Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Canim benim ablamdada troid var seni cok iyi anliyorum su an ama istersen emin ol verirsin ablamda 90 ni gecmisti bakti olmuyo 68 e indi vallahi yogurt cok yedi ozellikle simdide cabuk aliyo bazen onda bide laktoz var yogurt yiyemiyor su an ama laktozsuz yiyo daha az yiyo eskiye gore ve emin ol bebegim icin de bi kafana tak bak nasil oluyo.., yeterki sen iste birde tedavini ilaclarini aksatma troid buyuk engelmis diye okumustum ama asla allahtan umut kesilmez her turlu olur rabbim verirse ki insallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz tekmelerini falan konusuruz onumuzdeki aYlara

Kiz seni Allah mi gonderdi bana agzindan bal damliyo allah razi olsun valla yuzumu guldurdun bugunden beri kös kös bakiyodum etrafa ilaclarimi hic ihmal etmiyorum 1yildir duzenli kullaniyorum valla bu aksamki verdigin gazlarla kiloda veririm hamilede kalirim tekmeleride konusuruz

Aminn canim benim insallah bak ben 52 kilo geldim isvicreye boy 1.69 ozamanda ayniydi sonra kilo aldim bir kac ayda onu takmadim bi ara 74 oldum yine takmadim kendi kendime 68 e indim sonra psikolojim bozuldu o kadar taktimki kafama bi pazar aksami dayimlardaydim yenge mantar yap dedim onu ekmek bandira bandira yicektim guya birden bisey durttu sanki yemek vakti geldi sofra kuruldu yegem israrla cagirdi ben o an yok dedim o yemege ve sadece bir elma yedim ondan sonra sabah bi kahve, elma oglene 120 gram salata aksama bi tas corba 3.5 hafta oyle yaptm ama inan canimdan can gitti bas agrisi butun gun isten cikiyorum deli dana gibi gozumun onunden kuzu cevirme falan geciyo sanarsin ama inatla yemedim cok ac oldugum dayanamadigim zaman bi kucuk ekmek aldim is cikisi bide az yagli salam ama corba icmedim.. arkadaslarim israr ederdi mcdonalds dan yemek alip is Yerinde yerdi her ogleden sonra bense karsilarinda catir catir salatalik yerdim oyle bi inat girmistiki bana :) 3.5 hafta sonunda 5.5 kilo vermistim sonrasinda ozellikle protein yemeye ozen gosterdim normal yemekte yedim ama hep dikkat ettim 2 ayin sonunda ucuncu aya dogru geri kalan kilolarda biraz dikkatle kendi kendine gitmisti.. 4 sene oyle kaldim gecen yaz 59 la trye gittim bi 62 oldum verip aliyorum ama diyorum bu ayda hamile degilsem mutlaka kilo vericem.. Inan ki insan cok saglikli ve daha ozguvenli hissediyor kendini cok uzun anlattim ama ablam mesela simdi yulaf muz sut ceviz uzum karistirip yiyo gunde iki kez bayada kilo verdi ben catliyorum :)

Bende okadar çok istiyorum ki onlarla birlikte gezmeyi böyle heyecanları birlikte paylaşmayı ama takındıkları tavır o kadar tuhaf ki sanki düşmanlarıyım kocasını bile kıskanıyor benden adam benden 12 yaş büyük ben onu bir abi olarak görüyorum neyimi kıskanıyor 5 senedir çözemedim. Evlenmeden önce açıktım ben evlenmeme 7 ay kala kapandım pantolon tunik elbise tarzında giyiniyorum etek giymem gömlek filan giymem. Alışverişlerde hep etek gömlek aldılar ben bunları giyemem dediğim halde haberim olmadan yani ben başka mağazadayken görümcem gidip almış hiç yaşıma göre şeyler de değildi. Görümcemin ilk bu hareketinde ne yapmaya çalışıyor yaşlımı göstermeye çalışıyo anlamadım demiştim kendi kendime sonra takmadım kafama.. Bunlar söz takmaya geldiler kocasını ilk sözümde gördüm, adam bana dediki x i çağırır mısın bende tamam dedim görümceme x seni çağırıyor dedim bunu sorun etmiş vay efendim ben kocasının yaşındamıymışım neden ismiyle hitap ediyor muşum enişte demem gerekiyormuş bende dedim ki ev kalabalıktı sana eniştem çağırıyor desem anlıcakmıydın kocan olduğunu senin enişten beni niye çağırıyor demezmiydin dedim oda orası öylede x abi diyebilirdin dedi bende bence sen şuan kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun adamın yüzüne bakıp ismiyle hitap etmedim herhalde sana öyle söyledim ben eğer yüzüne ismini söyleyerek konuşursam o zaman uyarırsın dedim. O gün bu gündür de adama ne enişte, ne abi, ne de ismiyle hitap ettim uyuz oldum çünkü. Evlendikten sonra da kocası eve ilk geldiğinde de olay olmuştu pantolon tunik giyiyorum demiştim ya yine öyle giyindim bu da olay oldu ayıpmış görümcemin kocasının yanında pantolon giyemezmişim birdaha asla çıkmıcakmışım adamın karşısına öyle. Bende benim giyinme tarzım böyle ama ben herkesin yanında böyleyim dedim kaynanam da sana etek almadık mı etek giy dedi bende ben asla etek giymem benden gizli almışsınız üstelik dedim yani onların üzerimde bir baskı kurmaya çalıştığını anladım ve buna izin vermedim. Görümcem de etek gömlek giyiniyordu artık oda benim gibi tunik pantolon giymeye başladı. Artık beni gözünde ne kadar büyüttüyse bilmiyorum keşke senin gibi bir görümcem olsaydı..

