- 22 Nisan 2016
- 92
- 43
- 3
Amin yüce Rabbim herkesin gönlüne göre verir.Bir kere kimyasal gebelik olmuştu. değerler yükselmemişti, inşallah bu sefer yükselirGayet görünüyo valla canım var gibi kan testiyle netleştir.Allah gönlüne göre versin.
İnşallah yaBence gayet net. hayırlı olsun inş. bebişin
Var canım tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bize de dua et. En kısa zamanda hayırlısıyla bizde görelim çift çizgiyiRESMİ EKLEDİM PEK NET DEĞİL AMA İNŞAALLAH BİRŞEYLER VARDIR.
hayırlı olsun artık canım allah sağlıkla almak nasip etsin kucağınaKızlar sice o gün bugün mü ?
İnşallah yaDeğerler iler ki günlerde yükselir inşallah.
İnş. canım. Stres yapma senİnşallah yaDeğerler iler ki günlerde yükselir inşallah.
Kızlar sice o gün bugün mü ?
Evet canım bence boş geçmeyin bugünleri değerlendirinKızlar sice o gün bugün mü ?
Canım ben hamile değilim henüz. Ovulasyon testlerim bunlar yumurtlama günü için sormuştumhayırlı olsun artık canım allah sağlıkla almak nasip etsin kucağına
Canım ben daha çalışma kısmındayım maalesefDeğerler yükselmiş, Bence %100 hamilesin çünkü çizginin koyuluğu artmış . Hayırlı bir şekilde evladına kavuşursun
M mensivasliyamgardas Canım kan testi yap benimkide bir ay böyle cıktı ama 4 gün sonra adet oldum çok üzüldüm senin de öyle olmaman için kan testi yap en güvenilir olani
Bende idrar test sonuçların sandım ... PArdonCanım ben daha çalışma kısmındayım maalesef
Canım ben hamile değilim henüz. Ovulasyon testlerim bunlar yumurtlama günü için sormuştum
Çok teşekkür ederim cevabın için :) bn pko luyum da sanki hiç koyulaşmayacakmış gibi geliyordu umarım olurEvet canım bence boş geçmeyin bugünleri değerlendirin
Önemli değil cnm olabilir :)Bende idrar test sonuçların sandım ... PArdon
Olsun canım sorun değil :)aaaa bilemedim ben
İnşallah canım hayırlısı olsun senin için.Çok teşekkür ederim cevabın için :) bn pko luyum da sanki hiç koyulaşmayacakmış gibi geliyordu umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?