amin inşallah. Çok teşekkür ederim canım. Darısı isteyen herkesin başınaRabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim darisi biz isteyenlerin basina :) rabbimin yarattigi hersey mucize
Aminnn insallah rabbim önümüzdeki aya hayirla mutlulukla girmeyi nasip etsin hepimizeAğustos ayında evlilik yıl dönümüm keşke hamile kalsam da çifte kutlama olsa
TeşekkürlerAminnn insallah rabbim önümüzdeki aya hayirla mutlulukla girmeyi nasip etsin hepimize
Bende Pazartesi olmam lazım. Benim içimde olacakmışım gibi bir his var , tedirgin bir şekilde beklemedeyimkızlar dun adet gnmdu adet olmadım.. bugun cok hafıfı acık pembe lekelenme oldu adet sancım yok hala.. cok korkuyorumm
Bende Pazartesi olmam lazım. Benim içimde olacakmışım gibi bir his var , tedirgin bir şekilde beklemedeyim
benimde evlilik yıldönümüm bat 13 ağustos evlilik yıldönümü 15 ağustos inşallah güzel bir ay olur ağustos hepimiz içinAğustos ayında evlilik yıl dönümüm keşke hamile kalsam da çifte kutlama olsa
benimde evlilik yıldönümüm bat 13 ağustos evlilik yıldönümü 15 ağustos inşallah güzel bir ay olur ağustos hepimiz için
inşallah olur ben de ilaç kullanıyorum bugün son günü beş gün sonra kontrole gidicem yumurtaların durumuna bakacak doktor sonrasıda nasip artık sen ne ilacı kullanıyorsun canımBen geçen ay doktora gittim ilaç verdi onu kullanıyorum. Pek umutlu değilim ama ağustos ayında olsa süper olurdu . yıl dönümü kutlaması gibi , ne biliyim ya
inşallah canım çok sağol bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) seninde hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğiniKızlar hayırlısı olsun diye düşünmeye çalışın rahat olmaya çalışın inşallah istediğiniz gibi olur :)
inşallah canım gönlünüzün istediği olsun dualarım sizinle :) amin canım çok teşekkür ederiminşallah canım çok sağol bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) seninde hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Ben Kadın doğuma gittim rahim ve yumurtalıklar güzel çalışıyor ve temiz dedi. Adetin 3 günü yapılan hormon testini istedi ve Prolaktin hormonu 27,5 çıktı. Bu değerde hamile kalınamayacağını engeller dedi ve ilaç verdi, 2 ay sonra tekrar gel ölçümlere bakacağız dedi. Bakalım hayırlısıinşallah olur ben de ilaç kullanıyorum bugün son günü beş gün sonra kontrole gidicem yumurtaların durumuna bakacak doktor sonrasıda nasip artık sen ne ilacı kullanıyorsun canım
canım değer aralığı kaçtı çok yüksek değil gibi geldi bana benimde 21 civarında çıktı ama değer aralığındaydı doktor gayet güzel tahlil sonuçların dedi benim yumurtalarım yavaş büyüyor onun için ilaç verdiBen Kadın doğuma gittim rahim ve yumurtalıklar güzel çalışıyor ve temiz dedi. Adetin 3 günü yapılan hormon testini istedi ve Prolaktin hormonu 27,5 çıktı. Bu değerde hamile kalınamayacağını engeller dedi ve ilaç verdi, 2 ay sonra tekrar gel ölçümlere bakacağız dedi. Bakalım hayırlısı
Bu değerde vücut loğusa gibi kendini korumaya alıyor, % 100 sebep bundandır diyemeyiz ama değeri bir düşürelim 2 ay ilaç kullan gel ve tekrar adetin 3 günü aç karnına kan ver bakalım dedi.canım değer aralığı kaçtı çok yüksek değil gibi geldi bana benimde 21 civarında çıktı ama değer aralığındaydı doktor gayet güzel tahlil sonuçların dedi benim yumurtalarım yavaş büyüyor onun için ilaç verdi
hmm ilginçmiş ben ilk denemesinde hamile kalanlara çok imreniyorum ya biz de demekki böyle biraz çaba sarfedicez sonuç güzel olsunda insan herşeye razı oluyorBu değerde vücut loğusa gibi kendini korumaya alıyor, % 100 sebep bundandır diyemeyiz ama değeri bir düşürelim 2 ay ilaç kullan gel ve tekrar adetin 3 günü aç karnına kan ver bakalım dedi.
Bende çok imreniyorum pat diye hamile kalanlara . Düşünüyor kışa doğru yada ne biliyim yazın hamile kalayım diyor planlıyor ve hamile kalıyor. Bizde yok hormon yok yumurtlama dönemi anlamadım gitti.hmm ilginçmiş ben ilk denemesinde hamile kalanlara çok imreniyorum ya biz de demekki böyle biraz çaba sarfedicez sonuç güzel olsunda insan herşeye razı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?