Tesekkurler tatlim insallah rabbim hepimize hayirlisini nasip etsinallah gönlune göre versn ınsallah canım
Canim benimde öyle oldu gecen ay migde bulantisi bas donmeside basladi ve doktor hemsire falan bile hamile sandi ilac vermediler direk test yaptilar ilk megerse idrar yollari enfeksiyonu olmus ama ilk kasik agrisiyla basladi. Aman dikkat edin hepiniz valla cocuk olsun diye psikolojik yasiyoruz dedigimiz seyler hastalik cikabiliyormus.. Bu ayda yumurtlamadan 1 hafta sonra falan sadece sag kasigimda hafif batmalar oluyor, goguslerim sisti ama ama normal adet donemlerindeki gibi degil faln bu kezde acaba enfeksiyonmu gecmedi diye dusunuyorum halbuki bi hafta antibiotik ictimKızlar regle 6 gün var ama yumurtlamadan beri olan kasık ağrılarım geçmedi sürekli adet olucakmış gibiyim, ateşim de yüksek seyrediyor nasıl bi sabırsızlık bu bendeki uff
Canım ben hastaneye gittim bi kaç gün önce hiç bişeym yok iltihaplanma kist hiç bişey yok sadece çok akıntın var dedi fitil verdi adetin gelirse kullan gelmezse hemen gel dediCanim benimde öyle oldu gecen ay migde bulantisi bas donmeside basladi ve doktor hemsire falan bile hamile sandi ilac vermediler direk test yaptilar ilk megerse idrar yollari enfeksiyonu olmus ama ilk kasik agrisiyla basladi. Aman dikkat edin hepiniz valla cocuk olsun diye psikolojik yasiyoruz dedigimiz seyler hastalik cikabiliyormus.. Bu ayda yumurtlamadan 1 hafta sonra falan sadece sag kasigimda hafif batmalar oluyor, goguslerim sisti ama ama normal adet donemlerindeki gibi degil faln bu kezde acaba enfeksiyonmu gecmedi diye dusunuyorum halbuki bi hafta antibiotik ictim
Günde iki litre su iciyorum canim 1 haftada antibiyotik kullandim iste ama arada gelen migde bulantilarim ve hala sag kasik agrim var.. Gecende sol kasik agrisiyla basladi saga gecti iki taraf birden agriyodu ve migde bulantim vardi sonra bas dönmesi basladi bi haftada oyle bekledim toplamda bunlar bir aya yakin surunce cok kotu oldum acile gittim idrar yolu enfeksiyonu dediler antibiotik ictim bitince bir iki gun gecti ne agri ne migde bulantisi kalmadi ve su an dedigim gibi sag tarafta agri ve arada hafif bulantim var karnim sisti mesela hic inmedi hala sis ve adetime bir hafta kaldi yani gectimi gecmedimi cözemedim ki bosami antibiotik ictim ben ya doktora gitmektende nefret ediyorumSup3risi idrar yolu enfeksiyonu için hol bol su içersen bişeyin kalmaz :) inşallah ben sürekli yaşıyorum su içinde hiç bisey kLmiyo
Ama bende sadece kasik agrisi yokdu canim ayrica idrarimi yaparken yanma agri falanda olmadigi icin hic aklima gelmedi. Hastanede basta salgin olabilir diye hemsire salak hemen aletleri cikardi agzini yuzunu kapatti bende hasta olsam esime gecerdi dedim belirtileri anlatinca doktorda hemsirede hamilelik var sandi test yapti hatta ertesi gun tekrar gitmek zorunda kaldim ultrasonla bobrek, migde, karin, rahim, yumurtalik herseye bakti adam ve kadinlarda alt kisimda agri denilince aklimiza gelen ilk hamilelik dedi. Hicbirsey yokkende agri olmasi garip yinede dikkat et kendine senCanım ben hastaneye gittim bi kaç gün önce hiç bişeym yok iltihaplanma kist hiç bişey yok sadece çok akıntın var dedi fitil verdi adetin gelirse kullan gelmezse hemen gel deditahlil fln da istemedi çok su içiyorum bitki çayı rahatlatyo braz da sancı giriyo anlamadım
Bu arada bana kan ve idrar tahlili yaptilar oyle cikti sanada yapildimi?Canım ben hastaneye gittim bi kaç gün önce hiç bişeym yok iltihaplanma kist hiç bişey yok sadece çok akıntın var dedi fitil verdi adetin gelirse kullan gelmezse hemen gel deditahlil fln da istemedi çok su içiyorum bitki çayı rahatlatyo braz da sancı giriyo anlamadım
Bende de yok ya yanma filan da korktum diye gittim idrar yolları da temiz sürekli araştırıyorum ne olabilir diye bu sefer de hakikaten pskolojik etkiliyo. Ayy sanki salgın olsa etrafındakiler etkilencek başta insanlrı nasıl hmn korkutuyolar ya. Çok geçmş olsun. Sonra peki tedavi için ne kullandın cnmAma bende sadece kasik agrisi yokdu canim ayrica idrarimi yaparken yanma agri falanda olmadigi icin hic aklima gelmedi. Hastanede basta salgin olabilir diye hemsire salak hemen aletleri cikardi agzini yuzunu kapatti bende hasta olsam esime gecerdi dedim belirtileri anlatinca doktorda hemsirede hamilelik var sandi test yapti hatta ertesi gun tekrar gitmek zorunda kaldim ultrasonla bobrek, migde, karin, rahim, yumurtalik herseye bakti adam ve kadinlarda alt kisimda agri denilince aklimiza gelen ilk hamilelik dedi. Hicbirsey yokkende agri olmasi garip yinede dikkat et kendine sen
Bana hiç tahlil fln yaptırmadı alttan muayene etti rahim içi film mi ne ilk defa yaptırdım bilmiyorum adını tertemz dedi direk ama akıntıyı çözememiş neden adeti beklicez dedi mecbur bebiş varsa düşük olur hç bşy kullanma dedi bari bi kan tahlili yapaydı dimiBu arada bana kan ve idrar tahlili yaptilar oyle cikti sanada yapildimi?
