Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar birsey sorcam umarim bi anlayan cevap veren cikar bu yumurtlama dönemindeki alinti sadece teorikmi yoksa dogrulur payi varmi akintidan yumurtladigini anlamanin? Adetime yaklasik 14 gün var gögüslerim sismeye basladi ama hic aci yok minik seker tümörümden hissediyorum sistigini ve o hafif sizisini.. normalde gecen ay benim gögüslerim adetimden 17 gün önce falan sisip agrimaya baslamislardi bile o akintiya gelecek olursak 7sinde adet basladi 11 de bitti 13-17 arasida 4 günlük cok akintim oldu ve su an yine normale döndü azaldi ve rengi degisti. Bunlarda antibiotik etkisi olabilirmi yoksa allahtan umut kesilmezmi demeliyim?

kızlar dun adet gnmdu adet olmadım.. bugun cok hafıfı acık pembe lekelenme oldu adet sancım yok hala.. cok korkuyorumm

Bende Pazartesi olmam lazım. Benim içimde olacakmışım gibi bir his var , tedirgin bir şekilde beklemedeyim

hakkmzda hayrlısı cnm bnm ılk defa böyle oluyo o yuzden cok tedrgnım yerlesme kanaması gıbı sankı cogalmazsa tabıkıde... allah buyuk bakalm rabbımn takdırı ne ıse basım ustune

Ben geçen ay doktora gittim ilaç verdi onu kullanıyorum. Pek umutlu değilim ama ağustos ayında olsa süper olurdu . yıl dönümü kutlaması gibi , ne biliyim ya
inşallah olur ben de ilaç kullanıyorum bugün son günü beş gün sonra kontrole gidicem yumurtaların durumuna bakacak doktor sonrasıda nasip artık sen ne ilacı kullanıyorsun canım

Kızlar hayırlısı olsun diye düşünmeye çalışın rahat olmaya çalışın inşallah istediğiniz gibi olur :)

Kızlar hayırlısı olsun diye düşünmeye çalışın rahat olmaya çalışın inşallah istediğiniz gibi olur :)
inşallah canım çok sağol bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) seninde hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini

inşallah canım çok sağol bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) seninde hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini
inşallah canım gönlünüzün istediği olsun dualarım sizinle :) amin canım çok teşekkür ederim

inşallah olur ben de ilaç kullanıyorum bugün son günü beş gün sonra kontrole gidicem yumurtaların durumuna bakacak doktor sonrasıda nasip artık sen ne ilacı kullanıyorsun canım
Ben Kadın doğuma gittim rahim ve yumurtalıklar güzel çalışıyor ve temiz dedi. Adetin 3 günü yapılan hormon testini istedi ve Prolaktin hormonu 27,5 çıktı. Bu değerde hamile kalınamayacağını engeller dedi ve ilaç verdi, 2 ay sonra tekrar gel ölçümlere bakacağız dedi. Bakalım hayırlısı

canım değer aralığı kaçtı çok yüksek değil gibi geldi bana benimde 21 civarında çıktı ama değer aralığındaydı doktor gayet güzel tahlil sonuçların dedi benim yumurtalarım yavaş büyüyor onun için ilaç verdi

Bu değerde vücut loğusa gibi kendini korumaya alıyor, % 100 sebep bundandır diyemeyiz ama değeri bir düşürelim 2 ay ilaç kullan gel ve tekrar adetin 3 günü aç karnına kan ver bakalım dedi.

Bu değerde vücut loğusa gibi kendini korumaya alıyor, % 100 sebep bundandır diyemeyiz ama değeri bir düşürelim 2 ay ilaç kullan gel ve tekrar adetin 3 günü aç karnına kan ver bakalım dedi.
hmm ilginçmiş ben ilk denemesinde hamile kalanlara çok imreniyorum ya biz de demekki böyle biraz çaba sarfedicez sonuç güzel olsunda insan herşeye razı oluyor

hmm ilginçmiş ben ilk denemesinde hamile kalanlara çok imreniyorum ya biz de demekki böyle biraz çaba sarfedicez sonuç güzel olsunda insan herşeye razı oluyor
Bende çok imreniyorum pat diye hamile kalanlara . Düşünüyor kışa doğru yada ne biliyim yazın hamile kalayım diyor planlıyor ve hamile kalıyor. Bizde yok hormon yok yumurtlama dönemi anlamadım gitti.
Evlenmeden önce birine çocuk düşünüyor musun diye sorduğumda yok daha çok erken, yok evliliğimin tadını çıkarayım, yok borcum var diye cevaplar alıyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum aslında o cevapları verenlerin olmuyor, çünkü aynı yalanı bende söylüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…