Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kuzuum gebelik şüphen varsa, korunmasızsan kullanma antibiyotiği. Nolur nolmaz. Yumurtlamayla ilgili bişey bilmiyorum inan bu konuyu bende anlamıyorum hiç.

Kuzuum gebelik şüphen varsa, korunmasızsan kullanma antibiyotiği. Nolur nolmaz. Yumurtlamayla ilgili bişey bilmiyorum inan bu konuyu bende anlamıyorum hiç.
Tatlim mecburum hap bi yandan zararli olabilir ama enfeksiyonda düsük yada erken doguma sebep. Ilacim bugun son adete 13 gün falan var zaten o zamana kadarda etkisi gecer insallah. Birkac yerde adet gecikmesinden önce kullanilan ilac bebege etki etmiyor diye okumustum ama insan yinede tedirgin oluyo.. Bir an önce olsun istiyorum ama bi yandanda bu ay olmasa keske demeden edemiyorum

Bizim de bu ay ilk denememiz. Regl 2 gün gecikti. Belirtiler de var ama test yaptım negatif çıktı. Yarın sabah tekrar yapıcam. Umarım tutturmuşumdur.

Hayırlı olsun :) darısı başımıza. Benim merak ettiğim ne kadardır çalışıyorsunuz.?
çok teşekkür ederim canım. Darısı başına inşallah. Ben bir buçuk yıllık evliyim yaşım 36 ve haşimato hastasıyım. Hastalığımı bir buçuk ay önce öğrendim ilaç kullanmaya başladım. Geçen seneden beri gittiğim dört farklı jinekolog var ikisi bende yumurta zayıflığı olduğunu söyledi hatta geçen hormon testi yapıldı bu ay klomen tedavisi görecektim ve hatta ve hatta geçen ay rahmimde bir hastalık tespit edildi ve kürtaj oldum. Dahası da var bu ay sadece bir kez ilişki oldu. Bana bunları düşününce mucize gibi geliyor. Allahtan umut kesilmezmiş çok şükür. İnşallah sen de güzel haberler verirsin

oowww seninki gerçekten bir mucizeymiş. Allah analı babalı büyütsün şimdiden mucize bebişi :)
inşallah güzel haberler verebilirim :) strese gerek yok. Daha yolun başındayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…