- 25 Temmuz 2016
- 93
- 55
- 3
- 35
inşallah . Allah yüzümüzü güldürsün ( Amin )M mensivasliyamgardas ay kıyamam ya zor olmuş canım inşallah inşallah bu sefer nrmalll bir gebelik ve doğumla sonuçlanırçok amin
Tebrkler cdnm bariz balli cizgi bat da geçmş zaten kan testi yaptr :)RESMİ EKLEDİM PEK NET DEĞİL AMA İNŞAALLAH BİRŞEYLER VARDIR.
Acilimi polikistik over canim. Herkeste farkli olabiliyor. Kiminin adeti duzenli olsa da bu hastalik gorulebiliyor benim adetim cok duzensiz mesela 3 4 ayda birB benyoruldumhayat09 canım pko nedir
Aynen canim yumurtlama sorun oluyor bakalim kismet bu isler Allah hayirlisini versinB benyoruldumhayat09 anladım canım yani gebelik için sorun olan birşey rabbim şifa versin inşallah
Evet coraspin kullanıyorum hamile kalınca iğneye başlayacakmısimkan sulandırıcı verdıler mı
kizlar 1.5 cikti negatif sonucinşallah olmazsın tatlım ya dualarımız seninle
Olsun canım yılmak yok tam gaz devam;( Bi gün olucak sadece bizim bebişlerimiz nazlı hiç üzülme..kizlar 1.5 cikti negatif sonuc
yok uzulmuyorum nasip hayirlisi böyleymis biraz daha kilo vermek istiyordum biraz kilom fazla hamilelikte zor olur diye dusunuyordum hepOlsun canım yılmak yok tam gaz devam;( Bi gün olucak sadece bizim bebişlerimiz nazlı hiç üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?