayınvalidem adetimi benden daha çok takip ediyor soruyor sürekli oldun mu oldun mu diyeama bilmiyor problem olduğunu doktora falan gittiğimi sadece zamanı var Allah ne zaman nasip ederse o zaman diyorum. Allah affetsin çoğu zaman hasta olmadığım halde oldum dedim şuan bilmesine gerek yok adetlerim geciktiğini problem olduğunu napıyım
sağol canımmmuray19 geçmiş olsun canım
ya ben söylesem benim kayınvalidemde söylemezde ben bilsin istemiyorum daha yeni bir sene olcak ağustosta biraz daha bekliyim diyorum belki Rabbim bu süreçte nasip ederbenm
benmkı sormaz öle adet falan.. öncden bıkac sordu cock olsn artık falan dıye sakayla karısık ama artık anladı belkıde sormuyo.. acaba sadece kaynvalıdeme anlatsamda guzelce konussam kmseye soyleme dıye olrmukı
ya ben söylesem benim kayınvalidemde söylemezde ben bilsin istemiyorum daha yeni bir sene olcak ağustosta biraz daha bekliyim diyorum belki Rabbim bu süreçte nasip eder
Yazdıklarını okudum ve ćok şaşırdım cnm yarışa gireceği son kişi sen olmalısın çünkü kardeşinin karısısın..ben ve gelinimizde ayni zamanlarda hamile kalmak istedik o hamile kaldı doğurdu bile ikinciyi hatta simdi onun en büyük destekcisiyim..abimin 2. Cocugu oldu bundan güzeli varmı...saçmalamıs senin görümcen sen kafana takma allah hayırlısıyla nasip etsin sanada onada insallah...Bu arada benimde görümcem bebek istiyo ama söylemiyo. Ben bunu direk anlamıştım ve son yaşadığım durum da da kesinleştirdim. Şöyle anlatim benim eşim kızımız daha bir yaşına yeni bastığı zaman 2. Yi istemeye başlamıştı ama ben istemiyordum biraz daha büyüsün dedim aradan bir sene daha geçti 2 yaşına geldik eşim yine tutturdu ama bunu görümcelerimin yanın da da dile getiriyordu sürekli ben biraz daha beklicem diyordum hep görümcemin de bir kızı var oturduğumuz ortamlar da soruyorlar dı görümceme ne zaman 2. Yi yapıcak sın diye oda kocam istemiyo diyodu hep. benim isteksiz olduğumu görünce o da bende istemiyorum demeye başladı kendisinin küçük düştüğünü hissediyordu sanırım o yüzden tavrını değiştirdi. Kızım 2 buçuk yaşına geldi eşim hadi ama artık yapalım dedi bende tamam olur aralarında 3 buçuk 4 yaş olur en ideali dedim. Bi gün görümcem lerle oturuyoruz yine çocuk konusu açıldı bende ben artık istiyorum yapmaya karar verdik dedim sonra görümceme döndüm sen ne zaman düşünüyorsun dedim bekar olan görümcem onun kocası istemiyo ki nasıl yapsın dedi evli olanda hemen ablasına baktı dik dik niye söylüyorsun gibisinden.. geçenlerde hastaneye gitmiş mide bulantısından ne oldu üşüttün mü dedim kızı hemen benim kardeşim olucak dedi bende doğrumu diye sordum oda yok hamile değilim mide bulantım olunca herkes öyle sandı dedi bende hm anladım dedim. Yani kızlar olamaz korunuyoruz mümkün değil gibi cümleler kurmadı belli ki deniyorlar şuan ama söylemiyor ben ne zaman ki 2. Yi artık istiyorum dedim o zaman bunlarda 2. Ye kalkıştı. Ya yapsınlar banane de tavırlarından benimle yarışa girdiğini o kadar belli ediyor ki neden üstün olmaya çalışıyo onuda anlamıyorum ne var yani ikimizde bu heyecanlı dönemi birlikte geçirsek neden hep bir yarış durumu var.
umudunu-kaybetme Canım kimseye anlatma derim akrabalardan kimse kimsenin derdini anlamaz ki hep sorcaklar daha beter neyin var bilmem ne. Bu çocuğu sen istiyorsun başkası degil. He kayinvalideni tanıyosan anlat konuş en azından dua eder sana ben söylemedim ama bizimki anlamış artık olmadığını geçen bayramda söyledi arttık olsun bebeğini bitane diye nerdeyse agliycaktm bayram günü yapacak bisey yok beklemek dua etmek ve senin ismin gibi umudumuzu kaybetmemek :)
inşallah sen de söylemek zorunda kalmadan Rabbim nasip ederınsallah cnm.bızım 3 sene olacak 2 ay snra..
inşallah sen de söylemek zorunda kalmadan Rabbim nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?