ya aynı şey değilki sen kendi ailenle tabiki daha rahat paylaşıyorsun herşeyi kayınvalide kayınpeder olunca illa biraz daha farklı oluyor benimde mesela annemler ablamlar biliyor onlardan da destek görüyorum sağolsunlar ama kayınvalidem ne düşünür ne hisseder ondan emin olamıyorumbıızmkı pek sormaz ama esım bozuluyo sanırım halamlar blıyorda aılesnden sanklıyoruz dıye.. ama brda konu onn aılesı benm aılem deglkı.. bızımkler uzkta bıze zararları yok ma onn aılesı sulalesı burda herkes duyar daha ck canım sıklr cnku ınsanlar dsncesz pat soruverıyolar arkandan konusuyolar yuzune acır gıbı bakıyolar ben bnları yasamaktan korkuyorum anlamıyo esım
canım bunu eşinle güzel güzel konuş ben kendimi kötü hissetmek istemiyorum de ki zaten ben de öyle düşündüğüm için söylemek istemiyorum eşimin ailesine çünkü ne kadar iyi niyetli de olsalar yanyana gelince ister istemez ben düşünürüm acaba benim hakkımda ne düşünüyolar diye biz de sizin gibi çok yakınız haftada iki üç sefer görüşüyoruz o da ayrı can sıkıyor tabiokadr bunaldımkı ne yone gtsem cıkmaz sokak. esımde böyle bunaltınca hcbıseyden beklentım umıdım kalmıyo sabrımda kalmıyo
Mueter canım elbette öyle ama gel de anlat kendine her o kırmızılar geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendime çok kızıyorum ama aglamama engel olamıyorum hele ki böyle benden sonra evlenenlerin cocuklarini görüyorum hamile olduklarını görüyorum rabbimden güç istiyorum
canım sıkma canını sabret sadece Rabbim en güzelini en hayırlısını vericektir emin olumudunu-kaybetme Canım seni çok iyi anlıyorum bende aynen bu şekilde düşünüyorum ama benim eşim çok şükür kimseye bisey demiyo benim gorumceleimin kızı bile yeğen olsun olsun diyolar daha olmadığını bilseler sürekli böyle yan yana geldiğimizde çok canım sklr. Hele eltimin bi bebeği oldu geçen de diyo al kucağına sev allahım biliyo nasl içim sızladı anlatamam
Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz ki ?muray19 canım.elbette öyle ama ben kafayı çok takıyorum birinin hamile olduğunu duyunca hemen oturup ağlıyorum elimde değil elbette kader kısmet herşey ama.üzülmemek elde değil eşim artık bana kızmaya başlıyo sen çok stres yapiyosun ondanda olmaz diyo ama çok şükür desteğini hiç eksik etmiyo senin esin ne düşünüyo ben bir gün gelir eşim de sorun eder diye çok korkuyorum
merhaba :)Ardadaşlar,
Bu sabah erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı . Bat 25 temmuz sizce hamilelik var mıdır ??
Olabilir canım foto atabilir misin?Ardadaşlar,
Bu sabah erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı . Bat 25 temmuz sizce hamilelik var mıdır ??
Daha 1 yıl bile olmamış canım bu kadar stres yapma bence. Evlendiğinizden beri korunmadınız mı hiç ? Yaşı mı büyük o yüzden mi sorun ediyorsun ?1 yıl olacak canimmelegini_bekliyor
RESMİ EKLEDİM PEK NET DEĞİL AMA İNŞAALLAH BİRŞEYLER VARDIR.
Onu hatırlamıyorum ama BAT:25 Temmuzbence var gibi duruyor canım ilişki zamanın ne zamandı
Bence gayet net. hayırlı olsun inş. bebişinRESMİ EKLEDİM PEK NET DEĞİL AMA İNŞAALLAH BİRŞEYLER VARDIR.
Canim ben belirti aramiyorum yada takilmiyorum, beni dusunduren her ay 15 gun onceden baslayan adet belirtilerimin olmamasi. Eger rabbim nasip ederse hanileysem bebege zarar gelmesinden cekiniyorum cunku bu ay antibiotik kullandim o Yuzden onceden onlem almam gerekiyor. Randevum 14 eylulde o zamanda kadar alöah korusun bi terslik olsun istemiyorumbnce bu kadar belrtılere taklmayn yumrtlama belrtısı yokadet belrtısı hamıelelıkbelrıtısıı.... kafayı yıcaz sonnda herkesn belrtılerı farklı olabılıyor ve her ay yasadgn seyler bı sonrakı aya degıseblıyor canm her bertıde bısey aamayın bence cok kafaya takıyoruz
Gayet görünüyo valla canım var gibi kan testiyle netleştir.Allah gönlüne göre versin.RESMİ EKLEDİM PEK NET DEĞİL AMA İNŞAALLAH BİRŞEYLER VARDIR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?