Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Merhaba kızlar bende 2 senedir evliyim ve artık bebek istiyoruz:)) yumurtlama dönemimdeyim ve denemelere başladık,banada dua edin Allah isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın bu arada yeni okumaya başladım forumları nerede hamilelik haberi bekleyen varsa yazıcam galiba tutamıyorum kendimi çok heyecanlıyım

inşallah canım bende senin gibi ii senelik evliyim yakın başladık bizde, umarım hepimiz kalabilirz bu ay hamile

Bu ay olmasa da hepimiz hamiş kalana kadar burdayiz inşallah :) destek olalaim birbirimize
kesinlikle bence de hamile kalamasakta destek vermeliyiz birbirimize, ben hamiş olmasamda herkese desteğe hazırım, bizede moral oluyor başkalarının heyecanları bebişleri

merhaba kızlar ağustos ayına ben de hamile girmek istiyorum. 6 ay once mol gebelik geçirdim şimdi yeni umutlarla tekrar başlıyoruz allahım o kötü günleri bir daha yaşatmasın inş

merhaba kızlar ağustos ayına ben de hamile girmek istiyorum. 6 ay once mol gebelik geçirdim şimdi yeni umutlarla tekrar başlıyoruz allahım o kötü günleri bir daha yaşatmasın inş
Hoş geldin cnm. Çok geçmiş olsun. Aminn inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsınız moralini yüksek tut

subat ayında ilk korunmayı bıraktığımız ay allahım nasip etti çok şükür gebe kaldım ama nasip değilmş kürtaj olmak zorunda kaldım patolojı sonucunda da mol gebelik oldugu cıktı cok kötü günler geçirdim sürekli kontrol altında tutuldum 6 ay boyunca degerler 0 olunca dr ızın verdı korunmayı bırakabılırsın dedı bakalım hayırlısı allahım herkese saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın ıns artık ben de sızlenım buradan gelısmelerı takıp edecem ıns

kızlar bilgisi olan varmı birşey soracağım? mide yanması ve ani ruh değişiklikleri de erken hamilelik belirtisi olabiirmi?

inşaalah canım gelsin o günler hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…