Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar bisey sorucam ben dusunuyodum goguslerim hep adetten 16-17 gun once sisip agrimaya basliyodu dun okudum bazi kadinlrda yumurtlama doneminde baslayip adete kadar devam edermis agri. Bu ayda yumurtlama akintisini gördüm ama gögüslerim iki hafta oncesinden sismedi daha gec sisti ve agrisini sadece elleyince hissediyorum bu ne demek oluyo? Yumurtlamadimmi ben bu ay ya :) boyle farkli bir belirti hisseden varmi? Yani bu ay bende hocbirseyin belirtisi yok

Sup3risi Canım ben hiç korunmadim evlendigimden beri istiyoruz haklisin davulun sesi uzaktan hoş gelir sen öyle maddi duruma bakma canım burası dünya burada rahat edemezsin ben 1 yıl oldu nerdeyse eşimin maaşı da iyi çok şükür ama hala borç oduyoruz birkim falan yapamadık elimizde para bile kalmiyo bazı ay bebek gelmeden kısmeti gelir yanlızlık zor sana anne diyen evinin neşesi olan minik minik elleri olan minik lazım sana bana hepimize

bnce bu kadar belrtılere taklmayn yumrtlama belrtısı yokadet belrtısı hamıelelıkbelrıtısıı.... kafayı yıcaz sonnda herkesn belrtılerı farklı olabılıyor ve her ay yasadgn seyler bı sonrakı aya degıseblıyor canm her bertıde bısey aamayın bence cok kafaya takıyoruz

kızlar bısey sorucam sımdı... cocugunuz olmadıgını yanı ısteypte olmadıgını kaynvalıde vs blıyormu soyednzmı veya esnzmı soyledı tepkısı ne oldu veya kske ogrenmeseydı dedgnz oldumu merak edıyorum fıkrlerınızı.. bz kmseye sylemedık ıkı halam blıyor sadece... esmn aılesnn yakkndayız ve esım sıtem edıyor zatn anlıyolar soylemesekte bılmem ne.. haftada3 gun goruyorum onları v bımelerını ıstemıyorum bugune kadrda daha dsnmuyoruz dedık smdı hersey degsr ogrenrlerse cok canm sıklcak blıyorum. kafam karmakarısık lutfe fıkır verın

umudunu-kaybetme Canım benim de ne eşimin ailesi ne de kendi ailem bilmiyordu ta ki 2 ay öncesine kadar artık anneme söylemek zorunda kaldım ve kayinvalidem biliyo onun dışında kimse bilmiyo bende soylemek istemedim ama saklamanın bi anlamı yok sürekli var mi var mi diyince söylemek zorunda kaldım bilmeleri benim de canımı sıkıyor ama yapacak bisey yok yani

benim kayınvalidem adetimi benden daha çok takip ediyor soruyor sürekli oldun mu oldun mu diye ama bilmiyor problem olduğunu doktora falan gittiğimi sadece zamanı var Allah ne zaman nasip ederse o zaman diyorum. Allah affetsin çoğu zaman hasta olmadığım halde oldum dedim şuan bilmesine gerek yok adetlerim geciktiğini problem olduğunu napıyım

ben baskalaıd duyar dıye mıllete hesap vermk ıstemıyorum canım esmn akrabaları hep etrafmzda yakınız yuz yuze gelıyoruz bzden snra ewlenenlerın hep cockları oldu kac kere konstuk bnu esımle.. kadnların agzı durma gordugu yerde sorar artı hastaneye gt gel tek basıma o psıkolojıyı ben yasıyorum bı trlu anlatamıyorum soylesınde rahatlasın mılletın ıcıne cıkmam oda rahat rahat gezsın artık derdı ne anlamadım

benm

benmkı sormaz öle adet falan.. öncden bıkac sordu cock olsn artık falan dıye sakayla karısık ama artık anladı belkıde sormuyo.. acaba sadece kaynvalıdeme anlatsamda guzelce konussam kmseye soyleme dıye olrmukı

ya ben söylesem benim kayınvalidemde söylemezde ben bilsin istemiyorum daha yeni bir sene olcak ağustosta biraz daha bekliyim diyorum belki Rabbim bu süreçte nasip eder

umudunu-kaybetme Canım kimseye anlatma derim akrabalardan kimse kimsenin derdini anlamaz ki hep sorcaklar daha beter neyin var bilmem ne. Bu çocuğu sen istiyorsun başkası degil. He kayinvalideni tanıyosan anlat konuş en azından dua eder sana ben söylemedim ama bizimki anlamış artık olmadığını geçen bayramda söyledi arttık olsun bebeğini bitane diye nerdeyse agliycaktm bayram günü yapacak bisey yok beklemek dua etmek ve senin ismin gibi umudumuzu kaybetmemek :)

Yazdıklarını okudum ve ćok şaşırdım cnm yarışa gireceği son kişi sen olmalısın çünkü kardeşinin karısısın..ben ve gelinimizde ayni zamanlarda hamile kalmak istedik o hamile kaldı doğurdu bile ikinciyi hatta simdi onun en büyük destekcisiyim..abimin 2. Cocugu oldu bundan güzeli varmı...saçmalamıs senin görümcen sen kafana takma allah hayırlısıyla nasip etsin sanada onada insallah...

muray19 senin ki de fena değilmiş oldu olacak ne zaman calisiyosunuz demediği kalmamış allahtan benim karıncayiyen hiç sormaz böyle şeyleri

bıızmkı pek sormaz ama esım bozuluyo sanırım halamlar blıyorda aılesnden sanklıyoruz dıye.. ama brda konu onn aılesı benm aılem deglkı.. bızımkler uzkta bıze zararları yok ma onn aılesı sulalesı burda herkes duyar daha ck canım sıklr cnku ınsanlar dsncesz pat soruverıyolar arkandan konusuyolar yuzune acır gıbı bakıyolar ben bnları yasamaktan korkuyorum anlamıyo esım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…