Rabbim hayirlisini canim hepimiz bekliyoruz.. Sendede psikolojik bir belirti oldumu?Merhaba kızlarrrr öncelikle Allah herkese gönlündekini versin Bende Ağustosa hamile girmek isteyenlerdenim 8 aylık evliyim eşim şehir dışında yani yumurtlama dönemime denk gelmesi çok düşük ihtimal oluyor ama biz 6 aydır korunmuyoruz..Neredeyse ilk defa bu ay den geldik adetime 1 hafta var bakalım kısmet bu ay olacakmı...
Hadi ya o kadar mı bak onu bilmiyodum demekki iltihaptan korunmk için bol su bitki çayı içiyoruz ve ayaklarımızı sıcak tutmaya özen gösteriyoruz. Bnm ayaklarm yaz kış buz gbiCanim valla tahlil yapilmadan birsey diyemiycem bekle bakalim bu arada iltahap erken dogum ve dusuk sebebi olabiliyormus. Iyi ki hastaneye gittim
Insallah bu ay hicbirimiz adet olmayiz.. Benim yumurtlama gunleride supeli butun dengesi sasti vucudumun ve en kotusu boyle birsey bilmeden beklemek son bir hafta :)O zaman çok fazla ilerlememiş canım daha çok bitkisel çözümler bulmaya çalış bence. Bnde adet olursam şayet fitilleri bile kullanmiym dyodum annm illa kullan dyo ama 7 çok bnce 2-3 yeter diyorum
Haha benimde aynen öyle bu arada öyle seyler erkekler kendini usuttugunde bi bakterimi ne bisey olusuyomus genelde oda kadina bulasabiliyormus diye okudum.. Yani eslerimizdende bize geciyormus.. Enfeksiyon usutmekle olsaydi benimde Yaz kis buz gibi hic isinmaz ayaklar yani korunmasiz iliskiye kadar basima gelmemisti iliskiden sonra bekliyosun ya kalkinca hemen lavaboya git ve mutlaka idrar keseni bosalt o cok onemliymisHadi ya o kadar mı bak onu bilmiyodum demekki iltihaptan korunmk için bol su bitki çayı içiyoruz ve ayaklarımızı sıcak tutmaya özen gösteriyoruz. Bnm ayaklarm yaz kış buz gbi
Benim atesim degisiyo valla bi yuksek bi dusuk ben daha cözemedim gunluk sabah aksam bakiyorum.. Hastaneye gittigim aksami 37.1 di buyuk ihtimal yumurtlama zamanimdi o zamanlari degerlendirdim hayirlisi.. Ve denildigi gibi benim yumurtlamam adetten 14 gun once degil daha erken oluyor oda tuhafBnmde son bir hafta evde bi test vardı yne negatif ama erken sanırım daha. Bde kötü düşünüyorum hp doktor 2 gün bile geciksen hmn geliyosun dye bastırarak defalarca söyledi acaba kmyasal gebelikten mi şüphelendi fln dye geliyo aklımaateşimde yüksek gidiyo şu sıralar düşmemesini bekleyp öyle test yapıcam bi daha
Hee şimdi anladım zaten ilişkiden sonra hmn duş alıp abdestli olmak gerekiyo biliyoruz ki annm hp derdi al daaa burda kızlar gece ilişkiden sonra hamile kalmak için ayağa kalkmayın yatın uyuyun dyolardı ee tbi snçta bakteri olmasa bile etkiler yani olabilirHaha benimde aynen öyle bu arada öyle seyler erkekler kendini usuttugunde bi bakterimi ne bisey olusuyomus genelde oda kadina bulasabiliyormus diye okudum.. Yani eslerimizdende bize geciyormus.. Enfeksiyon usutmekle olsaydi benimde Yaz kis buz gibi hic isinmaz ayaklar yani korunmasiz iliskiye kadar basima gelmemisti iliskiden sonra bekliyosun ya kalkinca hemen lavaboya git ve mutlaka idrar keseni bosalt o cok onemliymis
İşte gün içindeki derece önemli değil bnmda gün içi hep 37.2 civarı gerçi iltihaptan da olabilir. Herkesin başka ovi zamanı ortalama 14 değil mi zatenBenim atesim degisiyo valla bi yuksek bi dusuk ben daha cözemedim gunluk sabah aksam bakiyorum.. Hastaneye gittigim aksami 37.1 di buyuk ihtimal yumurtlama zamanimdi o zamanlari degerlendirdim hayirlisi.. Ve denildigi gibi benim yumurtlamam adetten 14 gun once degil daha erken oluyor oda tuhaf
Canim iliskiden sonra dus yapmaman gerekiyo malesef.. Zaten dus yapip ozel bolgeni yikaman bakteriyi goturmuyo hatta vajina kendi kendini temizliyo icini falan yikamamak gerekiyo diye biliyorum. Doktorda sadece idrarini cikarman yeterli dedi.. Yani normal zamanda bende kendimi igrenc hissederim ama bebis yaptigimdan beri hemen dusa girmiyorum. :)Hee şimdi anladım zaten ilişkiden sonra hmn duş alıp abdestli olmak gerekiyo biliyoruz ki annm hp derdi al daaa burda kızlar gece ilişkiden sonra hamile kalmak için ayağa kalkmayın yatın uyuyun dyolardı ee tbi snçta bakteri olmasa bile etkiler yani olabilir
Wcye bile gitmiyorum kaç aydr kalkmayın dediler diyeCanim iliskiden sonra dus yapmaman gerekiyo malesef.. Zaten dus yapip ozel bolgeni yikaman bakteriyi goturmuyo hatta vajina kendi kendini temizliyo icini falan yikamamak gerekiyo diye biliyorum. Doktorda sadece idrarini cikarman yeterli dedi.. Yani normal zamanda bende kendimi igrenc hissederim ama bebis yaptigimdan beri hemen dusa girmiyorum. :)
