gorumce tam olarak kim oluyo kizlar?? ben Azeriyim turkcem o kadar da iyi degil
Dogru pozisyonda oldugu surece kafaya da takmayinca oluyor gercekten. Bu ay oyle oldu bizde aklimda hic yoktu ama yumurtlama gunumde degildi bakalim kismet.
Biz ayrinticiyiz acaba bundan mi olmuyor sundan mi olmuyor diye rahat olmak en iyisi kadin seker hastasi hamile nasil olmuş kazayla... iste bu kazayla diyenlerin cogu bizim gibi cocuk yapmamis insanlar..
Birde halamin 6 cocugu var diyorumki nasil 1 dayaptiniz yumurtlama gunh falan. Yumurtlama gunu ney kiz diyor. 6 cocuguda korunurken olmuş diyorki 1 kere 1 damla kaciyordu o ay hamile kaliyordum. Nasil ya ben şok :)
Canım nasıl sistematik gidiyosun..1yildir evliyim korunmadik hic her ay ayni husran hep. ama bu ay cok sıstamatık gıdıyorum ınsallah agustosta yazıcam kızlar bebısım geldı dıye. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Kafada uzaklaştırdın mı sorunun yarısını halletmiş oluyorsun zaten..
Allah kimsenin kucagini bos evini cocuksuz birakmasin insallah. daha 1 yillik evliyim ama yasim buyuk oldugu icin asiri taktim saolsun kayinvalidem cok etkiliyo.nerde bebek gorse atliyo ustune bide imali imali bizim ne zaman olcak bakalim diyordogal olarak takmamak zor oluyor
bayramda parlak bi fikir buldum onu uyguluyorum simdilik dugunu esimle kendimiz yaptik biraz borcumuz var cok olmasada bende her ima edisinde borc bitsin ondan sonra diyorumama insan genede aklinda oluyo
Canım inanan bana kafaya takma diyince zor ama istiyosan bebek kafanı dağıtım başka şeylerle gez kitap oku yani sana ney iyi gelio sa onlarla uğraş herzaman önüne cikicak bişey bende 8 senedir evliyim ve çocuk olmayalı 8 sene oldu hala bişey yok bi ümit her duyduğumu yapıorum başkalarının lafına takılarak canini sıkma sanki doguncada erkek istiosa lar ikinci kız olur kız olursa ikinci erkek olsun o yüzden insanların ağzı torba değil ki buzesin insanlara hiç aldırış etme ben 8 senedir büyükler nezaman bebek gelio ah bunlar tembel çıktı falan filan tabiki kafama takio rum ama yine zararı bana oluo sitres oda bebeği etkilio o yüzden boşverAllah kimsenin kucagini bos evini cocuksuz birakmasin insallah. daha 1 yillik evliyim ama yasim buyuk oldugu icin asiri taktim saolsun kayinvalidem cok etkiliyo.nerde bebek gorse atliyo ustune bide imali imali bizim ne zaman olcak bakalim diyordogal olarak takmamak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?