Aminnn insallah hicbirimiz olmayiz en buyuk dilegim o su aralar zaten canimİnşallah olmazsın cnm
inşallah canım bende senin gibi ii senelik evliyim yakın başladık bizde, umarım hepimiz kalabilirz bu ay hamileMerhaba kızlar bende 2 senedir evliyim ve artık bebek istiyoruz:)) yumurtlama dönemimdeyim ve denemelere başladık,banada dua edin Allah isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasınbu arada yeni okumaya başladım forumları nerede hamilelik haberi bekleyen varsa yazıcam galiba tutamıyorum kendimi çok heyecanlıyım
inşallah canım bende senin gibi ii senelik evliyim yakın başladık bizde, umarım hepimiz kalabilirz bu ay hamile
aynen canım, benim bata iki gün kaldı adet olcam diye ödüm kopuyor, dua edelim biribirmizeİnşallah canımm heyecandan delircez ikimizde inşallah hayal kırıklığı olmazz
aynen canım, benim bata iki gün kaldı adet olcam diye ödüm kopuyor, dua edelim biribirmize
Bu ay olmasa da hepimiz hamiş kalana kadar burdayiz inşallah :) destek olalaim birbirimize
kesinlikle bence de hamile kalamasakta destek vermeliyiz birbirimize, ben hamiş olmasamda herkese desteğe hazırım, bizede moral oluyor başkalarının heyecanları bebişleriBu ay olmasa da hepimiz hamiş kalana kadar burdayiz inşallah :) destek olalaim birbirimize
Hoş geldin cnm. Çok geçmiş olsun. Aminn inşallahmerhaba kızlar ağustos ayına ben de hamile girmek istiyorum. 6 ay once mol gebelik geçirdim şimdi yeni umutlarla tekrar başlıyoruz allahım o kötü günleri bir daha yaşatmasın inş
İnşallah cnm hoş geldinmerhaba kızlar ağustos ayına ben de hamile girmek istiyorum. 6 ay once mol gebelik geçirdim şimdi yeni umutlarla tekrar başlıyoruz allahım o kötü günleri bir daha yaşatmasın inş
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsınız moralini yüksek tutmerhaba kızlar ağustos ayına ben de hamile girmek istiyorum. 6 ay once mol gebelik geçirdim şimdi yeni umutlarla tekrar başlıyoruz allahım o kötü günleri bir daha yaşatmasın inş
o helicobakteri belirtisi olabilir canım diğer adıyla mide mikrobukızlar bilgisi olan varmı birşey soracağım? mide yanması ve ani ruh değişiklikleri de erken hamilelik belirtisi olabiirmi?
inşaalah canım gelsin o günler hayırlısıylaCanim hamilelikte 7-10 kilo arasi alsan yeter bile cunku hersey cocuga gitmiyo bize kilo olarak kaliyo oylede birsey var ozellikle ilk uc ay hic kilo almamaliymisiz 6-7-8 aylarda aliyomus insan onuda dikkat edip protein agirlikli beslenirsen karbonhidrati meyveden alabilirsin mesela :) oyle oluyomus gecen tvde gordum hamile kalinca ogrencez insallah bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?