günaydın sabh bi bakayım foruma dedim içimi kararttin kız boşver takma 3tane var bnde hepsi fesatttttt ah ahh bn anlatsam kaç sayfa çıkar emin ol.....bi gorumcemin bebeği tüp bebek 29yasnda evlenmiş 7_8sene sonra olmuş smdi bzim 3yildr olmuyor ama hamd olsun bizde pco haricinde hiçbir problem yok bn pcoyu takmiyorum ...hsg rahim filmini salak gbi gttim fakültede cektrdim (kocaman acidigim için özele gidip para vermek istemedim)ee tabi gorumcemde zamanında çektirmiş hsg ama özelde bana diyo ki sizin arabanız var bn belediye otobüsüyle gttim eve al smdi ne dersin buna ... Ben o filmi cektrdim annem rahtsz iğne yapıyorlar ilaç faln fakültenin bi ucunda film cektrdim yuruyrk diğer ucuna anneme yetiştim onu gydrdm soydum vs. Hanfendi özele gidiyor ama. Belediye otobüsüyle eve gttm bn diye yakınıyor...bn fakültede ki doktorlardan mal tavırları öyle çıktım filmden anacigima yardıma gttim burdan gorumceme gore so nuç bizim arabamz var !!! Onun tüpleri kapalı çıkmış elhamdülillah hiçbirşey çıkmadı bende ...o beni rahatlatcagi yerde hep kendi yaşadıklarını anlattı

Ardadaşlar,

Bu sabah erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı . Bat 25 temmuz sizce hamilelik var mıdır ??
canım günün geçmiş zaten silikte varsa hamilesindir muhtemelen buraya yükleme şansın var mı fotosunu

Seninkiler biraz şok diyet olmuş ben okadarını yapamam ölürüm valla ama daha çok dikkat etmeye kendime söz verdim en azından 90la falan hamile kalsam hamilelikte 10-15 alsam yine bu kiloyla doğururum hedefim manken gibi olmak değilde işte birazcık gitse iyi olacak

günaydın canım dün biraz rahatsızdım o yüzden öğleden sonra dinlendim yazamadım ben evlendiğimden beri korunmuyorum ama hamile kalamadım henüz
Geçmiş olsun canım. Vardır bi zamamı elbet takmamak lazım aslında ama elimizde olmuyor maalesef. Ben 22 haziran da kürtaj oldum 2 hafta sonra yakın arkadaşımın hamile oldupunu öğrendim. Yakın zamanda benim yaşadığım heyecanları şimdi o bana anlatıyor. Dinliyorum her konuda destek olmaya çalışıyorum ama içim acimiyor mu ? Hemde çok ama her şer dr vardır bi hayır diorum artık. Elden bişey gelmiyor. Allah sevdiği kullarını sınarmış diye düşünüp avutuyorum kendimi. Uzun yıllardır mı evlisin ? Psikolojik olarak kendini etkileme eminim ki olur canım. Allah ol derse imkansız olarak gördüğüm şey bile olur. İmkansız diye bişey yoktur. Yeter ki istemesinş bilelim

sen de üzmemeye çalış kendini tatlım en azından hamile kalabiliyorsun onu düşün.. kaybın büyük anlıyorum ama verende Allah alanda elimizden birşey gelmez.. ben bir senelik evliyim ağustos 15 evlilik yıldönümümüz eşime mutlu bir haber vrmek istiyorum inşallah bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarımızı kabul eder

Amin canım inşallah Allah dualarımızı kabul eder. Sende kendini biraz oluruna bırak daha yeni evlisin zaten. Olucak Allah ın izniyle. Biraz ilişkiye girerken çocuk yapalım diye değil o anın tadini çıkarmaya çalışın, zevk almaya çalışın inan psikolojiyi çok etkilior. Çocuk yapma modunda ilişki yaşarsanız görev gibi oluyor o yüzden de erteleniyor. Anı yaşa bi bakmışsın pıt pıt atan bir kalp sana merhaba diyor :)

ayyy pıt pıt atan kalp ne güzel söyledin canım benim çok sağol ya aslında biz çok takılmıyoruz ama etrafımızda bizden sonra evlenenlerin çocuğu olunca biraz stres yapıyoruz yani ben en azından stres oluyorum

Biliyorum anlıyorum seni ama takılmamaya çalış kesinlikle. Herkesin hormonları farklı ve Allah tan hep hayırlı zamanı iste. Yaşın da büyük değildi sanırım dimi yanlış mı hatırlıyorım

26 yaşındayım canım aslında doktorların söylediğine göre öyle büyük bi problemimde yok ama işte biraz nazlı olcak heralde benim bebiş yolunu bekletiyor

26 yaşındayım canım aslında doktorların söylediğine göre öyle büyük bi problemimde yok ama işte biraz nazlı olcak heralde benim bebiş yolunu bekletiyor
Benim yaş 29 kasımda 30 olcam ya ben nabayım :) beni düşün kendini rahatlat. En aızndan yaşım daha genç de, hamile olduğum öğrensem ve kaybetsem daha kötü de biraz kendinden kötü durumları düşün ve haline şükret. Hayırlı zamanda versin Allah ım de çok düşünme, düşünmediğin an olıyor emin ol. Başka şeylerle uğraş. Bende kendim içim öyşe düşünüyorum kalp atışını duysam daha kötü olucaktım, ya doğum vefat etseydi Allah korusun, ya sakay olsaydı diye kötüleri düşünüp rahatlatıyorum kendimi. Kürtajı da böylelikle daha çabuk atlattım. Çok duygusalım aslında ama ailem bile bu kadar çabuk atlatmama şaşırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…