Canim benim vucudumda farkettiklerim soyle gecen ay mesela adetimden 17 gun once falan goguslerim tas gbiydi patlicakti aciyodu yaniyodu yururken merdiven inerken tutuyodum.. Hani diyorlar yar bazi kadinlarda yumurtlama zamanl sisiyo adete kadadar suruyo bende cok uzun zamandir oyleydi ikinci birseye bakilirsa yumurtlama akintisi oda bende yani o sumuksu akinti adetimin bitiminden sonra basladi adetim 11 de bitti 16 nin gecesi ben hastanedeydim 37.1 di atesim yani ben neye bakacagimi sasirdim ama gecen aylardada o akinti bende erken geldi ben normaldede vucuduma dikkat eden bi insanim tumorum ciktigindan beriİşte gün içindeki derece önemli değil bnmda gün içi hep 37.2 civarı gerçi iltihaptan da olabilir. Herkesin başka ovi zamanı ortalama 14 değil mi zaten
yaknlarya canm duyulur hem bıraraya geldgmzde eltımn cocugunu kucagıma aldgmda bıle bakslarını yakalıyorum kaynananın bunu esıme desem hemen art nıyet arar anlamaz benı anlamıyo anlamıyo. anlatsnda rahatlasın.. ben kendı kendımı tesellı etmeye calstkca o sabrımı zorluyo anlamıyo benı. allaha sgnıyorum cok yorldm gercekten ısyana gtmek ıstemıyorum
Canim benim senelerdir oyle adetimden bir iki gun once pembe olur anlarimki adet olucam yani iltahap yokkende oyleydi ve dedigim gibi ilk kez oldu enfeksiYon sadece pembisler fazla geldi :)Sup3risi evet canım ben hep idrar yolu enfeksiyonu yaşadığımda pembe gelir hatta şuan hastayım yine açık pembe geliyo tam kırmızı değil yani bide çok afedersin bazen adet kani çok koku yapiyo enfeksiyondn inan ki kendimden midem bulaniyo ama dediğin gibi benimki artık kronikleşmiş sürekli su içiyorum anca o iyi geliyo
Bende kiloluyum 173boy 103kilo sanirim hamile kalamamamizin bi sebebide bu evet hamilelikte kilo zor olur bende hep istiyorum vermek ama yemek yemegi cok seviyorum Neyse bakalim birbirimize destek ola ola asalim tum zorluklari ben burdaki yorumlari okudukca umutlaniyorum rabbim herkesin gonlundekini versinyok uzulmuyorum nasip hayirlisi böyleymis biraz daha kilo vermek istiyordum biraz kilom fazla hamilelikte zor olur diye dusunuyordum hep
Kilo akilda bitiyo kizlar ben bi kere kafama koydum 2-3 ayda 12.5 kilo gitti ve birkac gun dayaninca migde kuculuyo ki benim fazla olmamasina ragmen deli gibi kafama takardim verdiklerimi biraz aldim su abda cok takiyorum ama isteyince o kilolar 4-5 kilo verdikten sonra diyete devam ederseniz göreceksinizki istemeseniz bile yaglar kendi kendine erimeye basliyo migdeniz eskisi kadar yemek almiyo.. Rabbim hepimize hayirli haberler almayi nasip etsin insallah ama duzenli adet oluyorsaniz emin olun kilo sadece bahane bebek olmamasi icin benim teyzem 40 dan sonra 110-120 kiloyla hamile kalip cocuk dogurdu halada cok kiloluBende kiloluyum 173boy 103kilo sanirim hamile kalamamamizin bi sebebide bu evet hamilelikte kilo zor olur bende hep istiyorum vermek ama yemek yemegi cok seviyorum Neyse bakalim birbirimize destek ola ola asalim tum zorluklari ben burdaki yorumlari okudukca umutlaniyorum rabbim herkesin gonlundekini versin
Benim ilk hamileligimde gelmedi cnm yani herkeste olmuyorKızlr meraba bırsey sorcam yerlesme kanaması mutlaka gelır mı gelmeyenler olmusmudur
bende yillardir hep diyet yapiyorum farkli seyler denedim diyetisyenlere gittim ama baska sikintilar olunca zorlasiyo kilo vermek troid hastasiyim insulin direncim yuksek bunlarda olunca cok yavas gidio kilolar ve hemen azmim dusuyo ama bu ay ve sonrasi daha dikkatli gidicemKilo akilda bitiyo kizlar ben bi kere kafama koydum 2-3 ayda 12.5 kilo gitti ve birkac gun dayaninca migde kuculuyo ki benim fazla olmamasina ragmen deli gibi kafama takardim verdiklerimi biraz aldim su abda cok takiyorum ama isteyince o kilolar 4-5 kilo verdikten sonra diyete devam ederseniz göreceksinizki istemeseniz bile yaglar kendi kendine erimeye basliyo migdeniz eskisi kadar yemek almiyo.. Rabbim hepimize hayirli haberler almayi nasip etsin insallah ama duzenli adet oluyorsaniz emin olun kilo sadece bahane bebek olmamasi icin benim teyzem 40 dan sonra 110-120 kiloyla hamile kalip cocuk dogurdu halada cok kilolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?