Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Merhaba kızlar bende ağustosta pozitif görmek istiyorum. İlk bebeğimi kaybettim mol gebelikten 11 haftada. Rabbim anneliği bizede tattırsın

anneadayi1710 canım yaşın daha çok genç şimdiden niye bu kadar takıntı haline getirdin yaşının evliliğinin tadını çıkar gez dolan eşinle. Rabbim ne zaman nasip ederse olur zaten.

ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum dün doktor kontrolüm vardı bana hiç bişey hesaplama herşeyini oluruna bırak normal rutininiz nasılsa öyle devam edin dedi mutlaka birinde yakalıcaklarmışız :)

Kırmızılar geldi ;( Olsun napalım devam ederiz çalışmalara yılmadan..
Poplinn sen ne yaptın sonuçların çıktımı hadi güzel haberler verr..
Bide sevgili arkadaşlar bir sorum var pko lu olupta hamile kalanlar kaç ayda kaldınız ve size nasıl tedavi uygulandı?
Ben 2 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum o ayda olmadı tabi.. Bu ay tekrar gidiyorum doktora hayırlsı bakalım;/

Olsun canım yılmak yok tam gaz devam;( Bi gün olucak sadece bizim bebişlerimiz nazlı hiç üzülme..
yok uzulmuyorum nasip hayirlisi böyleymis biraz daha kilo vermek istiyordum biraz kilom fazla hamilelikte zor olur diye dusunuyordum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…