haklısın canım Rabbim beter bir durumdan saklasın inşallah dediğin gibi olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiğiBenim yaş 29 kasımda 30 olcam ya ben nabayım :) beni düşün kendini rahatlat. En aızndan yaşım daha genç de, hamile olduğum öğrensem ve kaybetsem daha kötü de biraz kendinden kötü durumları düşün ve haline şükret. Hayırlı zamanda versin Allah ım de çok düşünme, düşünmediğin an olıyor emin ol. Başka şeylerle uğraş. Bende kendim içim öyşe düşünüyorum kalp atışını duysam daha kötü olucaktım, ya doğum vefat etseydi Allah korusun, ya sakay olsaydı diye kötüleri düşünüp rahatlatıyorum kendimi. Kürtajı da böylelikle daha çabuk atlattım. Çok duygusalım aslında ama ailem bile bu kadar çabuk atlatmama şaşırdı.
Herkeste gelmiyor canım. Benim yerleşme kanaması falan olmamıştı
yok canım gelmiyor benim arkadaşımda hamile onun hiç kanaması olmadıTamam canım tesekkur ederım adetım gecıktı ama hamıke olsaydım yerlesme kanaması gelırdı dıyee dısundum de :)
ben 3 gebelik geçirdim hiçbirinde gelmedi yerleşme kanaması hatta ilk defa burda öğrendim öyle birşeyin olduğunuTamam canım tesekkur ederım adetım gecıktı ama hamıke olsaydım yerlesme kanaması gelırdı dıyee dısundum de :)
ben 3 gebelik geçirdim hiçbirinde gelmedi yerleşme kanaması hatta ilk defa burda öğrendim öyle birşeyin olduğunu
yok canım gelmiyor benim arkadaşımda hamile onun hiç kanaması olmadı
Yok canımm herkeste olmuyor. Ne kadar geciktiTamam canım tesekkur ederım adetım gecıktı ama hamıke olsaydım yerlesme kanaması gelırdı dıyee dısundum de :)
Yok canımm herkeste olmuyor. Ne kadar gecikti
Canim hamilelikte 7-10 kilo arasi alsan yeter bile cunku hersey cocuga gitmiyo bize kilo olarak kaliyo oylede birsey var ozellikle ilk uc ay hic kilo almamaliymisiz 6-7-8 aylarda aliyomus insan onuda dikkat edip protein agirlikli beslenirsen karbonhidrati meyveden alabilirsin mesela :) oyle oluyomus gecen tvde gordum hamile kalinca ogrencez insallah bizde :)Seninkiler biraz şok diyet olmuş ben okadarını yapamam ölürüm valla ama daha çok dikkat etmeye kendime söz verdim en azından 90la falan hamile kalsam hamilelikte 10-15 alsam yine bu kiloyla doğururum hedefim manken gibi olmak değilde işte birazcık gitse iyi olacak
ben de sürekli kanama olmadığı için umutsuzluğa kapıloyurdum mutlaka olması gerekiyormuş gibi ama arkadaşımda olmayınca rahatlamıştımO zaman belkı bende ayyyy :) :) :)
ben de sürekli kanama olmadığı için umutsuzluğa kapıloyurdum mutlaka olması gerekiyormuş gibi ama arkadaşımda olmayınca rahatlamıştım
hayır yaa gelmesin kırmızı kart falan düşünme öyle konuyu sen açtın ilk hamilede sen olBenim bi haftam kaldi yine memisler sisti agrimaya basladi.. Yururken yatarken degil ama dokununca sizliyorlar off kirmizi kart gelecek galiba yinedua edin kizlar hic adet olasim yok
İnşallah olmazsın cnmBenim bi haftam kaldi yine memisler sisti agrimaya basladi.. Yururken yatarken degil ama dokununca sizliyorlar off kirmizi kart gelecek galiba yinedua edin kizlar hic adet olasim yok
Ee idrar testi yapmadın mı ?Bugun dorduncu gunu ve goguslerım regl oncesı sıskınlıkten daha fazla sıstı ve herzamankınden daha cok acıyor bosuna mı umutlanıyorum
Ee idrar testi yapmadın mı ?
Evet o kadar gecikiyorsa yapma canım. Düzenli olup ta 4 gün geciktiysw neden yapmadın dicektim. Hakkında hayırlısı olsun canımAdetım on gune kadar gecıkebılıyor o yuzden yapmadım on gunu gecmeden yapmıycam esıme sz verdım
Evet o kadar gecikiyorsa yapma canım. Düzenli olup ta 4 gün geciktiysw neden yapmadın dicektim. Hakkında hayırlısı olsun canım
hayırlısı olsun ınsallah hep bırlıkte bbeklerımızı kucagımıza alalım :)Evet coraspin kullanıyorum hamile kalınca iğneye başlayacakmısim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?