Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

ya aynı şey değilki sen kendi ailenle tabiki daha rahat paylaşıyorsun herşeyi kayınvalide kayınpeder olunca illa biraz daha farklı oluyor benimde mesela annemler ablamlar biliyor onlardan da destek görüyorum sağolsunlar ama kayınvalidem ne düşünür ne hisseder ondan emin olamıyorum

okadr bunaldımkı ne yone gtsem cıkmaz sokak. esımde böyle bunaltınca hcbıseyden beklentım umıdım kalmıyo sabrımda kalmıyo
canım bunu eşinle güzel güzel konuş ben kendimi kötü hissetmek istemiyorum de ki zaten ben de öyle düşündüğüm için söylemek istemiyorum eşimin ailesine çünkü ne kadar iyi niyetli de olsalar yanyana gelince ister istemez ben düşünürüm acaba benim hakkımda ne düşünüyolar diye biz de sizin gibi çok yakınız haftada iki üç sefer görüşüyoruz o da ayrı can sıkıyor tabi

anlayabiliyorum ama sen yine de moralini biraz daha yüksek tutmaya çalış, moral motivasyon bu işin olmazsa olmazından.

umudunu-kaybetme Canım seni çok iyi anlıyorum bende aynen bu şekilde düşünüyorum ama benim eşim çok şükür kimseye bisey demiyo benim gorumceleimin kızı bile yeğen olsun olsun diyolar daha olmadığını bilseler sürekli böyle yan yana geldiğimizde çok canım sklr. Hele eltimin bi bebeği oldu geçen de diyo al kucağına sev allahım biliyo nasl içim sızladı anlatamam

canım sıkma canını sabret sadece Rabbim en güzelini en hayırlısını vericektir emin ol

kızlar nabersiniz :)
bir video gördüm yeni doğan fotoğraf çekimi o kadar mı güzel olur yaa. İçim gitti resmen bebişe
yotbe a esra erdoğan yeni doğan çekim arkası yazıp izleyin bi. ( Not : fena halde bebişe aş erdirir )
Rabbim bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu yaaa

Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz ki ?

Ardadaşlar,

Bu sabah erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı . Bat 25 temmuz sizce hamilelik var mıdır ??
merhaba :)
batın gecikmiş, bir ihtimal poztf olmuş olablr ama 2 gün sonra bir daha test yap çizgi netleşirse hemen kan vermeye git derim canım. hayırlı olur inş :)

Canim ben belirti aramiyorum yada takilmiyorum, beni dusunduren her ay 15 gun onceden baslayan adet belirtilerimin olmamasi. Eger rabbim nasip ederse hanileysem bebege zarar gelmesinden cekiniyorum cunku bu ay antibiotik kullandim o Yuzden onceden onlem almam gerekiyor. Randevum 14 eylulde o zamanda kadar alöah korusun bi terslik olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…