İnş hayrlısı olur canım kısmet olunca yumurtlama zamanı sizi bulur merak etmeMerhaba kızlarrrr öncelikle Allah herkese gönlündekini versin Bende Ağustosa hamile girmek isteyenlerdenim 8 aylık evliyim eşim şehir dışında yani yumurtlama dönemime denk gelmesi çok düşük ihtimal oluyor ama biz 6 aydır korunmuyoruz..Neredeyse ilk defa bu ay den geldik adetime 1 hafta var bakalım kısmet bu ay olacakmı...
Bir hafta antibiyotik kullandim canim doktor gecmezde devam ederse ev doktorunu ara dedi, birde burda markette blasentee var turkcesini ceviremiyorum idrar yolu enfeksiyonu icin cay ondan ictim 2-3 tane.Bende de yok ya yanma filan da korktum diye gittim idrar yolları da temiz sürekli araştırıyorum ne olabilir diye bu sefer de hakikaten pskolojik etkiliyo. Ayy sanki salgın olsa etrafındakiler etkilencek başta insanlrı nasıl hmn korkutuyolar ya. Çok geçmş olsun. Sonra peki tedavi için ne kullandın cnm
Amin canım... Gerçi benim çok fazla ümidim yok eşim varikosel ameliyatı olmuş bekarken evlendikten sonrada kontrole gitmedi hiç...Şayet hamile olmazsam ilk işimiz kontrole gitmek olacakİnş hayrlısı olur canım kısmet olunca yumurtlama zamanı sizi bulur merak etme
Canim benim kanim temiz cikti mesela kanda birsey var yada yok demediler sadece idrarinda al yuvarlara rastladik enfeksiyon var dediler hatta agrilardan dolayi supelendi hastanede kal dedi ben yok dedim o zaman yarin gel dedi esimde calistigi icin beni goturemicekti baska gun olmazmi dedi doktor hayir illa yarin diyince bende baya kokttum ama ultrasonda yukarlara iltahap cikmismi diye baktilar birsey yoktuBana hiç tahlil fln yaptırmadı alttan muayene etti rahim içi film mi ne ilk defa yaptırdım bilmiyorum adını tertemz dedi direk ama akıntıyı çözememiş neden adeti beklicez dedi mecbur bebiş varsa düşük olur hç bşy kullanma dedi bari bi kan tahlili yapaydı dimi
Canim seninki kroniklesmis demekki bende ilk kez oldu ultrasoncu iliskiden sonra mutlaka lavaboya git idrar keseni bosalt dedi cocuk dusundugumu soyleyince tamam o halde biraz bekle ama sonra mutlaka git dedi.. Ki benim ilk korunmasiz iliskiden bi hafta sonra basladi. Doktora gitmekten nefret ediyorum cunku saglam girip hasta cikiyorsun burada.. Canim bisey sorucam benim bu ay adetimde cok tuhaf geldi normalde pembe akintim olur en gec kinci gune adet olurum 3 gun dolu dolu gelir 4. gun azalir ve 5 gune pembe akintiyla biter ama bu ay 3 gün pembe akinti oldu 4. gunu adet oldum ilk gunu az geldi ikinci gun normal 3-4 gunler damla damla 5. gun pembe sence enfeksiyonla alakali olabilirmi acaba sendede boyle bisey oldumu? Hayatimda ilk defa boyle tuhaf adet oldumSup3risi aaa olur mu öyle hiç doktora gitmekten nefret edilir mi mecburi gideceksin yani tedavini ol bana tedavi yaramıyo sürekli tekrarlıyor
Tabi eğer bişey varsa tedavi şart inş güzel sonuçlar alırsınz.Sizin ne kadar olmuştu canım denemelere başlayalıAmin canım... Gerçi benim çok fazla ümidim yok eşim varikosel ameliyatı olmuş bekarken evlendikten sonrada kontrole gitmedi hiç...Şayet hamile olmazsam ilk işimiz kontrole gitmek olacak
Canim valla tahlil yapilmadan birsey diyemiycem bekle bakalim bu arada iltahap erken dogum ve dusuk sebebi olabiliyormus. Iyi ki hastaneye gittimAntibiyotikte hiç sevmiyorum lisedeyken bi öyle olmuştum iğne vermişti direk bi daha olmadı ama su çok içince geçerdi o atardı kndini hep. Bide soğan kürü iyi geliyo dye biliyorum. Bnm bel sırt ağrımda vardı üstüne yaa hatta sabah uyandım dedim heralde adet oldum snra dha çok var dye düşündüm de çok takmaya başladım.
O zaman çok fazla ilerlememiş canım daha çok bitkisel çözümler bulmaya çalış bence. Bnde adet olursam şayet fitilleri bile kullanmiym dyodum annm illa kullan dyo ama 7 çok bnce 2-3 yeter diyorumCanim benim kanim temiz cikti mesela kanda birsey var yada yok demediler sadece idrarinda al yuvarlara rastladik enfeksiyon var dediler hatta agrilardan dolayi supelendi hastanede kal dedi ben yok dedim o zaman yarin gel dedi esimde calistigi icin beni goturemicekti baska gun olmazmi dedi doktor hayir illa yarin diyince bende baya kokttum ama ultrasonda yukarlara iltahap cikmismi diye baktilar birsey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?