Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar adetime daha 15 gün var ama goguslerim hassas simdiden sizde de oluyor mu bu kadar erken ya da yumurtlama dönemi de ondan mı acaba

allah gönlune göre versn ınsallah canım

Bende ağustosta artk çift çizgi görmeyi isteyenlerdenim. Allah hepimize nasip etsn. bu ay ilk defa klomen kullandm bugn kontrolde 17 mm bir yumurtam göründü. iki gün snrada çatlama iğnesi... Allah karşılıksz bırakmasn çabalarımızııı

aynen cnm anlayan nerde . aptal deglm ben öyle kotu kalplı ınsanlar varkı acıyarak bakıyo allahn verdıgı bısey bu buna akılları basmıyo bnları bırebr yasamk ıstemıyorum yorldm artık anlatmaktanda.. anlatsn annesıgıle duyulr zaten o zaman bnde onn brnndan getırırım hersey dahada kotuye gıder ıstedıgı bu demekkı

yaknlarya canm duyulur hem bıraraya geldgmzde eltımn cocugunu kucagıma aldgmda bıle bakslarını yakalıyorum kaynananın bunu esıme desem hemen art nıyet arar anlamaz benı anlamıyo anlamıyo. anlatsnda rahatlasın.. ben kendı kendımı tesellı etmeye calstkca o sabrımı zorluyo anlamıyo benı. allaha sgnıyorum cok yorldm gercekten ısyana gtmek ıstemıyorum

Bence bişeylerle uğraş kafanı dağıt canım. Kafana taktığın sürece daha çok ertelersin inan. Ne zaman hamileliği düşünmezsen o zaman olur.

e bende öleyım cnm etm gecen sene maysta ewlendı bu sene martta cocugu oldu ve ben kmseye bellı etmemek ıcın hıc gerı ceklmıyorum esımede anlattım bunu.. eltm doguma gtmeden bıgun önce gttm tum ewını temzledık.. 24 saat dogum yapamadı hastanedeydımmm cocuk oldu hala haftada 10 gnde bı gelrler bz gıderız alr kucagıma severım falan benm ıcım sızlamıyomu ama ne yapıyım mıllete kıskandıgımımı bellı edıyım uzakmı duruyum o zamn anıcaklarkı 3 sene oldu ewlenelı olmuyo demekkı cocugu dıyecekler ... bn bnu dedrtmemek ıcın neler cekıyorum anlattm esımede bnları ama yok.. ben halamlara solemısım onn annesnden saklıyomusum. allah nasıl blıyosa öle yapsın bana sunları cektrıyoya bu kafayla hala cocuk ıcın yarn ofıs cektrmeye gtcem tek basıma. allaha havaleedıyorum artık ne desem bos ona

umudunu-kaybetme Ay canım seni anlıyorum ama öyle deme ya esin sonuçta seni çok iyi anlıyorum valla çok zor ne güzel ki sen basariyosun ben hep kendimi geri çekiyorum dayanamıyorum ama eşinin kalbine inşallah rabbim iyilik nasip eder de anlar seni

Kızlar regle 6 gün var ama yumurtlamadan beri olan kasık ağrılarım geçmedi sürekli adet olucakmış gibiyim, ateşim de yüksek seyrediyor nasıl bi sabırsızlık bu bendeki uff

Kızlar yardımcı olun nolur bat ım yarın dün sağlık ocağna kan verdim 5.25 çıktı hemşire olabilirsinde olmayabilirsinde erken yaptırdığın için düşük olabilir pazartesiye kadar adet olmazsan tekrar yapalım dedi sizce bişeyler varmıdır ya

Biraz düşük sanki cnm ama bilemedim belki geç döllenme olmuştur iyi düşünelim iyi olsun umarım vardır bebiş

Kızlar merhabalar, ben geçen ay erken gebelik kaybı yaşadım. O ay doktor düşmemesi için ilaç vermişti. o ilaç aynı zamanda adeti geciktiriyormuş. 35. Günde adet olmuştum, Yani 6 temmuzda. Normalde düzenliydi adetim 24-25 günde bir olurdu. Ama gebelikten önceki ay 34. Günde olmuştum. Gebelik kaybından sonra da 35. Günde. Bu ay batımı nasıl hesaplayacağımı bilemedim. Yardımcı olur musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…