Bende yurtdisindayim uzagim ama telefondan yetisiyorlar sagolsunlar :) kizlar birsey sorucam adetten sonra kuruluk oluyo sonra uzayan bi akinti ondan sonra yumurtlama benim akintilarim azaldi adetim 7 temmuzda basladi 11 de tamamen bitti 3-4 gundurde akinti azaldi 8-9-10. günlerde yumurtlama olmus olabilirmi sizce? Antibiotikte kullaniyorum iltahaptan dolayi cok tedirginim(
İnsallah hamile girersin yeni aya canim.benim batta 7 agustos arka arkaya veririz insallah guzel haberleribennn çoook istiyorum ağustosta hamile olmak bat 6 ağustos inşallah hamileyimdir13 ağustos doğum günüm rabbimin bana hediyesi olur inşallah bebiş
inşallah canım arka arkaya hamiş olalım innnnnşallllaaaaahİnsallah hamile girersin yeni aya canim.benim batta 7 agustos arka arkaya veririz insallah guzel haberleri
Benimde 5 agustos Rabbimden hayirlisi olsun insallah hepimiz icinİnsallah hamile girersin yeni aya canim.benim batta 7 agustos arka arkaya veririz insallah guzel haberleri
Tatlim mecburum hap bi yandan zararli olabilir ama enfeksiyonda düsük yada erken doguma sebep. Ilacim bugun son adete 13 gün falan var zaten o zamana kadarda etkisi gecer insallah. Birkac yerde adet gecikmesinden önce kullanilan ilac bebege etki etmiyor diye okumustum ama insan yinede tedirgin oluyo.. Bir an önce olsun istiyorum ama bi yandanda bu ay olmasa keske demeden edemiyorumKuzuum gebelik şüphen varsa, korunmasızsan kullanma antibiyotiği. Nolur nolmaz. Yumurtlamayla ilgili bişey bilmiyorum inanbu konuyu bende anlamıyorum hiç.
hayırlı olsun canım ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın AllahGünaydın kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı inşallah kanda da çıkar inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz Eki Görüntüle 1860849 Eki Görüntüle 1860849
gözün aydın canım bat tan önce mi yaptınGünaydın kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı inşallah kanda da çıkar inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz Eki Görüntüle 1860849 Eki Görüntüle 1860849
inşallah darısı bizlere canım belirtim varmıydı da test yaptınTeşekkür ederim canım evet batıma iki gün var
inşallah canım. Belirtim çok var ateş,sol kasıkta ağrı, ağzım kuruyor, yüzümde sivilceler var, göğüs hassasiyeti ve sol göğüste yanma varinşallah darısı bizlere canım belirtim varmıydı da test yaptın
Allah analı babalı büyütsun sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bir bebek olsun ınsalahGünaydın kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı inşallah kanda da çıkar inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz Eki Görüntüle 1860849 Eki Görüntüle 1860849
çok teşekkür ederim canım benim :)Allah analı babalı büyütsun sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bir bebek olsun ınsalah
Hayırlı olsun :) darısı başımıza. Benim merak ettiğim ne kadardır çalışıyorsunuz.?Günaydın kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı inşallah kanda da çıkar inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz Eki Görüntüle 1860849 Eki Görüntüle 1860849
çok teşekkür ederim canım. Darısı başına inşallah. Ben bir buçuk yıllık evliyim yaşım 36 ve haşimato hastasıyım. Hastalığımı bir buçuk ay önce öğrendim ilaç kullanmaya başladım. Geçen seneden beri gittiğim dört farklı jinekolog var ikisi bende yumurta zayıflığı olduğunu söyledi hatta geçen hormon testi yapıldı bu ay klomen tedavisi görecektim ve hatta ve hatta geçen ay rahmimde bir hastalık tespit edildi ve kürtaj oldum. Dahası da var bu ay sadece bir kez ilişki oldu. Bana bunları düşününce mucize gibi geliyor. Allahtan umut kesilmezmiş çok şükür. İnşallah sen de güzel haberler verirsinHayırlı olsun :) darısı başımıza. Benim merak ettiğim ne kadardır çalışıyorsunuz.?
oowww seninki gerçekten bir mucizeymiş. Allah analı babalı büyütsün şimdiden mucize bebişi :)çok teşekkür ederim canım. Darısı başına inşallah. Ben bir buçuk yıllık evliyim yaşım 36 ve haşimato hastasıyım. Hastalığımı bir buçuk ay önce öğrendim ilaç kullanmaya başladım. Geçen seneden beri gittiğim dört farklı jinekolog var ikisi bende yumurta zayıflığı olduğunu söyledi hatta geçen hormon testi yapıldı bu ay klomen tedavisi görecektim ve hatta ve hatta geçen ay rahmimde bir hastalık tespit edildi ve kürtaj oldum. Dahası da var bu ay sadece bir kez ilişki oldu. Bana bunları düşününce mucize gibi geliyor. Allahtan umut kesilmezmiş çok şükür. İnşallah sen de güzel haberler verirsin
Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim darisi biz isteyenlerin basina :) rabbimin yarattigi hersey mucizeÇok teşekkür ederim canım :) evet o geleceği zamanı bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?