Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Azeri lerde görümce demiyorlar baldız diyorlar sanırım o yüzden bilmiyor

Bu arada benimde görümcem bebek istiyo ama söylemiyo. Ben bunu direk anlamıştım ve son yaşadığım durum da da kesinleştirdim. Şöyle anlatim benim eşim kızımız daha bir yaşına yeni bastığı zaman 2. Yi istemeye başlamıştı ama ben istemiyordum biraz daha büyüsün dedim aradan bir sene daha geçti 2 yaşına geldik eşim yine tutturdu ama bunu görümcelerimin yanın da da dile getiriyordu sürekli ben biraz daha beklicem diyordum hep görümcemin de bir kızı var oturduğumuz ortamlar da soruyorlar dı görümceme ne zaman 2. Yi yapıcak sın diye oda kocam istemiyo diyodu hep. benim isteksiz olduğumu görünce o da bende istemiyorum demeye başladı kendisinin küçük düştüğünü hissediyordu sanırım o yüzden tavrını değiştirdi. Kızım 2 buçuk yaşına geldi eşim hadi ama artık yapalım dedi bende tamam olur aralarında 3 buçuk 4 yaş olur en ideali dedim. Bi gün görümcem lerle oturuyoruz yine çocuk konusu açıldı bende ben artık istiyorum yapmaya karar verdik dedim sonra görümceme döndüm sen ne zaman düşünüyorsun dedim bekar olan görümcem onun kocası istemiyo ki nasıl yapsın dedi evli olanda hemen ablasına baktı dik dik niye söylüyorsun gibisinden.. geçenlerde hastaneye gitmiş mide bulantısından ne oldu üşüttün mü dedim kızı hemen benim kardeşim olucak dedi bende doğrumu diye sordum oda yok hamile değilim mide bulantım olunca herkes öyle sandı dedi bende hm anladım dedim. Yani kızlar olamaz korunuyoruz mümkün değil gibi cümleler kurmadı belli ki deniyorlar şuan ama söylemiyor ben ne zaman ki 2. Yi artık istiyorum dedim o zaman bunlarda 2. Ye kalkıştı. Ya yapsınlar banane de tavırlarından benimle yarışa girdiğini o kadar belli ediyor ki neden üstün olmaya çalışıyo onuda anlamıyorum ne var yani ikimizde bu heyecanlı dönemi birlikte geçirsek neden hep bir yarış durumu var.

1yildir evliyim korunmadik hic her ay ayni husran hep. ama bu ay cok sıstamatık gıdıyorum ınsallah agustosta yazıcam kızlar bebısım geldı dıye. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

Kizlar bi haftadir bas dönmem vardi kötü olunca acile gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi bu gunde illa ultrason istedi yumurtaliklarda agrim oldugu icin. Ben acaba hamile kalmak istedigim icin psikilojikmi diye dusunurken bambaska bisey cikti umarim hamile kalmami engelleyecek birsey yoktur ve kanallarim tikanmamistir calismalara herseye ragmen devam ediyoruz umarim sorunsuz hamile kalabilirim bebis müjdesi veririm önümüzdeki aya

Yaa işte biz kendimizi yırtıyoruz uykularimiz kaciyor dusunmekten o 1 damla.bizde niye olmuyo yaaa

1yildir evliyim korunmadik hic her ay ayni husran hep. ama bu ay cok sıstamatık gıdıyorum ınsallah agustosta yazıcam kızlar bebısım geldı dıye. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım nasıl sistematik gidiyosun..

bol dua ediyorum.bide iki gunde bi yogun calisma yapiyoruz :) bıde olabıldıgınce kafamdan uzaklastırmaya calısıyorum bebıs fıkrını. cunku bı ara sadece cocuk olsun dıye beraber olmaya baslamıstım esımle,daha ters tepıyomus bu durum

Kafada uzaklaştırdın mı sorunun yarısını halletmiş oluyorsun zaten..

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım . Bende 2. Çocuk için 2 senedir deniyorum olmuyor. Bu kafaya takma durumunun etkilediğini düşünmüyorum açıkçası , çünkü ilkini isterkende çok kafaya takmistim 5 - 6 ayda hamile kalmıştım. Birdaha o duyguyu yasiycakmiyim bilemiyorum. Rabbim isteyen herkese versin artmasın imaşallah.

Allah kimsenin kucagini bos evini cocuksuz birakmasin insallah. daha 1 yillik evliyim ama yasim buyuk oldugu icin asiri taktim saolsun kayinvalidem cok etkiliyo.nerde bebek gorse atliyo ustune bide imali imali bizim ne zaman olcak bakalim diyor dogal olarak takmamak zor oluyor
Kafada uzaklaştırdın mı sorunun yarısını halletmiş oluyorsun zaten..

Canım beniiim biz istemiyoruz desen belki susar? Hani saman altından su yürütmek gibi

bayramda parlak bi fikir buldum onu uyguluyorum simdilik dugunu esimle kendimiz yaptik biraz borcumuz var cok olmasada bende her ima edisinde borc bitsin ondan sonra diyorum ama insan genede aklinda oluyo

senın gibi olan bi arkadasım var kaynana ve görümce olmayan 40 gün şükür namazı kıl diyorum hep ona şimdi sana da diyorum sende kıl

Bende yurtdisindayim uzagim ama telefondan yetisiyorlar sagolsunlar :) kizlar birsey sorucam adetten sonra kuruluk oluyo sonra uzayan bi akinti ondan sonra yumurtlama benim akintilarim azaldi adetim 7 temmuzda basladi 11 de tamamen bitti 3-4 gundurde akinti azaldi 8-9-10. günlerde yumurtlama olmus olabilirmi sizce? Antibiotikte kullaniyorum iltahaptan dolayi cok tedirginim (

Canım inanan bana kafaya takma diyince zor ama istiyosan bebek kafanı dağıtım başka şeylerle gez kitap oku yani sana ney iyi gelio sa onlarla uğraş herzaman önüne cikicak bişey bende 8 senedir evliyim ve çocuk olmayalı 8 sene oldu hala bişey yok bi ümit her duyduğumu yapıorum başkalarının lafına takılarak canini sıkma sanki doguncada erkek istiosa lar ikinci kız olur kız olursa ikinci erkek olsun o yüzden insanların ağzı torba değil ki buzesin insanlara hiç aldırış etme ben 8 senedir büyükler nezaman bebek gelio ah bunlar tembel çıktı falan filan tabiki kafama takio rum ama yine zararı bana oluo sitres oda bebeği etkilio o yüzden boşver

Arkadaslar 20 liralik beklenen adet tarihinden 6 gun oncesine kadar sonuc gosteren testten yaptim cok cok silik bi ikinci cizgi gordum ama hemen bakinca anlasilmiyo cok dikkatli bakinca anlasiliyo hatta esimle kiz kardesimede gosterdim yaniliyorumdur diye onlarda gordu ama kan testi negatif bi fikriniz varsa lutfen yardim edin bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…